Κάντην σκαστος όμως γιατί έμαθα δεν σε δίνουν άδεια αχχαχαΝαι κοιτα να μου τ αλλαξεις μετα αχαχαχχαχαχα
Κάντην σκαστος όμως γιατί έμαθα δεν σε δίνουν άδεια αχχαχαΝαι κοιτα να μου τ αλλαξεις μετα αχαχαχχαχαχα
Υπαρχει και κορονοιος αχαχαχαχαΚάντην σκαστος όμως γιατί έμαθα δεν σε δίνουν άδεια αχχαχα
ΚαλησπέραΚόσμημα σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου.....
ΚαλησπέραΚαλημέρα φίλε μου πόσο σου κοστίσε όλο αυτό??
Inox είναι τα δύο ελατήρια , τα περιμένω αυτό το καλοκαίρι, θα τα φέρει πρώτα ο Θεός ο ίδιος φίλος.Περιμένω μήπως φέρουνε γιατί είπανε στα μέσα του μήνα θα κάνω ένα τηλ την άλλη εβδομάδα.....όσο για το inox αν περαστεί όλο το όπλο ceracote δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα.....μοχλό όπλισης δεν θέλω τόσο χοντρό σαν του δικού σου σκέφτομαι για κάτι σαν tony system που είναι λίγο πιο λεπτός.....
Ωραίος φίλε μου.....εγώ το όπλο δεν θα το κυνηγάω συστηματικά δηλαδή στα 4 κυνήγια θα το πάρω μια φορά.......πάντως ακόμα δεν έχω ενημερώσει αν ήρθαν πράγματα από Αμέρικα για να ξεκινήσω να το κάνω όπως θέλω....Καλησπέρα
Αν και τα είχα δημοσιεύσει τότε (2019) θέλω να θυμίσω ότι όλα ήρθαν από Αμερική με άνθρωπο, έτσι πλήρωσα μόνο το καθαρό κόστος χωρίς μεταφορικά και τελωνείο, Κόστος υλικών περίπου 180 Ευρώ (Όλα
Inox είναι τα δύο ελατήρια , τα περιμένω αυτό το καλοκαίρι, θα τα φέρει πρώτα ο Θεός ο ίδιος φίλος.
δηλαδή αλουμινένιος αναστολέας φυσιγγίων για την αποθήκη, καμιά δεκαριά O rings,; νέο μοντέλο δαχτυλίδια αερίων μονοκόμματο, λαβή μοχλού οπλίσεως, και δυο τσοκ Carlsons Cremator Waterfowl ) και τοποθέτηση με βαφή Cerakote από τον Κώστα στον Ασπρόπυργο 250 Ευρώ
Το κίτ Κοντάκι Πάπια 80$ δίνω την τιμή για να καταλάβουμε τι πληρώνουμε εδώ
από τα φθηνότερα sites:
www,cheaperthan dirt.com
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης , δεν θα πρέπει να το βλέπουμε μονόπλευρα το θέμα των τιμών.Το κίτ Κοντάκι Πάπια 80$ δίνω την τιμή για να καταλάβουμε τι πληρώνουμε εδώ
από τα φθηνότερα sites:
www,cheaperthan dirt.com
Εγω παντος θα ερχομε χωρις οπλο αχαχαχαΩραίος φίλε μου.....εγώ το όπλο δεν θα το κυνηγάω συστηματικά δηλαδή στα 4 κυνήγια θα το πάρω μια φορά.......πάντως ακόμα δεν έχω ενημερώσει αν ήρθαν πράγματα από Αμέρικα για να ξεκινήσω να το κάνω όπως θέλω....
Όποιος έχει κάποια ενημέρωση αν ήρθαν πράγματα στην αντιπροσωπεία πχ κοντάκι πάπια κλπ ας ενημερώσει ....... ευχαριστώ!!!!
Τι εννοείς μονόπλευρα ;Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης , δεν θα πρέπει να το βλέπουμε μονόπλευρα το θέμα των τιμών.
Έναν σπασμένο επικρουστηρα στα 2.5 χρόνια που την έχω.γνώμες κριτικές για την v3??? εκτός απ' την φαρμακερη τουφεκιά ακούγονται για διάφορα προβλήματα που βγαζει
ποια ειναι τα διάφορα και που ακουγονται?γνώμες κριτικές για την v3??? εκτός απ' την φαρμακερη τουφεκιά ακούγονται για διάφορα προβλήματα που βγαζει
κακοφτιαγμένο όπλο αρκετά προβλήματα.. κ ότι δεν ξέρεις πότε θα σε αφήσει στα μισά τ κυνηγιουποια ειναι τα διάφορα και που ακουγονται?
αυτα υποθηκαν απο κατόχους?κακοφτιαγμένο όπλο αρκετά προβλήματα.. κ ότι δεν ξέρεις πότε θα σε αφήσει στα μισά τ κυνηγιου
Για ευνόητους λόγους δεν θα πω το όνομα του αλλά κάτοχος,τρομερός σκοπευτής γνωστός και παθιασμένος παπιοκυνηγος σε προσωπική μας κουβέντα μου τόνισε ότι φαίνεται προχειρότητα στην κατασκευή...Τρεις φορές από τρεις διαφορετικές βλαβες τον κρέμασε στο κυνήγι(πυρός σκανδάλης,επικρουστηρας και ένας πυρός στο κλείστρο που πάει μαζί με το μισό κλείστρο σαν ανταλλακτικό).Παρολα αυτά θα έμπαινα στη διαδικασία να το αποκτήσω και στην πρώτη γκέλα γεια σας...γιατι οσοι το εχουν εδω μεσα δηλωνουν πολυ ευχαριστημενοι και αναφερουν ορισμενες βλαβες οπως ο φιλος παραπανω. το περιεργο ειναι πως για "πολλα προβληματα κλπ" γραφουν συνηθως αυτοι που δεν το εχουν δει καν απο κοντα ποτε...
Κόστος διαβίωσης εδώ και εκεί .Τι εννοείς μονόπλευρα ;
Δεν πειράζει οποίος δεν θέλει να μην αγοράσει ρεμ . Καλή καρδιά .Για ευνόητους λόγους δεν θα πω το όνομα του αλλά κάτοχος,τρομερός σκοπευτής γνωστός και παθιασμένος παπιοκυνηγος σε προσωπική μας κουβέντα μου τόνισε ότι φαίνεται προχειρότητα στην κατασκευή...Τρεις φορές από τρεις διαφορετικές βλαβες τον κρέμασε στο κυνήγι(πυρός σκανδάλης,επικρουστηρας και ένας πυρός στο κλείστρο που πάει μαζί με το μισό κλείστρο σαν ανταλλακτικό).Παρολα αυτά θα έμπαινα στη διαδικασία να το αποκτήσω και στην πρώτη γκέλα γεια σας...
Βελονα μομο μέχρι τωρα αλλά φενεται να ειναι συνιθισμενο και μου φευγει ένα αχγοςγιατι οσοι το εχουν εδω μεσα δηλωνουν πολυ ευχαριστημενοι και αναφερουν ορισμενες βλαβες οπως ο φιλος παραπανω. το περιεργο ειναι πως για "πολλα προβληματα κλπ" γραφουν συνηθως αυτοι που δεν το εχουν δει καν απο κοντα ποτε...