Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εννοείς ότι ανοίγει το κλείστρο τέρμα και δεν πετάει το φυσίγγι; Ότι ανοίγει το κλείστρο δεν κάνει την απαιτούμενη κίνηση ολοκληρωμένα ή μήπως το κλείστρο δεν ανοίγει καθόλου και πρέπει εσύ να το τραβήξεις πίσω για να πάρει εξωλκευσει και να πάρει το επόμενο φυσίγγι;
Δίκιο έχεις δεν διευκρίνησα...
Ανοίγει κανονικά το κλείστρο και μενει ανοιχτό και ο ριγμένος κάλυκας μέσα ...το επόμενο έχει βγει απο την αποθήκη και μένει απο κάτω ελευθερο..

Ανοίγει κανονικά το κλείστρο και μενει ανοιχτό και ο ριγμένος κάλυκας μέσα ...
24-28γρ λογικά φταίει η "αδυναμη" γομωση..
Αλλά για ρίξε κ μια ματιά μήπως σου έχει φυγει ο εξωστηρας από την ουρά της καννης,γιατί υπάρχει κ αυτό το ενδεχόμενο....

Last edited:
Ανοίγει κανονικά το κλείστρο και μενει ανοιχτό και ο ριγμένος κάλυκας μέσα ...το επόμενο έχει βγει απο την αποθήκη και μένει απο κάτω ελευθερο..
Φιλε μου ο εξωλκεας του κλειστρου.Κοιταξετο ειχα το συμπτωμα σε μια Αυτο5 και μολις τον αντικατεστησα ολα καλα.

Φιλε μου ο εξωλκεας του κλειστρου.Κοιταξετο ειχα το συμπτωμα σε μια Αυτο5 και μολις τον αντικατεστησα ολα καλα.
Αν εννοεί ότι μένει μέσα στην θαλαμη έχεις δίκιο Πιτερ...
Και ειδικά αν έχουν κ τα φυσίγγια 8mm μέταλλο....
(Νόμιζα ότι ο καλυκας μένει μέσα, αλλά βρίσκεται εκτός θαλαμης)

Δεν είναι θέμα καθαρισμού, πιστεύω ότι θες οπλουργο για σέρβις.

Αν εχεις τι
Στο κανει με μεγαλυτερες γομωσεις πχ 32 γρ? Αν εχεις τις οδηγιες του κοιτα τι γομωσεις θελει για να δουλευει σωστα. Μπορει να μη ριχνει 24 και 28 γρ. (7/8 oz και 1 oz) Εοισης εχεις καθαρισει-λαδωσει το ελατηριο που ειναι μεσα στο κοντακι?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,
Μετά την τουφεκιά το κλείστρο πηγαίνει στη θέση του και το ο κάλυκας μένει σε πλάγια θέση προς την έξοδο αλλά δεν βγαίνει.. το άλλο φυσίγγι που ήταν στην αποθήκη έχει βγει και κάθεται απο κάτω ...
Τα φυσίγγια έχουν 12mm μέταλλο ακόμα και τα 24αρια. Δεν το κάνει συνέχεια...
Επίσης σε μεγαλύτερες γομώσεις δεν υπάρχει τέτοιου είδους εμπλοκή.
Το όπλο είναι καινούργιο οι βολές που έχει ρίξει είναι μετρημένες (φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά χρήσης).
Αυτό που δεν έχω καθαρίσει είναι το ελατήριο στο κοντάκι... δεν ξέρω βέβαια εαν το προκαλεί αυτό...
Έχω τις οδηγίες του ήταν στο κουτί του .. θα διαβάσω εαν δουλεύει με τέτοιου είδους γομώσεις μήπως και αυτό φταίει..

Μετά την τουφεκιά το κλείστρο πηγαίνει στη θέση του και το ο κάλυκας μένει σε πλάγια θέση προς την έξοδο αλλά δεν βγαίνει.. το άλλο φυσίγγι που ήταν στην αποθήκη έχει βγει και κάθεται απο κάτω ...
Το όπλο είναι καινούργιο οι βολές που έχει ρίξει είναι μετρημένες (φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά χρήσης).
Αυτό που δεν έχω καθαρίσει είναι το ελατήριο στο κοντάκι... δεν ξέρω βέβαια εαν το προκαλεί αυτό...
Έχω τις οδηγίες του ήταν στο κουτί του .. θα διαβάσω εαν δουλεύει με τέτοιου είδους γομώσεις μήπως και αυτό φταίει..
Φιλε μου αλλο συμπτωμα μας αναφερεις τωρα το οποιο εχει αλλη ερμηνεια.Στην αρχη ειπες οτι μενει μεσα δτη θαλαμη τωρα λες αν καταλαβα καλα τραβαει το κλειστρο πισω το φυσιγγιο αλλα δεν προλαβαινει να το πεταξει το καρφώνει στη βαση λοξα και το προλαβαινει το φυσιγγιο που ερχεται απο κατω βγαίνοντας απο την αποθηκη.Μπορεις να επιβεβαιωσεις οσα περιγραφω;Διοτι σε αυτη την περιπτωση ειναι αλλο το θεμα και οχι ο εξωλκεας η ο εξωστηρας.

Φιλε μου αλλο συμπτωμα μας αναφερεις τωρα το οποιο εχει αλλη ερμηνεια.Στην αρχη ειπες οτι μενει μεσα δτη θαλαμη τωρα λες αν καταλαβα καλα τραβαει το κλειστρο πισω το φυσιγγιο αλλα δεν προλαβαινει να το πεταξει το καρφώνει στη βαση λοξα και το προλαβαινει το φυσιγγιο που ερχεται απο κατω βγαίνοντας απο την αποθηκη.Μπορεις να επιβεβαιωσεις οσα περιγραφω;Διοτι σε αυτη την περιπτωση ειναι αλλο το θεμα και οχι ο εξωλκεας η ο εξωστηρας.
Πέτρο ναι δεν είναι εξωλκεας και εξωστηρας. Μάλλον είναι ελαφρές οι γομωσεις η το όπλο θέλει λίγο δούλεμα με πιο βαριά φυσίγγια να στρώσει. Επίσης πολλά ημιαυτόματα δεν γουστάρουν ελαφρά φυσίγγια η δεν έχουν σχεδιαστεί έτσι. Αυτό είναι σούπερ μάγκνουμ;

Μένει μέσα στη βάση προς την έξοδο.. και όχι στην θαλάμη... είναι σαν να μην έχει τη δύναμη ή κάτι άλλο .. και δεν το πετάει έξω..
Δεν είναι σούπερ μάγκνουμ .. το ενδεχόμενο να μην έχει δουλευτεί μπορεί και να παίζει..
Το ελατήριο της βάσης πως το βγάζω...?

Μήπως το έχεις πνίξει στο λάδι❓η το πνιγείς❓❓❓

Μένει μέσα στη βάση προς την έξοδο.. και όχι στην θαλάμη... είναι σαν να μην έχει τη δύναμη ή κάτι άλλο .. και δεν το πετάει έξω..
Δεν είναι σούπερ μάγκνουμ .. το ενδεχόμενο να μην έχει δουλευτεί μπορεί και να παίζει..
Το ελατήριο της βάσης πως το βγάζω...?
[/QUOT

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Έχω μια 1196 και τωρα τελευταια ριχνω στο σκοπευτηριο 24 γρ και 28 γρ και δεν βγαζει το φυσίγγι που έριξα ...
Την έχω καθαρισμενη χωρίς κατάλοιπα έχω αλλάξει και το λαστιχάκι αλλά πάλι το κάνει ...
Γνωρίζετε κάτι σχετικό και πως μπορεί να πάψει..?
Καθάρισε τις τρύπες αερίων στην κάνη.
Δες αν έχει σπάσει τίποτα.

Αν στο ξανακάνει με τα 28 στείλτη σε οπλουργό.
Αν ακόμα το κάνει ... πέτα την.

Status
Not open for further replies.
Back