Ίσως το όπλο να μην είναι φτιαγμένο για αυτές τις γομώσεις.Οχι δε νομίζω να είναι αυτο το προβλημα ... Λάδι βάζω καθώς και καθαρισμό κάνω αλλά δεν τα αφήνω..
Ίσως το όπλο να μην είναι φτιαγμένο για αυτές τις γομώσεις.Οχι δε νομίζω να είναι αυτο το προβλημα ... Λάδι βάζω καθώς και καθαρισμό κάνω αλλά δεν τα αφήνω..
Εγώ είχα πάθει ακριβώς το ίδιο...ήταν από λάδι ,λίγο παραπάνω από το ενδεδειγμένο απλό φιλμΟχι δε νομίζω να είναι αυτο το προβλημα ... Λάδι βάζω καθώς και καθαρισμό κάνω αλλά δεν τα αφήνω..
Πέεεεεεετα την κιιιιιιμΚαθάρισε τις τρύπες αερίων στην κάνη.
Δες αν έχει σπάσει τίποτα.
Αν στο ξανακάνει με τα 28 στείλτη σε οπλουργό.
Αν ακόμα το κάνει ... πέτα την.
Φίλε μου, διάβασε λίγο το manual. Ενδεχομένως, το όπλο, να μην υποστηρίζει φυσίγγια 24 γρ. Αν παρόλα αυτά, γράφει ότι ρίχνει φυσίγγια 24 γρ, πήγαινε το όπλο να το δει, ένας οπλουργός, που θεωρείς εσύ καλό στη δουλειά του. Μόνο έτσι θα λύσεις το πρόβλημά σου.Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Έχω μια 1196 και τωρα τελευταια ριχνω στο σκοπευτηριο 24 γρ και 28 γρ και δεν βγαζει το φυσίγγι που έριξα ...
Την έχω καθαρισμενη χωρίς κατάλοιπα έχω αλλάξει και το λαστιχάκι αλλά πάλι το κάνει ...
Γνωρίζετε κάτι σχετικό και πως μπορεί να πάψει..?
Για 28 δεν υπάρχει περίπτωση ...Ίσως το όπλο να μην είναι φτιαγμένο για αυτές τις γομώσεις.
Για βγάλε μια φωτό το manual ... Περίεργο ακούγεται.Παιδιά το μανιουαλ της Βιτόρια γράφει ότι πρέπει να ρίχνεις 32 γρ. Άσχετα αν ρίχνει και 24. Λέω εγώ τώρα.
Μουργα στο ελατήριο επαναταξης η ο ρινγκ μήπως;Για 28 δεν υπάρχει περίπτωση ...
Για 24 κατά 99,9999999% πάλι δεν υπάρχει περίπτωση για εμένα.
Πρόβλημα είναι ...
Ότι θες μπορεί να είναι.Μουργα στο ελατήριο επαναταξης η ο ρινγκ μήπως;
Βασίλη μόλις πάω σπίτι . Και μένα μου έκανε εντύπωση. Είναι αγγλικά και δίνει και έμφαση κιόλας. Λέει 32αρια και όχι τα low recoilΓια βγάλε μια φωτό το manual ... Περίεργο ακούγεται.
Μήπως πρόβλημα στην μετάφραση ;;;
Έβαλε σωστό η από χρωματοπωλειο;Ότι θες μπορεί να είναι.
Θα το έκανα βίδες και θα το ξανάδενα ...
Oring άλλαξε είπε ...
Και η m2 λέει κάτι ακαταλαβίστικα στο manual αλλά έριξα ένα ολόκληρο κουτί 24γρ μόλις την πήρα και τα εριξε όλα. Και μάλιστα χωρίς να την στιρίζω στον ώμο σε μερικά φυσίγγια.Βασίλη μόλις πάω σπίτι . Και μένα μου έκανε εντύπωση. Είναι αγγλικά και δίνει και έμφαση κιόλας. Λέει 32αρια και όχι τα low recoil
Έχει κάτι τέτοια αμερικανικά για αγριογαλους και τα ρίχνουν με κάτι τσοκ σαν πυροβόλα.Και η m2 λέει κάτι ακαταλαβίστικα στο manual αλλά έριξα ένα ολόκληρο κουτί 24γρ μόλις την πήρα και τα εριξε όλα. Και μάλιστα χωρίς να την στιρίζω στον ώμο σε μερικά φυσίγγια.
Απλά για δοκιμή τα έριξα ... ποτέ δεν θα ρίξω ξανά αχαχαχα
Extra full long range explosive dynamite loads !!!!! αχαχαχα
Apex tungsten ... ή Federal TSS και ρίξτα με νεροσωλήνα ...Έχει κάτι τέτοια αμερικανικά για αγριογαλους και τα ρίχνουν με κάτι τσοκ σαν πυροβόλα.
Έριχνε τα 24 και τώρα δεν τα ρίχνει ή δεν τα είχες δοκιμάσει ποτέ.Για να απαντήσω σε μερικές απορίες σας...
Το καθάρισα σχολαστικά .. και έβαλα λίγο λαδάκι στο σημείο που κινεί το κλείστρο... οπλουργός δεν είμαι όμως δεν είναι και το πρώτο μου όπλο..
Επειδή το όπλο το πήρα καινούργιο μεν αλλά δεν παύει να είναι ένα όπλο του 1996 μετά τις πρώτες βολές ... άλλαξα το μοναδικό πλαστικό μέρος που είχε (για λόγους παλαιότητας). Το νεο O-ring το πήρα απο τον Καλκαντζακο και όχι απο χρωματοπωλείο.
Έλεγξα μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα μέταλλα (κάποιο γρέζι απο κατασκευής) και δεν είδα κάτι...
Το γεγονός ότι δεν το κάνει στις άλλες γομώσεις είναι σημαντικό ..
Θα διαβάσω και το manual και εαν υπάρχει τέτοια ένδειξη θα σας πω.
Εδω λοιπόν είναι το μεγάλο ερώτημα ... σε όλα τα κυνήγια φέτος που έκανα σε τσίχλες... έριχνα 24 αρια.. και 28αρια χωρίς κανένα θέμα και καμία εμπλοκή ...Πάντα ένα στη θαλάμη και 2 στην αποθήκη.. ο μειωτήρας πάντα μέσα. άλλωστε το συγκεκριμένο όπλο λόγω κατασκευής η αποθηκη του χωράει άλλο ένα.Έριχνε τα 24 και τώρα δεν τα ρίχνει ή δεν τα είχες δοκιμάσει ποτέ.
Για τα 28 δεν το συζητάω, έπρεπε να τα πάει μαρούλι.
ΧμμμμΕδω λοιπόν είναι το μεγάλο ερώτημα ... σε όλα τα κυνήγια φέτος που έκανα σε τσίχλες... έριχνα 24 αρια.. και 28αρια χωρίς κανένα θέμα και καμία εμπλοκή ...Πάντα ένα στη θαλάμη και 2 στην αποθήκη.. ο μειωτήρας πάντα μέσα. άλλωστε το συγκεκριμένο όπλο λόγω κατασκευής η αποθηκη του χωράει άλλο ένα.
Στο σκοπευτήριο που πήγα τις προάλες με τα ίδια 24αρια που είχα στο κυνήγι (Τα Japan NSI) ... μου έκανε εμπλοκές .. Μόνο ένα στην αποθήκη..