Πας γυρεύοντας και εσύ με τις απορίες σουΓια την V3 & Versa Max τι άποψη έχεις Βασίλη;
Πας γυρεύοντας και εσύ με τις απορίες σουΓια την V3 & Versa Max τι άποψη έχεις Βασίλη;
άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι ....Εγω φταιω? Αφου κακολογουν τη ρεμι. Ιεροσυλια. Και το κανουν μεσα στο σπιτι της. Στο ιδιο της το team. Που ειστε ρεμιγκτονακιδες? Ειμαι μονος με τα θηρια.
Ποια θηρια? Τα τσουκα μπαμ τσουκα τσουκα μπαμ κλικ μπαμ μπαμ κλικ τσουκα?Εγω φταιω? Αφου κακολογουν τη ρεμι. Ιεροσυλια. Και το κανουν μεσα στο σπιτι της. Στο ιδιο της το team. Που ειστε ρεμιγκτονακιδες? Ειμαι μονος με τα θηρια.
Η versa είχε κάτι παιδικά προβλήματα με τις σφύρες (ανακλήθηκαν όπλα ... συνημμένο) και η v3 κάτι σπασίματα σε ένα εξάρτημα του κλείστρου
View attachment 51842
και το κλασικό blowback.
https://www.randywakeman.com/TheRemingtonV3BlowbackMysteryADiscussion.htm
Θεωρώ ότι τα έχουν διορθώσει τώρα αλλά ... το όπλο που θα αγοράσεις πότε έχει κατασκευαστεί ?
Το δικό μου πχ που το αγόρασα τον 1/2020 είχε κατασκευαστεί το 2017 !!! 2-3 χρόνια ήταν μέσα στον Κύργια.
Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα για αυτά ή πρέπει να περιμένεις ? Άλλο βασικό ερώτημα που λύνεται βέβαια με ένα τηλέφωνο.
Πέρα από αυτά θεωρώ και τα 2 όπλα πολύ απαιτητικά στην συντήρηση μιας και γουστάρω να καθαρίζω οποιοδήποτε σημείο έρχεται σε επαφή με τα αέρια. Μπορεί να μιλάνε για εκατοντάδες τουφεκιές ακαθάριστο και ιστορίες για αγρίους αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω σημείο που έρχεται σε επαφή με πυρίτιδα και αέρια ακαθάριστο.
Εδώ το nitro (διβασικές) προσβάλει το χρώμιο !!! θα αφήσει τα αχρωμίωτα έμβολα ανεπηρέαστα ? Δουλευόμαστε ?
Βλέπω και σε κάτι βίντεο κάτι κλειδιά και ιστορίες για να ανοίξεις τα έμβολα και τρελαίνομαι. Φαντάσου να κολλήσουν από σκουριά.
Γέρασα, δεν είμαι για αυτά
Την V3 την απέρριψα απ'ευθείας λόγω των απαιτήσεων καθαρισμού και δεν είμαι κανένας σβαρνιάρης στα όπλα, ούτε βαριέμαι να καθαρίσω.
Το ίδιο και την versamax.
Ας μην πιάσουμε την 105CTi καλύτερα.
Κυνηγούσα με την 1187 23 χρόνια ... και φυσίγγια διαλέγει και δεν σκοτώνει όπου την γυρίσεις και επίσης δεν σκοτώνει στο τρίτο σύννεφο αριστερά.
Αυτές είναι ιστορίες ...
Σκοτώνει ομως σε κακοκαιρία σε σχεση με άλλα που μονο τραυματιζουν.παπιαδες εχουν χρονια κατι εριπια 1100 ολο εμπλοκη και δεν τις αλλάζουν τυχαιο?Η versa είχε κάτι παιδικά προβλήματα με τις σφύρες (ανακλήθηκαν όπλα ... συνημμένο) και η v3 κάτι σπασίματα σε ένα εξάρτημα του κλείστρου
View attachment 51842
και το κλασικό blowback.
https://www.randywakeman.com/TheRemingtonV3BlowbackMysteryADiscussion.htm
Θεωρώ ότι τα έχουν διορθώσει τώρα αλλά ... το όπλο που θα αγοράσεις πότε έχει κατασκευαστεί ?
Το δικό μου πχ που το αγόρασα τον 1/2020 είχε κατασκευαστεί το 2017 !!! 2-3 χρόνια ήταν μέσα στον Κύργια.
Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα για αυτά ή πρέπει να περιμένεις ? Άλλο βασικό ερώτημα που λύνεται βέβαια με ένα τηλέφωνο.
Πέρα από αυτά θεωρώ και τα 2 όπλα πολύ απαιτητικά στην συντήρηση μιας και γουστάρω να καθαρίζω οποιοδήποτε σημείο έρχεται σε επαφή με τα αέρια. Μπορεί να μιλάνε για εκατοντάδες τουφεκιές ακαθάριστο και ιστορίες για αγρίους αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω σημείο που έρχεται σε επαφή με πυρίτιδα και αέρια ακαθάριστο.
Εδώ το nitro (διβασικές) προσβάλει το χρώμιο !!! θα αφήσει τα αχρωμίωτα έμβολα ανεπηρέαστα ? Δουλευόμαστε ?
Βλέπω και σε κάτι βίντεο κάτι κλειδιά και ιστορίες για να ανοίξεις τα έμβολα και τρελαίνομαι. Φαντάσου να κολλήσουν από σκουριά.
Γέρασα, δεν είμαι για αυτά
Την V3 την απέρριψα απ'ευθείας λόγω των απαιτήσεων καθαρισμού και δεν είμαι κανένας σβαρνιάρης στα όπλα, ούτε βαριέμαι να καθαρίσω.
Το ίδιο και την versamax.
Ας μην πιάσουμε την 105CTi καλύτερα.
Κυνηγούσα με την 1187 23 χρόνια ... και φυσίγγια διαλέγει και δεν σκοτώνει όπου την γυρίσεις και επίσης δεν σκοτώνει στο τρίτο σύννεφο αριστερά.
Αυτές είναι ιστορίες ...
Βασιλη και η Πειραϊκή πατραϊκη,το εργοστάσιο στο Βόλο που συναρμολογουσε τα νισσαν ,τα δύο εργοστάσια ζάχαρης που είχαμε η Ολυμπιακή αεροπορία όλα φαληρισαν ήταν άχρηστα? .Δε νομίζω φιλε ,όπως είσαι και ο μοναδικός που εξισώνει τις ντουφεκιες από τις Ρεμί με τα υπόλοιπα όπλα με εργοστασιακά φυσίγγια και σου γράφω μόνο στο βλητικο κομμάτι η Ρεμί παραμένει στη κορυφή σχεδόν και οι βολές με το στόμα ανοιχτό είναι πολλές όχι μια στις χίλιες τέτοιες βολές αποστάσεων έχω δει μόνο με την ςς με φυσίγγι που πήγαινε ,όπλο που πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει μάπα μάλλον γιατί δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ίσως σκοπευτικά.Κάποιες στιγμές συμβαίνει με όλα τα όπλα
Γι αυτό φαλίρισε Γιάννη νομίζω.
Η 1100 παράγεται από 64 αν δεν κάνω λάθος και η 1187 από το 87.
Τα Rem είναι οπλάρες σαν αίσθηση και η Rem μια εταιρία που ξέρει να φτιάχνει όπλα, αλλά έχει κάνει τραγικά σφάλματα με νέα μοντέλα και δεν εξελίχθηκε ούτε πρωτοτύπησε πουθενά τις τελευταίες δεκαετίες (και δεν μιλάω για φρου φρου και αρώματα, μιλάω για μηχανισμούς, σχεδιαστικές αναβαθμίσεις κτλ).
Βασικά μετά την 1187 ότι όπλο έβγαζε είχε παιδικές ασθένειες.
Τα προηγούμενα, γεροντικές.
Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει όπλα, έτσι όπως πρέπει να είναι, ... απλά και αξιόπιστα.
αμα ειναι ντοπιοι και μενουν μεσα στο κυνηγοτοπο δεν νομιζω να τους πολυνοιαζει αλλα να φυγω να κανω 2000 χιλιομετρα με τοσα εξοδα να μπω μεσα για να ριξω 50 τουφεκιες και να με μουρλανει στης εμπλοκες !!!με τιποτα ,πρεπει να εισαι αρρωστος μετα!Σκοτώνει ομως σε κακοκαιρία σε σχεση με άλλα που μονο τραυματιζουν.παπιαδες εχουν χρονια κατι εριπια 1100 ολο εμπλοκη και δεν τις αλλάζουν τυχαιο?
η ΜΠΑΙΚΑΛΑπαντήστε στο γρίφο! " Πάει κυνήγι με δύο όπλα, το ένα το έχει για παγανα και μόλις πεταχτεί το γουρούνι αρπάζει το άλλο που σκοτώνειιιι!!" Ποιο σκοτώνει;;; Τηλεφωνήστε ΤΏΡΑ στο 2310 1187 1100 870 για τη σωστή απάντηση και κερδίσετε ένα κουτί φυσίγγια Remington nitro magnummmm!!!!
Στείλε στείλε!η ΜΠΑΙΚΑΛ
θα σΕ στείλω με πμ την διευθηνση για τα μητρο μανιουμ
Κάνη, τσοκ ,ΦΥΣΙΓΓΙΟΦΥΣΙΓΓΙΟΦΥΥΥΥΥΥΣΙΓΓΓΓΓΙΟΝΗ τουφεκια που λέμε δεν πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από καλός συνδυασμός κάννης και τσοκ. Απλά πέτυχε η συνταγή από κατασκευής. Σε άλλα όπλα μπορεί να φτιαχτεί εκ των υστέρων.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα wolf. Πρέπει ο άνθρωπος που τα γεμίζει να είναι πολύ μερακλής, γιατί και εδώ που είδα να τα έχουν ανοίξει και μετρήσει οι συνάδελφοι τα βρήκαν νομίζω πολύ σωστά.Ο συγχωρεμενος,φίλος μου έριχνε Γουλφτα ρεμινγκτον φυσίγγια δεν τα πήγαινε,η κάνη του