Δινει και τα καψουλια μαζι, μη το ξεχναμε.respect τετοια τρελα με τα οπλα δεν εχω ξαναδει.Πουλαει ο Μουστακας καραμπινα 6σφαιρη με δωρο καπελο και αστερι Σεριφη ,για να δω τωρα τι θα πεις?
Δινει και τα καψουλια μαζι, μη το ξεχναμε.respect τετοια τρελα με τα οπλα δεν εχω ξαναδει.Πουλαει ο Μουστακας καραμπινα 6σφαιρη με δωρο καπελο και αστερι Σεριφη ,για να δω τωρα τι θα πεις?
Εμένα με έχουν επικηρύξει εκεί.Βάζεις δύσκολα.
Πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχα πάει να πάρω κάτι ανταλλακτικά για 1100 και είχε ότι ζήτησα. Μέχρι και κάννη είχε 400€. Θα μου πεις 1100 ήταν που έχει πουλήσει αβερτα. Τώρα τι παίζει είναι το θεμαΕμένα με έχουν επικηρύξει εκεί.
100.000 δολάρια για το κεφάλι μου.
Γιώργο αυτό είναι το καλύτερο βίντεο που έχω δει για την Rem.
Σαν τις κατσαρίδες είναι.Παντού υπάρχει ένα ρεμ
Δεν παλιευησειΣαν τις κατσαρίδες είναι.
Μετά την τελευταία πτώχευση και υπό την νέα διοίκηση η εταιρία στο κομμάτι των όπλων έχει μικρότερη γκάμα και προσπαθεί να επανέλθει και στο κομμάτι των ανταλλακτικών , είναι θέμα χρόνου .Πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχα πάει να πάρω κάτι ανταλλακτικά για 1100 και είχε ότι ζήτησα. Μέχρι και κάννη είχε 400€. Θα μου πεις 1100 ήταν που έχει πουλήσει αβερτα. Τώρα τι παίζει είναι το θεμα
Φανταστικό ! Μόνο ΡΕΜ !Γιώργο αυτό είναι το καλύτερο βίντεο που έχω δει για την Rem.
27 λεπτά απόλαυσης ...
με τοσα που πουλούσαν απο της μικροζημιές ειχε αυξημένη παραγωγή και έπεσαν η τιμέςΠριν από καμιά 10αρια χρόνια είχα πάει να πάρω κάτι ανταλλακτικά για 1100 και είχε ότι ζήτησα. Μέχρι και κάννη είχε 400€. Θα μου πεις 1100 ήταν που έχει πουλήσει αβερτα. Τώρα τι παίζει είναι το θεμα
ετυχε να εχει 105cti κάποιος στον εβρο που κυνηγούσαμε κοντά έβγαζε τουφεκιές στο διάστημα!!! αλλά και κάθε 5 φυσίγγια εμπλοκήΣκέψου να ήταν και η 105 Ρεμί που βγάζει τα φυσίγγια από κάτω και δε βλέπεις στα πλάγια το κλασικό κλείστρο θα ήταν σίγουρος ότι τετοιο πόζε δεν έχει ξαναδεί .
σου αρεσουν τα μπλεξιματα κωστηΤα χετε θαψει τα κακομοιρα τα αυτογεμη της ρεμ. Εγώ δε σας κρύβω ότι δεν αποκλείω ένα 1187 Μπραντ Νιού στα 700€. Με τα πλαστικουλια του και την αχρωμιωτη κάννη με ρεμ τσοκ (αν και το αχρωμιωτη το λέω γιατί το λένε όλοι)
Στο συστημα αεριων. Η 1187 εχει βαλβιδα που ρυθμιζει την ποσοτητα της ροης των αεριων που κινουν το πιστονι, αναλογα με τη γομωση.Aσχετος οσον αφορα τις Ρεμ.
Ποια η διαφορα μεταξυ 1100 και 11-87?
Εγω φταιω? Αφου κακολογουν τη ρεμι. Ιεροσυλια. Και το κανουν μεσα στο σπιτι της. Στο ιδιο της το team. Που ειστε ρεμιγκτονακιδες? Ειμαι μονος με τα θηρια.σου αρεσουν τα μπλεξιματα κωστη