Οι Αμερικάνοι είναι Η υπερδύναμη, με υπερσύγχρονη οπλοβιομηχανια και τεχνολογία αιχμής. Μόνο στα λειοκαννα δεν τα καταφέρνουνΠω πω ζωντάνεψε το θρεντ. Ψιλοαμερικανοφιλοι είμαστε πολλοί δω χαμου.
Πρέπει ναι ,να είναι αξιόλογα κ αυτά κ ο τύπος που τα παράγειείχα μιλήσει μαζί του πριν κάμποσα χρόνιαάριστη εντύπωση ομιλητήδεν τα έχω ρίξει ποτέ,ήμουν κολλημένος με τα μαγιονκιΈχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα wolf. Πρέπει ο άνθρωπος που τα γεμίζει να είναι πολύ μερακλής, γιατί και εδώ που είδα να τα έχουν ανοίξει και μετρήσει οι συνάδελφοι τα βρήκαν νομίζω πολύ σωστά.
Η Ρεμί είναι Ρεμί και μπορεί να λέτε τα κακα αλλά κάποιες στιγμές πατώντας τη σκανδάλη βλέπεις τη φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα και το θήραμα να πέφτει εκεί που με άλλα όπλα απλά θα του έκανες αέρα έχει συμβεί σε όσους έχουν κυνηγήσει με Ρεμί και ο μύθος της είναι αληθινός και όχι τυχαίος ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι τύχη και όταν βλέπεις όπλο 40 χρόνων και κατασκευάζεται ακόμη 1100 περισευουν οι λέξεις .
Δεν είχα ποτέ ημιαυτόματη ρεμι, άκουγα πάντα όμως στις κυνηγοπαρεες για τις απίστευτες τουφεκιές της όταν τύχαινε να καθήσω ως παιδί του δημοτικού και του γυμνασίου μαζί τους. Κωστή αν είσαι επιμελής στον καθαρισμό του όπλου γιατί όχι;
Μαθητής λυκείου ακόμη επηρεασμένος από τους ΜΥΘΟΥΣ για τις φαρμακερές κάννες των Μπενέλλι ΣεντΕτιέν, 1100, Auto5 ξεκίνησα τις πρώτες υποτυπώδεις "δοκιμές". Αργότερα πιο ψαγμένος έβαλα στο παιχνίδι και μπενέλλι με ιταλική κάννη, μοντεφελτρο με τσοκάκια , φαμπαρμ ελλέτζι γκουζ γκαν 91 εκ, μπαικάλ ΙΖ27, Ζασταβα διαμ16, μπρουνο χρεπουλινι, Α302, και άλλα που ξεχνάω.Σκοτώνει ομως σε κακοκαιρία σε σχεση με άλλα που μονο τραυματιζουν.παπιαδες εχουν χρονια κατι εριπια 1100 ολο εμπλοκη και δεν τις αλλάζουν τυχαιο?
Μου εξηγούσε ένας παλιός κυνηγός όταν ήμουν παιδί του γυμνασίου, πόσο πιο μακριά από τα άλλα όπλα, σκότωνε η Browning auto5 με κάννη magniom. Αααχ ωραίες εποχέςη ΜΠΑΙΚΑΛ
θα σΕ στείλω με πμ την διεύθυνση για τα μητρο μανιουμ
Από τότε που μπήκαμε στην εποχή του ίντερνετ,κλείσανε τα "καφενεία"η πληροφορία τρέχει τόσο γρήγορα που πριν καν σκεφτεί ο "θαμώνας"έχει αρπάξει τον σαταν2 κατακεφαλαΜου εξηγούσε ένας παλιός κυνηγός όταν ήμουν παιδί του γυμνασίου, πόσο πιο μακριά από τα άλλα όπλα, σκότωνε η Browning auto5 με κάννη magniom. Αααχ ωραίες εποχές
Ναι, έχεις δίκιο, εγώ θα προσθέσω ότι μαζί με την πληροφορία ταξιδεύει το ίδιο γρήγορα και η παραπληροφόρηση.Από τότε που μπήκαμε στην εποχή του ίντερνετ,κλείσανε τα "καφενεία"η πληροφορία τρέχει τόσο γρήγορα που πριν καν σκεφτεί ο "θαμώνας"έχει αρπάξει τον σαταν2 κατακεφαλα
Καφενείο-ιντερνετ ,σημειωσατε ΧΝαι, έχεις δίκιο, εγώ θα προσθέσω ότι μαζί με την πληροφορία ταξιδεύει το ίδιο γρήγορα και η παραπληροφόρηση.
Και η pedersoli κατασκευάζει μπροστογεμη να πάρουμε μπροστογεμη; Κάθε πράγμα στον καιρό του….. και αν ήταν τόσο φοβερό και τρομερό όπλο δεν θα είχαν κυριαρχήσει τα ιταλικά ακόμη και στην Αμερική δεν τα παίρνει κανείς για σοβαρό κυνήγι προτιμούν την αξιοπιστία που προσφέρουν τα ιταλικά. Κάνες εκει της φτιάχνουν όπως θέλουν δεν είναι όπως εδώ στην Ελλάδα.Η Ρεμί είναι Ρεμί και μπορεί να λέτε τα κακα αλλά κάποιες στιγμές πατώντας τη σκανδάλη βλέπεις τη φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα και το θήραμα να πέφτει εκεί που με άλλα όπλα απλά θα του έκανες αέρα έχει συμβεί σε όσους έχουν κυνηγήσει με Ρεμί και ο μύθος της είναι αληθινός και όχι τυχαίος ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι τύχη και όταν βλέπεις όπλο 40 χρόνων και κατασκευάζεται ακόμη 1100 περισευουν οι λέξεις .
το ιδιο και η beretta με 4αρι.4* σκοτώνω 40 μέτρα ,δεν είναι ιδιογομωτης.Οπω; Έχω δει φίλο με κύλινδρο με 1100 να σκοτώνει τρυγονες επαναλαμβανόμενα άνω των 35 μέτρων και όλα αυτά με εργοστασιακά φυσιγγακια που ρίχνουμε όλοι .Άρα κάποιες κανες είναι καλύτερες το έχω δει ο ίδιος δεν περιμένω ούτε επιβεβαιωση ούτε εικασίες και πινάκακια όταν ο άλλος σκοτώνει με 4* και εσύ θέλεις 2* ενώ δεν είναι
Ποια Μπερέτα έχεις ;το ιδιο και η beretta με 4αρι.
ολες το ιδιο ειναι.Ποια Μπερέτα έχεις ;
Ελα να σου δείξω τέτοιες τουφεκιές με την franchi black magic 61cm με μούφα (κύλινδρο) και σε υδρόβια και να μένεις με το στόμα ανοιχτό και χωρίς να έχει πειράξει τίποτα στην κάνη.Εγώ δεν είμαι επηρεασμένος έχω κυνηγήσει με τα περισσότερα όπλα με εργοστασιακά φυσίγγια και γνωρίζω τι κάνουν και ότι όλα τα όπλα μπορούν να βγάλουν τρομερές αποδόσεις μερικά όμως εύκολα ένα τα άλλα ψάχνοντας και δοκιμάζοντας τα μισά φυσίγγια της Ελλάδος.Θα σου αναφέρω κάτι φίλος από βόρειο Εύβοια αρωστος κυνηγός που κυνηγά τα πάντα και με χιλιάδες φυσίγγια ριγμένα είχε την πρώτη μ1 μπενελι μέχρι που πήρε την 1187 την οποία μετά δύο χρόνια παράτησε και ξαναγύρισε στη μπενελι δεν γαμιεται μου λέει σα τη μπενελι μου δεν είναι κάνει εμπλοκές αγόρασε μόλις βγήκε την v3 Ρεμί μου λέει πέρσι φίλε δεν υπάρχει με 4* σκοτώνω 40 μέτρα ,δεν είναι ιδιογομωτης.Οπω; Έχω δει φίλο με κύλινδρο με 1100 να σκοτώνει τρυγονες επαναλαμβανόμενα άνω των 35 μέτρων και όλα αυτά με εργοστασιακά φυσιγγακια που ρίχνουμε όλοι .Άρα κάποιες κανες είναι καλύτερες το έχω δει ο ίδιος δεν περιμένω ούτε επιβεβαιωση ούτε εικασίες και πινάκακια όταν ο άλλος σκοτώνει με 4* και εσύ θέλεις 2* ενώ δεν είναι ανώτερος σκοπευτικά από εσένα έχει καλύτερο όπλο πάντα συγκρίσεις με εργοστασιακά φυσίγγια όχι χτιστά.
Θα τους αρέσει η διαδικασία μάλλονΣκοτώνει ομως σε κακοκαιρία σε σχεση με άλλα που μονο τραυματιζουν.παπιαδες εχουν χρονια κατι εριπια 1100 ολο εμπλοκη και δεν τις αλλάζουν τυχαιο?
Εγώ δεν ξέρω ... με κρύο κάθομαι σπίτι.Σκοτώνει ομως σε κακοκαιρία σε σχεση με άλλα που μονο τραυματιζουν.παπιαδες εχουν χρονια κατι εριπια 1100 ολο εμπλοκη και δεν τις αλλάζουν τυχαιο?
τον σοβαρότερο λόγο δεν τον έγραψες:Εγώ δεν ξέρω ... με κρύο κάθομαι σπίτι.
Θες μερικούς λόγους ...
Γιατί δεν έχουν χρήματα
Γιατί έχουν συνηθίσει το όπλο
Γιατί έχουν φτιάξει κοντάκι στα μέτρα τους
Γιατί είναι κολλημένοι
Γιατί (προφανώς) είχαν επιτυχίες με αυτό και φοβούνται την αλλαγή
Γιατί πιστεύουν ότι ακούν
Γιατί διαβάζουν HL
Γιατί γουστάρουν την ταλαιπωρία
Γιατί γουστάρουν να πηγαίνουν σε οπλουργούς
Τι να σου πω ;;;
Τι λες ότι σκοτώνει τα παπιά σε μεγάλες αποστάσεις ;
Η συγκέντρωση ή η διάτρηση ;
Λες τα Rem να βγάζουν σφιχτότερες τουφεκιές από άλλα.
Εγώ δεν το έχω δει όπως και ο Νίκος.
Λες να τρυπάνε καλύτερα ;
Ίσως αλλά πόσο καλύτερα ;;;
Νομίζω ότι σκοτώνουν καλύτερα λόγω εμπειρίας του χρήστη στην επιλογή πυρομαχικού και όχι στην κάνη.
Προσωπική άποψη.
Έχω κουραστεί να ακούω υπερβολές για επαναλαμβανόμενες καταβολές σε αποστάσεις που κανένας δεν μετρά κτλ
Αν έχει κανένας δοκιμές ας τις ανεβάσει.
Εξάλλου πιστεύω ότι κανένα όπλο δεν κάνει την διαφορά.
Ο κυνηγός και το πυρομαχικό την κάνει.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Eλα να σου δωσω 2 επισκευες θα τα φτιαξεις και θα πιουμε και μια βεργινα το ποζε εχει προβλημα με την κατω καννη δεν σκαει ,και εχει κολησει το τσοκ. Το περιστροφο θελει ενα απλο καθαρισμα.και φυσικα το αστερι περασμα με μπρασο,μην κανεις καμια πατατα και του ριξεις ροχαλα και μετα σκουπισμα με την φανελαΕμενα η 1100 μου ειχε χαρισει την ευκαιρια να εμβαθυνω στα αδυτα της οπλουργικης τεχνης.