Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η μπενελι και η Μπερέτα είναι τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της οπλοβιομηχανιας που τις μαλακίες τους τις βαφτίζουμε χαρακτήρα. Οι άλλες όμως πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά για παραδειγματισμό.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δικαιολογήσουμε ένα γελοιωδως μεγάλο ποσό που δαπανησαμε για να αγοράσουμε ένα αυτογεμες.
Το τελευταίο είναι απλά τραγικο
Ποιον να τιμωρήσουν ; Την ρεμ ; Τον θρύλο ; … δεν γίνονται αυτά ….

Όταν δεν ξέρεις προσωπικά τον άνθρωπο που έχει το όπλο, να ξέρεις αν είναι σωστός στη συντήρηση σωστός στα σέρβις του όπλου, οπότε χρειάζεται και αν δεν είσαι σίγουρος ότι τα φυσίγγια που βάζει δεν είναι άνω Ραχούλας ( τυχαίο το όνομα) τσιχλοφυσιγγα με μυστική συνταγή και κόστος 4.99 ευρώ το κουτί με μοναδικό γνώμονα απόκτησης την τιμή ή αν δεν βάζει ιδιαίτερα γεμισμένα γουρουνοφυσιγγα από αυτά που σκοτώνουν το γουρούνι στα 88 μέτρα τότε από μόνη της μια εμπλοκή ή μια καταστροφή του όπλου δε λένε τίποτα.

Εγώ δεν ξέρω, τουφεκάω μετά τα 100μ.
Τα σκάγια στο όπλο μου από κάποια απόσταση και πάνω συγκλίνουν και επιταχύνουν :) :) :)

Παίδες θέλετε να παραδεχθώ ότι τα Rem βαράνε +10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.
Να παραδεχθώ ότι τα Benelli βαράνε -10% από όλα τα άλλα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Βαράνε.

Ότι τα Rem έχουν 20% μεγαλύτερη διάτρηση από όλα τα όπλα με όλα τα φυσίγγια ;;;
Έχουν.

Αυτό που δεν θα παραδεχθώ ποτέ είναι ότι ένα 10% πάνω κάτω στην συγκέντρωση ή ένα 20% στην διάτρηση γεμίζει την τσάντα περισσότερο ή λιγότερο.
Μόνο το φυσίγγι, η εμπειρία, η εξάσκηση και η σκοπευτική ικανότητα το κάνουν αυτό.

Όποιος θέλει το πιστεύει ή όχι.
Εγώ το πιστεύω ...

Αλλάξτε κάνες και τσοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος και κρατήστε την ίδια βάση, κοντάκι και επίσης ρίξτε τα ίδια φυσίγγια.
Τα ίδια πουλιά θα παίρνετε.

Over and out.
ωραια ολα αυτα και κατανοητα ,το θεμα ειναι τι σχεση εχει ο πινακας με της καννες και αν λενε την αληθεια,ο πινακας δεν λεει ολοι την αληθεια για τα φυσιγγια ,για καννες και τσοκ φυσικα και την λεει ,οποτε ποιος ειπε για πινακες στα οπλα?νομιζω τα εχετε μπερδεψει λιγακι!

Όταν δεν ξέρεις προσωπικά τον άνθρωπο που έχει το όπλο, να ξέρεις αν είναι σωστός στη συντήρηση σωστός στα σέρβις του όπλου, οπότε χρειάζεται και αν δεν είσαι σίγουρος ότι τα φυσίγγια που βάζει δεν είναι άνω Ραχούλας ( τυχαίο το όνομα) τσιχλοφυσιγγα με μυστική συνταγή και κόστος 4.99 ευρώ το κουτί με μοναδικό γνώμονα απόκτησης την τιμή ή αν δεν βάζει ιδιαίτερα γεμισμένα γουρουνοφυσιγγα από αυτά που σκοτώνουν το γουρούνι στα 88 μέτρα τότε από μόνη της μια εμπλοκή ή μια καταστροφή του όπλου δε λένε τίποτα.
Το συγκεκριμενο ειναι απλα θεμα επωμισης. Δεν οπισθοδρομησε αρκετα για να οπλισει.

Το συγκεκριμενο ειναι απλα θεμα επωμισης. Δεν οπισθοδρομησε αρκετα για να οπλισει.
Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβαίνει. Ξέρουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν ψεκάζει WD40 στο κλείστρο για να λειτουργήσει την ημέρα του κυνηγιού γιατί δεν έχει καθαρίσει ποτέ τον μηχανισμό ή δεν έχει αλλάξει ποτέ ελατήριο; Εδώ έχω ακούσει για σούπερ μάγκνουμ όπλο που ράγισε κλείστρο με 32 γραμμάρια τσιχλοφυσιγγα. Γι'αυτό και η τιμή του φυσιγγίου από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα. Όπως και μια ζημιά σε όπλο ή μια εμπλοκή από μόνη της δε λέει τίποτα άμα δεν ξέρεις πως λειτουργεί ο κάτοχος του όπλου

Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβαίνει. Ξέρουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν ψεκάζει WD40 στο κλείστρο για να λειτουργήσει την ημέρα του κυνηγιού γιατί δεν έχει καθαρίσει ποτέ τον μηχανισμό ή δεν έχει αλλάξει ποτέ ελατήριο; Εδώ έχω ακούσει για σούπερ μάγκνουμ όπλο που ράγισε κλείστρο με 32 γραμμάρια τσιχλοφυσιγγα. Γι'αυτό και η τιμή του φυσιγγίου από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα. Όπως και μια ζημιά σε όπλο ή μια εμπλοκή από μόνη της δε λέει τίποτα άμα δεν ξέρεις πως λειτουργεί ο κάτοχος του όπλου
Πεστα άνθρωπε μου ! Με τον κάθε πονεμένο που καθαρίζει το όπλο μια φορά το χρόνο … που βάζει μέσα στο όπλο ότι φυσίγγι νάνε ( αρκεί να είναι φθηνό , επειδή είναι trigger happy) … και μετά την κουβέντα στο καφενειο κάνει την εμφάνιση του στα σχετικά σάιτ / φορουμ και λέει και την παπαρια του ….

Απαντήστε στο γρίφο! " Πάει κυνήγι με δύο όπλα, το ένα το έχει για παγανα και μόλις πεταχτεί το γουρούνι αρπάζει το άλλο που σκοτώνειιιι!!" Ποιο σκοτώνει;;; Τηλεφωνήστε ΤΏΡΑ στο 2310 1187 1100 870 για τη σωστή απάντηση και κερδίσετε ένα κουτί φυσίγγια Remington nitro magniiiiooommmm!!!! .exciting.
Άμα κάποιος πάει στο κυνήγι με δύο όπλα, εννοείτε και τα δύο είναι Remington 1100!
2.jpg

.terror.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back