Εγώ άνοιξα τρύπα στην βίδα σε τόρνο.Τελικά ήρθε. Έτοιμη βίδα με αορτηριούχο για την 1187.
Εγώ άνοιξα τρύπα στην βίδα σε τόρνο.
Ωραίο και αυτό !
Τράβα μια φωτό εσωτερικά της βίδας να δω κάτι ...
Ίδιο φαίνεται με το δικό μου.
Βάρα μια τρύπα στο κοντάκι και είσαι έτοιμος.
Εμένα μου έφυγε λίγο από το κέντρο
το ιδιο ειχα παρει κι εγω για την 870. το ειχα χρυσοπληρωσειΤελικά ήρθε. Έτοιμη βίδα με αορτηριούχο για την 1187.
Τελικά ήρθε. Έτοιμη βίδα με αορτηριούχο για την 1187.
Σε τρώει ο κωλος πάλι…Τωρα που θυμηθηκα η 870 και η μπαικαλα ηταν τα οπλα που μου ερχοντουσαν γαντι
Γιατί να βάλει κόλλα αφού είναι για να περιστρέφεται ο αορτηριουχος πάνω στη βίδα της αποθήκης.Εντάξει Βασίλη ... ασφαλές ...
Εμένα είχε βίδα οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο κόλλα σπειρωμάτων αλλά δεν χρειάζεται στο δικό σου ...
Παντα. Αμα ειχα χρημα θα σου λεγα εγω. ποιον δε το τρωει.Σε τρώει ο κωλος πάλι…
Ούτε αυτό σε συγκρατεί.Παντα. Αμα ειχα χρημα θα σου λεγα εγω. ποιον δε το τρωει.
Οπλολαγνοι ειπαμε
Ο Κωστας ο Berettakias φταιειΟύτε αυτό σε συγκρατεί.
Να κοψεις τις κακές παρέες θα καταστραφείς οικονομικάΟ Κωστας ο Berettakias φταιει
Αν υποθεσουμε οτι για καποιο λογο δε θα εχω οπλα θα παθω καταθλιψηΝα κοψεις τις κακές παρέες θα καταστραφείς οικονομικά
Θέλει προσεχτικες επιλογές γιατί στις αγοραπωλησίες χάνεις μεγάλα ποσά.Αν υποθεσουμε οτι για καποιο λογο δε θα εχω οπλα θα παθω καταθλιψη
Εγώ έχω 5 και χρησιμοποιώ τα 3Εχει γινει αρρωστια. Δεν υπαρχει οπλο που να μη μου αρεσει κατι πανω του
Αυτό είπα ... δεν χρειάζεται να μπει ...Γιατί να βάλει κόλλα αφού είναι για να περιστρέφεται ο αορτηριουχος πάνω στη βίδα της αποθήκης.
Οπλολατρης!Εχει γινει αρρωστια. Δεν υπαρχει οπλο που να μη μου αρεσει κατι πανω του