Ποιο είπες ; Μπενελι αργκό ; Τι είναι αυτό ;Ναι ενταξει δε το σηγκριναμε και με sauer η benelli argo η mauser
Ποιο είπες ; Μπενελι αργκό ; Τι είναι αυτό ;Ναι ενταξει δε το σηγκριναμε και με sauer η benelli argo η mauser
Στο ytube το ειδα και γω αχαχαψαψαχαΠοιο είπες ; Μπενελι αργκό ; Τι είναι αυτό ;
ΜακριάααααΣτο ytube το ειδα και γω αχαχαψαψαχα
Τοσο που κανει γιωργο μακρυα ειναι για μενα! Ανεξαιρεσουμε και την απαγωρευση ραβδωτωνΜακριάαααα
Πάνω απο δυο χιλιάρικα ! Με τίποτα ! Βάζεις ακόμα ενα χιλιάρικο και παίρνεις αυτό.... Και το βγάζεις κανονικά και για κυνήγιView attachment 28816ελα Γιωργο το βρηκα θεαααααααααα!
TAVOR ?????. Αγχολυτικό (βενζοδιαζεπίνη βραχείας διάρκειας δράσης με αναισθητικές και κατασταλτικές ιδιότητες).Πάνω απο δυο χιλιάρικα ! Με τίποτα ! Βάζεις ακόμα ενα χιλιάρικο και παίρνεις αυτό.... Και το βγάζεις κανονικά και για κυνήγι
View attachment 28824
Το έχω επωμισει σε comfort τιμή 1300€View attachment 28816ελα Γιωργο το βρηκα θεαααααααααα!
Γιώργο 1200-1500 ευρώ ανάλογα την έκδοση έχω δει από κοντά και την σκαλιστή έκδοση με το αγριογούρουνο πάνω πολύ όμορφο.....Πάνω απο δυο χιλιάρικα ! Με τίποτα ! Βάζεις ακόμα ενα χιλιάρικο και παίρνεις αυτό.... Και το βγάζεις κανονικά και για κυνήγι
View attachment 28824
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το όνομα του όπλου …TAVOR ?????. Αγχολυτικό (βενζοδιαζεπίνη βραχείας διάρκειας δράσης με αναισθητικές και κατασταλτικές ιδιότητες).
1 προς 1 δοκιμές με ολόκληρη γεμιστήρα και καταγραφή αποτελεσμάτων ανά όπλο ...
+
Τι διαμέτρημα ;Το έχω επωμισει σε comfort τιμή 1300€
Έχει το ταβορ αλλαγή , το 556 σε 9χιλιοστα .Άσε που έχει και την δυνατότητα αλλαγής διαμετρημάτων από το χρήστη, κάτι που τα άλλα δεν το προσφέρουν απ' όσο γνωρίζω.
Πολλά λεφτά για κάτι τόσο μέτριο .Γιώργο 1200-1500 ευρώ ανάλογα την έκδοση έχω δει από κοντά και την σκαλιστή έκδοση με το αγριογούρουνο πάνω πολύ όμορφο.....
Αν πιάσεις σάκο ή τικα τότε θα καταλάβεις πολλά , από το τρόπο που κλειδώνει η γεμιστήρα έως το σύρσιμο του κλείστρου και την αίσθηση όταν κλειδώνει . Αλλά οι τιμές είναι απίστευτα υψηλές και τα αποτελέσματα ίδια όπως πολλών άλλων εταιριών .TAVOR ?????. Αγχολυτικό (βενζοδιαζεπίνη βραχείας διάρκειας δράσης με αναισθητικές και κατασταλτικές ιδιότητες).
1 προς 1 δοκιμές με ολόκληρη γεμιστήρα και καταγραφή αποτελεσμάτων ανά όπλο ...
+
Το φθηνό και καλό δεν υπάρχει Γιώργο για εμένα.Αν πιάσεις σάκο ή τικα τότε θα καταλάβεις πολλά , από το τρόπο που κλειδώνει η γεμιστήρα έως το σύρσιμο του κλείστρου και την αίσθηση όταν κλειδώνει . Αλλά οι τιμές είναι απίστευτα υψηλές και τα αποτελέσματα ίδια όπως πολλών άλλων εταιριών .
Ποιό λειόκανο και ποιό ραβδωτό (εκτός το 700) της rem θεωρείς κορυφή αυτή την στιγμή ;
30-06 αν θυμάμαι καλάΤ
Τι διαμέτρημα ;
Μέτριο το συγκεκριμένο δεν νομίζω μου φάνηκε πολύ ποιοτικό τώρα σε απόδοση δεν γνωρίζω δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το ρίξω...... κάνει πολύ καλές πωλήσεις ακόμα και στην Βουλγαρία που οικονομικά ο κόσμος δεν είναι τόσο καλά πουλάει αρκετά από όσο γνωρίζω....Πολλά λεφτά για κάτι τόσο μέτριο .