Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα δεν χρειάζεται πρώτα να το αγοράσεις και να δεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι δεν σου αρέσει εσωτερικά το όπλο.Γιαυτο γίνονται διάφορες συζητήσεις στα διάφορα φόρουμ,είναι και ο Βαγγέλης που τα γνωρίζει τα όπλα λόγο δουλειάς ,ρωτάς και μαθαίνεις πριν το ταμείο.
Δυστυχώς δεν ειμουν πολυ ενεργος στο φορουμ

Ρίξε ένα μάγκνουμ φυσιγγι με benelli χωρίς comfort και θα σου περάσει .Πλάκα κάνω περαστικά!
Μου θύμισες ειχα ανέβει για φάσσες σε ένα μέρος τότε είχα μια centro 66 εκ. Είχα κάτι φυσίγγια 36 γρ για τις φάσσες και κάτι παλιά magnum 5 αρια nobel πράσινα που είχα πάρει για κανα παπί και είχαν ψιλοσκουριάσει λέω άσε να βάλω κανα τέτοιο να φύγει. Τελικά μου έφυγε η μασέλα...

Καλοβλεπω τη V3. Οχι άμεσα αλλα μεσα στο ετος θα προβω σε αγορα. Αν το αποφασισω και ακομα το εχει ο Αρης απουλητο (μακαρι να το δωσει βεβαια) θα τον ενοχλησω. Εδωσα το verney carron γιατι στεναχωριομουν και εχω μεινει με ενα οπλο τωρα.
Ποιό έχεις τώρα ?

Το εδωσα σε φιλο που μου το ζητησε. Του εξηγησα τι παιζει, το εριξε, το ελεγξε, το ειχε 3 μερες στα χερια του και τελικα τα πηρε. Το εδωσα 600 σε 3 δοσεις των 200.
Δικανο φιλε επειδη το εψαξα πρεπει να βρω κανα brow - beretta - win. Καινουργιο 2000+ και μεταχ καλο περιπου 1500.
Γενικα με τα δικανα οσες προσπαθειες εκανα δε μου βγηκαν.
Σε αναζητηση ειμαι θα δουμε....
Τι τα θες τα παλιοδίκανα .. ???
Περισσότερα προβλήματα βγάζουν από τα αυτογεμή ...
Μόνο οι παλιοσιδεράδες τα baikal δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Πάρε ένα σοβαρό αυτογεμές, βάλε και μια αποθηκάρα από κάτω και θα μοιάζει με δίκανο ...

Τι τα θες τα παλιοδίκανα .. ???
Περισσότερα προβλήματα βγάζουν από τα αυτογεμή ...
Μόνο οι παλιοσιδεράδες τα baikal δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Πάρε ένα σοβαρό αυτογεμές, βάλε και μια αποθηκάρα από κάτω και θα μοιάζει με δίκανο ...
Εχει τυχει θηροφυλακας να κανει ελεγχο σε φιλο γουρουνα με σχ3 με αποθηκη τιγκα στο φυσιγγι και του ειπε δικανο ειναι? Λεει ο αλλος ναι, ειδε την αδεια και τη γλυτωσε.

Εχει τυχει θηροφυλακας να κανει ελεγχο σε φιλο γουρουνα με σχ3 με αποθηκη τιγκα στο φυσιγγι και του ειπε δικανο ειναι? Λεει ο αλλος ναι, ειδε την αδεια και τη γλυτωσε.
Σχετικός ο θηροφύλακας... κοτζάμ κλείστρο δεν το είδε;

Τωρα ψιλοτουφεκαω, μονο ρυθμιζομενο κοντακι με σωζει φιλε
Αν ψηλοτουφεκάς ούτε αν κάνεις το κοντάκι ρυθμιζόμενο σώζεσαι δεδομένου ότι θέλει φάγωμα από πάνω. Κάνοντάς το ρυθμιζόμενο, θα μπορείς να το ψηλώσεις, να πας δεξιά και αριστερά αλλά πιο κάτω όχι. Πάντως (νομίζω το είδα και κάπου εδώ μέσα γραμμένο),είναι τόσο σπάνιο να ταιριάζει κάποιο κοντάκι σε πολλούς που, θα πρέπει τα όπλα, να πωλούνται από την αρχή με ρυθμιζόμενο κοντάκι. Το μήκος άντε με μία αλλαγή πέλματος, αν είσαι τυχερός, παλεύεται αλλά, τα ντροπ και καστ θέλουν γερή επέμβαση που σε καινούργιο όπλο δύσκολα την αποφασίζεις ενώ με ρυθμιζόμενο κοντάκι γίνεται εύκολα.

Από ότι ξέρω άνοιξε και λειτουργεί, μάλιστα αντικατέστησε την 870 express με νέο μοντέλο το field master το οποίο έχει από ότι λένε, καλύτερο φινίρισμα σε ξύλο και μέταλλο. Κάνε αν θες ένα τηλέφωνο στη diamanco θα σε κατατοπισουν πιστεύω.
Βάζεις δύσκολα.

Status
Not open for further replies.
Back