Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κυνηγούσα με Ρεμί 1100 με 71 πόντοι 3* θα σου πω ότι είχα φτάσει σε σημείο να σκοτώνω όπου βλέπω και να μου φωνάζουν από δίπλα καρτερια ξαδέλφια με άλλη τουφεκουσε φίλος τα μπεκατσινια με κύλινδρο και τις τρυγονες από Κατούνα μεριά και νόμιζες ότι τα σκοτώνει κανένας άλλος από αλλού.δεν έχω ρίξει κόντρες σε πίνακες αλλά τα έχω δει στο κυνηγότοπο ζωντανά με φυσίγγια πάντα αυτά που παίρνω και τα πηγαίνουν τα ντουφέκια ε αυτά τα όπλα έχουν περισσότερα δραστικά σκακια εγώ όσο και αν το έχω ψάξει δει μετά από εξόδους συζητήσει με πολλούς εκεί έχω καταλήξει ότι η ντουφέκια έχει περισσότερα σκακια με δυνατότητες καταβολής .Το γιατί δεν το γνωρίζω ίσως ο αυλός η διαμόρφωση της κάνης η αχρωμιωτη κανη ο συνδυασμός όλων των παραπάνω .
Σε αυτο συμφωνω και γω γτ το βλεπω συνεχεια οτι για καποιο λογο εχουν ποιο δραστικά σκάγια απο τι αλλα οπλα το γτ ουτε εγω το ξερω

Κάποιες στιγμές συμβαίνει με όλα τα όπλα

Γι αυτό φαλίρισε Γιάννη νομίζω.
Η 1100 παράγεται από 64 αν δεν κάνω λάθος και η 1187 από το 87.

Τα Rem είναι οπλάρες σαν αίσθηση και η Rem μια εταιρία που ξέρει να φτιάχνει όπλα, αλλά έχει κάνει τραγικά σφάλματα με νέα μοντέλα και δεν εξελίχθηκε ούτε πρωτοτύπησε πουθενά τις τελευταίες δεκαετίες (και δεν μιλάω για φρου φρου και αρώματα, μιλάω για μηχανισμούς, σχεδιαστικές αναβαθμίσεις κτλ).
Βασικά μετά την 1187 ότι όπλο έβγαζε είχε παιδικές ασθένειες.
Τα προηγούμενα, γεροντικές.

Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει όπλα, έτσι όπως πρέπει να είναι, ... απλά και αξιόπιστα.
Ο Καραϊσκάκης πρέπει να είχε ενα τέτοιο...

Σε αυτο συμφωνω και γω γτ το βλεπω συνεχεια οτι για καποιο λογο εχουν ποιο δραστικά σκάγια απο τι αλλα οπλα το γτ ουτε εγω το ξερω
Δραστικότερο σκάγι σημαίνει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.
Η μεγαλύτερη τελική ταχύτητα (αν μιλάμε για ίδια προφανώς σκάγια) επιτυγχάνεται με 2 μόνο τρόπους.
Μεγαλύτερη αρχική ταχύτητα ή λιγότερες παραμορφώσεις του σκαγιού ή και τα δύο.
Το πρώτο δεν ισχύει.
Αν ίσχυε το δεύτερο (οι παραμορφώσεις) θα το βλέπαμε και στην συγκέντρωση - κατανομή.
Αρα ούτε αυτό ισχύει.

Τι μπορεί να ισχύει ;
Το όπλο ταιριάζει καλύτερα σε κάποιον και βάζει το κέντρο της τουφεκιάς πιο κοντά στο θήραμα, από κάποιο άλλο όπλο.
Μην πιστεύετε σε θαύματα.

ps
Κανένα γουρούνι έχει Παναγιώτη φέτος ή θα πας για πέρδικες ;

Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ουτε η Beretta ουτε η Benelli ουτε και αλλα οπλα απο την Ρεμικτον !!!
Σε δικες μου δοκιμες ηρθε δευτερη σε σχεση με την Α390 Beretta.
Kαι για να μην γεμιζω το θεμα με φωτο...σας ανεβαζω τελικα αποτελεσματα....

εικόνα_Viber_2021-02-22_18-00-54.jpg

Και μετα απο αυτο που ειδα.....Εκατσα και της εβγαλα 2 τουφεκιες που να εχουν λιγη αξιοπρεπεια
αλλα τα δοκιμασα στα 40 μετρα.
Νομιζω τα 45 μετρα τα εχει....στα 50 μετρα....''παιζουμε'' με την τυχη !!!

εικόνα_Viber_2021-03-05_09-30-19.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-05_09-30-30.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-05_09-30-39.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-05_09-30-49.jpg

Και στην γνησια μαλλινη....εβαλα επινικελωνα σκαγια ωστε να μειωσω τις οποιες παραμορφωσεις !!!:)

Ο πίνακας όμως δεν λέει την αλήθεια οπότε άδικα θα ψηθείτε στον ήλιο :)
Ο πίνακας όμως δεν λέει την αλήθεια στους κουφούς
Ο πίνακας όμως δεν γράφει την αλήθεια στους τυφλούς

Α και να μην το ξεχάσω: ο πίνακας ΔΕΝ σκοτώνει ...........
.yelling.

Δραστικότερο σκάγι σημαίνει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.
Η μεγαλύτερη τελική ταχύτητα (αν μιλάμε για ίδια προφανώς σκάγια) επιτυγχάνεται με 2 μόνο τρόπους.
Μεγαλύτερη αρχική ταχύτητα ή λιγότερες παραμορφώσεις του σκαγιού ή και τα δύο.
Το πρώτο δεν ισχύει.
Αν ίσχυε το δεύτερο (οι παραμορφώσεις) θα το βλέπαμε και στην συγκέντρωση - κατανομή.
Αρα ούτε αυτό ισχύει.

Τι μπορεί να ισχύει ;
Το όπλο ταιριάζει καλύτερα σε κάποιον και βάζει το κέντρο της τουφεκιάς πιο κοντά στο θήραμα, από κάποιο άλλο όπλο.
Μην πιστεύετε σε θαύματα.

ps
Κανένα γουρούνι έχει Παναγιώτη φέτος ή θα πας για πέρδικες ;
Τι μπορεί να ισχυει δεν γνωριζω μακαρι να ηξερα εγω λεω αυτό που βλεπω... Αν εχει γουρουνια ποσα θες δεν υπαρχει μερα που να μην δεις γουρούνι οτι ωρα θες και οπου θες αλλα εχουν πολλα μικρα και βλεπουμε και με μεγαλη αυξηση στο ζαρκάδι.. Αλλα εγω για περδικες θα παω οπως και να χει

Εγώ δεν ξέρω ... με κρύο κάθομαι σπίτι. :)

Θες μερικούς λόγους ...
Γιατί δεν έχουν χρήματα
Γιατί έχουν συνηθίσει το όπλο
Γιατί έχουν φτιάξει κοντάκι στα μέτρα τους
Γιατί είναι κολλημένοι
Γιατί (προφανώς) είχαν επιτυχίες με αυτό και φοβούνται την αλλαγή
Γιατί πιστεύουν ότι ακούν
Γιατί διαβάζουν HL
Γιατί γουστάρουν την ταλαιπωρία
Γιατί γουστάρουν να πηγαίνουν σε οπλουργούς

Τι να σου πω ;;;

Τι λες ότι σκοτώνει τα παπιά σε μεγάλες αποστάσεις ;
Η συγκέντρωση ή η διάτρηση ;
Λες τα Rem να βγάζουν σφιχτότερες τουφεκιές από άλλα.
Εγώ δεν το έχω δει όπως και ο Νίκος.
Λες να τρυπάνε καλύτερα ;
Ίσως αλλά πόσο καλύτερα ;;;

Νομίζω ότι σκοτώνουν καλύτερα λόγω εμπειρίας του χρήστη στην επιλογή πυρομαχικού και όχι στην κάνη.
Προσωπική άποψη.
Έχω κουραστεί να ακούω υπερβολές για επαναλαμβανόμενες καταβολές σε αποστάσεις που κανένας δεν μετρά κτλ

Αν έχει κανένας δοκιμές ας τις ανεβάσει.

Εξάλλου πιστεύω ότι κανένα όπλο δεν κάνει την διαφορά.
Ο κυνηγός και το πυρομαχικό την κάνει.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει
Εγώ δεν ξέρω ... με κρύο κάθομαι σπίτι. :)

Θες μερικούς λόγους ...
Γιατί δεν έχουν χρήματα
Γιατί έχουν συνηθίσει το όπλο
Γιατί έχουν φτιάξει κοντάκι στα μέτρα τους
Γιατί είναι κολλημένοι
Γιατί (προφανώς) είχαν επιτυχίες με αυτό και φοβούνται την αλλαγή
Γιατί πιστεύουν ότι ακούν
Γιατί διαβάζουν HL
Γιατί γουστάρουν την ταλαιπωρία
Γιατί γουστάρουν να πηγαίνουν σε οπλουργούς

Τι να σου πω ;;;

Τι λες ότι σκοτώνει τα παπιά σε μεγάλες αποστάσεις ;
Η συγκέντρωση ή η διάτρηση ;
Λες τα Rem να βγάζουν σφιχτότερες τουφεκιές από άλλα.
Εγώ δεν το έχω δει όπως και ο Νίκος.
Λες να τρυπάνε καλύτερα ;
Ίσως αλλά πόσο καλύτερα ;;;

Νομίζω ότι σκοτώνουν καλύτερα λόγω εμπειρίας του χρήστη στην επιλογή πυρομαχικού και όχι στην κάνη.
Προσωπική άποψη.
Έχω κουραστεί να ακούω υπερβολές για επαναλαμβανόμενες καταβολές σε αποστάσεις που κανένας δεν μετρά κτλ

Αν έχει κανένας δοκιμές ας τις ανεβάσει.

Εξάλλου πιστεύω ότι κανένα όπλο δεν κάνει την διαφορά.
Ο κυνηγός και το πυρομαχικό την κάνει.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Εγω ουτε ρεμικτον εχω ουτε απο ίντερνετ ξερω αυτα που έχω δει έγραψα. Ειπα για κακοκαιρία παρε μια 1100 και μια μπενελλι σε μια μερα δυσκολη και δοκιμασε σε κυνηγι ομως με ιδιο πυρομαχικο μαι θα δεις.

Έγραψα κ ξαναγράφω‼️ 2 κατόχους ρεμινγκτον 1100 γνώρισα προσωπικά,κααααααανεις δεν μίλησε για βλητική υπεροχή του όπλου του έναντι άλλων‼️
Παπιατζήδες κ οι 2 φανατικοί‼️ε‼️ πως γίνεται αυτοί έτσι κ οοοοοολοι οι άλλοι κάτοχοι της ρεμ 1100 να μιλούν για θρυλική τουφέκια,που σκοτώνει εκεί που οι άλλες δεν‼️η λογική μου δεν το αντιλαμβάνεται‼️
Θυμάμαι τον ξάδερφο μου ,ήθελε να την πουλήσει κ νοοοοοομιζε ότι ο οπλοπωλης θα τον κεράσει κ σκοτς για να τον καλοπιάσει‼️
Οπλοπωλης:μάλιστα‼️κ πόσο ζητάς για αυτή την παλιοσίδερια❓❓❓
Ξάδερφος:η ρρρρρρεμινγκτον παλιοσίδερια❓❓❓❓
Πάμει να φυγουμει Γιαννάκου‼️

Έγραψα κ ξαναγράφω‼️ 2 κατόχους ρεμινγκτον 1100 γνώρισα προσωπικά,κααααααανεις δεν μίλησε για βλητική υπεροχή του όπλου του έναντι άλλων‼️
Παπιατζήδες κ οι 2 φανατικοί‼️ε‼️ πως γίνεται αυτοί έτσι κ οοοοοολοι οι άλλοι κάτοχοι της ρεμ 1100 να μιλούν για θρυλική τουφέκια,που σκοτώνει εκεί που οι άλλες δεν‼️η λογική μου δεν το αντιλαμβάνεται‼️
Θυμάμαι τον ξάδερφο μου ,ήθελε να την πουλήσει κ νοοοοοομιζε ότι ο οπλοπωλης θα τον κεράσει κ σκοτς για να τον καλοπιάσει‼️
Οπλοπωλης:μάλιστα‼️κ πόσο ζητάς για αυτή την παλιοσίδερια❓❓❓
Ξάδερφος:η ρρρρρρεμινγκτον παλιοσίδερια❓❓❓❓
Πάμει να φυγουμει Γιαννάκου‼️
Αυτό το παλιοσιδερια πρέπει να είναι ατάκα του κάθε οπλοπωλη όταν είναι να αγοράσει, όταν είναι να πουλήσει εκεί να δεις βλητική υπεροχή.

Αυτό το παλιοσιδερια πρέπει να είναι ατάκα του κάθε οπλοπωλη όταν είναι να αγοράσει, όταν είναι να πουλήσει εκεί να δεις βλητική υπεροχή.
Έτσι‼️αλλά ο παραλογισμός ...εκατέρωθεν δεν είναι χωρίς σύνορα‼️

Ο πίνακας όμως δεν λέει την αλήθεια στους κουφούς
Ο πίνακας όμως δεν γράφει την αλήθεια στους τυφλούς

Α και να μην το ξεχάσω: ο πίνακας ΔΕΝ σκοτώνει ...........
.yelling.
Εγώ δεν ξέρω, τουφεκάω μετά τα 100μ.
Τα σκάγια στο όπλο μου από κάποια απόσταση και πάνω συγκλίνουν και επιταχύνουν :) :) :)

Παίδες θέλετε να παραδεχθώ ότι τα Rem βαράνε +10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.
Να παραδεχθώ ότι τα Benelli βαράνε -10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.

Ότι τα Rem έχουν 20% μεγαλύτερη διάτρηση από όλα τα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Έχουν.

Αυτό που δεν θα παραδεχθώ ποτέ είναι ότι ένα 10% πάνω κάτω στην συγκέντρωση ή ένα 20% στην διάτρηση γεμίζει την τσάντα περισσότερο ή λιγότερο.
Μόνο το φυσίγγι, η εμπειρία, η εξάσκηση και η σκοπευτική ικανότητα το κάνουν αυτό.

Όποιος θέλει το πιστεύει ή όχι.
Εγώ το πιστεύω ...

Αλλάξτε κάνες και τσοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος και κρατήστε την ίδια βάση, κοντάκι και επίσης ρίξτε τα ίδια φυσίγγια.
Τα ίδια πουλιά θα παίρνετε.

Over and out.

Εγώ δεν ξέρω, τουφεκάω μετά τα 100μ.
Τα σκάγια στο όπλο μου από κάποια απόσταση και πάνω συγκλίνουν και επιταχύνουν :) :) :)

Παίδες θέλετε να παραδεχθώ ότι τα Rem βαράνε +10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.
Να παραδεχθώ ότι τα Benelli βαράνε -10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.

Ότι τα Rem έχουν 20% μεγαλύτερη διάτρηση από όλα τα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Έχουν.

Αυτό που δεν θα παραδεχθώ ποτέ είναι ότι ένα 10% πάνω κάτω στην συγκέντρωση ή ένα 20% στην διάτρηση γεμίζει την τσάντα περισσότερο ή λιγότερο.
Μόνο το φυσίγγι, η εμπειρία, η εξάσκηση και η σκοπευτική ικανότητα το κάνουν αυτό.

Όποιος θέλει το πιστεύει ή όχι.
Εγώ το πιστεύω ...

Αλλάξτε κάνες και τσοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος και κρατήστε την ίδια βάση, κοντάκι και επίσης ρίξτε τα ίδια φυσίγγια.
Τα ίδια πουλιά θα παίρνετε.

Over and out.
Τι ιετσ ξερουσφυρ ‼️οβειρ εντ άουτ‼️ουοοοοχι θα μας βαλς διαγράμματα‼️

επέτρεψέ μου να συμπληρώσω
και ο Βαθμός σύσφιξης του στομίου της κάννης

* λέω "Βαθμός σύσφιξης του στομίου της κάννης" διότι όταν λέω "τσοκ" κάποιοι το εκλαμβάνουν ως μάρκα τσοκ (παρανοούν ως το Vraseryzi choke σκοτώνει ενώ το μαμά δεν......)

Status
Not open for further replies.
Back