Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα με έχουν επικηρύξει εκεί.
100.000 δολάρια για το κεφάλι μου. :)
Πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχα πάει να πάρω κάτι ανταλλακτικά για 1100 και είχε ότι ζήτησα. Μέχρι και κάννη είχε 400€. Θα μου πεις 1100 ήταν που έχει πουλήσει αβερτα. Τώρα τι παίζει είναι το θεμα

Πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχα πάει να πάρω κάτι ανταλλακτικά για 1100 και είχε ότι ζήτησα. Μέχρι και κάννη είχε 400€. Θα μου πεις 1100 ήταν που έχει πουλήσει αβερτα. Τώρα τι παίζει είναι το θεμα
Μετά την τελευταία πτώχευση και υπό την νέα διοίκηση η εταιρία στο κομμάτι των όπλων έχει μικρότερη γκάμα και προσπαθεί να επανέλθει και στο κομμάτι των ανταλλακτικών , είναι θέμα χρόνου .

με τοσα που πουλούσαν απο της μικροζημιές ειχε αυξημένη παραγωγή και έπεσαν η τιμές.yel..yel..sarcastic..sarcastic.

Σκέψου να ήταν και η 105 Ρεμί που βγάζει τα φυσίγγια από κάτω και δε βλέπεις στα πλάγια το κλασικό κλείστρο θα ήταν σίγουρος ότι τετοιο πόζε δεν έχει ξαναδεί .
ετυχε να εχει 105cti κάποιος στον εβρο που κυνηγούσαμε κοντά έβγαζε τουφεκιές στο διάστημα!!! αλλά και κάθε 5 φυσίγγια εμπλοκή

Τα χετε θαψει τα κακομοιρα τα αυτογεμη της ρεμ. Εγώ δε σας κρύβω ότι δεν αποκλείω ένα 1187 Μπραντ Νιού στα 700€. Με τα πλαστικουλια του και την αχρωμιωτη κάννη με ρεμ τσοκ (αν και το αχρωμιωτη το λέω γιατί το λένε όλοι)

Τα χετε θαψει τα κακομοιρα τα αυτογεμη της ρεμ. Εγώ δε σας κρύβω ότι δεν αποκλείω ένα 1187 Μπραντ Νιού στα 700€. Με τα πλαστικουλια του και την αχρωμιωτη κάννη με ρεμ τσοκ (αν και το αχρωμιωτη το λέω γιατί το λένε όλοι)
σου αρεσουν τα μπλεξιματα κωστη

Aσχετος οσον αφορα τις Ρεμ.
Ποια η διαφορα μεταξυ 1100 και 11-87?
Στο συστημα αεριων. Η 1187 εχει βαλβιδα που ρυθμιζει την ποσοτητα της ροης των αεριων που κινουν το πιστονι, αναλογα με τη γομωση.
Η 1100 δεν εχει βαλβιδα και η ποσοτητα των αεριων ειναι στανταρ. Για να ριξεις ελαφρες γομωσεις επρεπε να εχεις καννη που στο μαστο της να εχει δυο τρυπες για τα αερια. Στις βαριες η καννη επρεπε να εχει μια οπη. Με αλλα λογια αλλαζες καννη αναλογα με την γομωση. Κατα ποσο δουλευει η βαλβιδα της 1187 ειναι ντιμπειταμπλ για πολλους :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back