Κοιμήσου ΑνυσηχοςΑς πάρει και μια benelli για σιγουριά.
Κ τι εγινε που γράφεις κ ξαναγραφεις ρε Γιαννο.. Δεν στρίβουν....Έγραψα κ ξαναγράφω 2 κατόχους ρεμινγκτον 1100 γνώρισα προσωπικά,κααααααανεις δεν μίλησε για βλητική υπεροχή του όπλου του έναντι άλλων
Παπιατζήδες κ οι 2 φανατικοίε πως γίνεται αυτοί έτσι κ οοοοοολοι οι άλλοι κάτοχοι της ρεμ 1100 να μιλούν για θρυλική τουφέκια,που σκοτώνει εκεί που οι άλλες δενη λογική μου δεν το αντιλαμβάνεται
Θυμάμαι τον ξάδερφο μου ,ήθελε να την πουλήσει κ νοοοοοομιζε ότι ο οπλοπωλης θα τον κεράσει κ σκοτς για να τον καλοπιάσει
Οπλοπωλης:μάλιστακ πόσο ζητάς για αυτή την παλιοσίδερια
Ξάδερφος:η ρρρρρρεμινγκτον παλιοσίδερια
Πάμει να φυγουμει Γιαννάκου
Τι διαμέτρημα ραβδωτού κάνει αυτή την ζημιά που λες ; Ποσά γκρεινς βολιδα ;εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω;
οτι ρεμιγκτον ξερεμινγκτον τριάρα θέλει να πέσει το γρουν' με τα λοκωδράμια που ρίχνουμε!
δειτε βιντεο από εξω με τα ραβδωτά μπαμ και κάτω
Ποια είναι αυτή η Μονικ βρε παιδιά ;Κ τι εγινε που γράφεις κ ξαναγραφεις ρε Γιαννο.. Δεν στρίβουν....
Αλήθεια... Η Μονίκ εφυγε;
308 win rws 10.7grΤι διαμέτρημα ραβδωτού κάνει αυτή την ζημιά που λες ; Ποσά γκρεινς βολιδα ;
Άμα κάποιος πάει στο κυνήγι με δύο όπλα, εννοείτε και τα δύο είναι Remington 1100!
View attachment 51864
Μαθητής λυκείου ακόμη επηρεασμένος από τους ΜΥΘΟΥΣ για τις φαρμακερές κάννες των Μπενέλλι ΣεντΕτιέν, 1100, Auto5 ξεκίνησα τις πρώτες υποτυπώδεις "δοκιμές". Αργότερα πιο ψαγμένος έβαλα στο παιχνίδι και μπενέλλι με ιταλική κάννη, μοντεφελτρο με τσοκάκια , φαμπαρμ ελλέτζι γκουζ γκαν 91 εκ, μπαικάλ ΙΖ27, Ζασταβα διαμ16, μπρουνο χρεπουλινι, Α302, και άλλα που ξεχνάω.
Αποτέλεσμα;
θα σας το πει ο Βασίλης.........................
Μαθητής λυκείου ακόμη επηρεασμένος από τους ΜΥΘΟΥΣ για τις φαρμακερές κάννες των Μπενέλλι ΣεντΕτιέν, 1100, Auto5 ξεκίνησα τις πρώτες υποτυπώδεις "δοκιμές". Αργότερα πιο ψαγμένος έβαλα στο παιχνίδι και μπενέλλι με ιταλική κάννη, μοντεφελτρο με τσοκάκια , φαμπαρμ ελλέτζι γκουζ γκαν 91 εκ, μπαικάλ ΙΖ27, Ζασταβα διαμ16, μπρουνο χρεπουλινι, Α302, και άλλα που ξεχνάω.Γειά π
Αποτέλεσμα;
θα σας το πει ο Βασίλης.........................
Καθένας εχει την αποψη του φιλε γιαννη. Αν κυνηγάς απογευματινο η εισαι τίποτα εξωτερικο με φιντες και πλανουρια το κοντακι αν σου έρχεται τσεκάρεις αν εισαι ελλαδα και ριχνεις περασμα στα παπια με κακοκαιριες στα 40+βλέπεις ολα τα υπόλοιπαΈγραψα κ ξαναγράφω 2 κατόχους ρεμινγκτον 1100 γνώρισα προσωπικά,κααααααανεις δεν μίλησε για βλητική υπεροχή του όπλου του έναντι άλλων
Παπιατζήδες κ οι 2 φανατικοίε πως γίνεται αυτοί έτσι κ οοοοοολοι οι άλλοι κάτοχοι της ρεμ 1100 να μιλούν για θρυλική τουφέκια,που σκοτώνει εκεί που οι άλλες δενη λογική μου δεν το αντιλαμβάνεται
Θυμάμαι τον ξάδερφο μου ,ήθελε να την πουλήσει κ νοοοοοομιζε ότι ο οπλοπωλης θα τον κεράσει κ σκοτς για να τον καλοπιάσει
165 γκρεινς περιπου , γιατί δεν προτιμάς ενα ρεμινγκτον μονοβολο σαμποτ με ραβδωτη κάννη στα 385 γκρεινς ...ίδιο να σου ρίξω πέτρα και ίδιο να φας ολόκληρο τσιμεντολιθο ?...308 win rws 10.7gr
8X57 rws 11,7 gr
308 win rws 10.7gr
30-06 rws 10.7gr
308 win rws 10.7gr
ua balv to binteo sta groynia
πονεμένη ψυχή?....Εεε...οχι!
Μας λείπει η ραβδωτή κάννη όμως δυστυχώς165 γκρεινς περιπου , γιατί δεν προτιμάς ενα ρεμινγκτον μονοβολο σαμποτ με ραβδωτη κάννη στα 385 γκρεινς ...ίδιο να σου ρίξω πέτρα και ίδιο να φας ολόκληρο τσιμεντολιθο ?...
Αυτό είναι το λιγότερο... , με μια αλλαγή κάννης (εαν και εφόσον επιτραπει ) , αλλαζει ότι ήξερες μέχρι τώρα για την καραμπίνα.Μας λείπει η ραβδωτή κάννη όμως δυστυχώς
Οχι βεβαια...πονεμένη ψυχή?....
308 win rws 10.7gr
8X57 rws 11,7 gr
308 win rws 10.7gr
30-06 rws 10.7gr
308 win rws 10.7gr
ua balv to binteo sta groynia
Γιατί μια φορά κι έναν καιρό εν έτη 1970 η rem έφτιαξε μια κανη αχρωμιωτη με 18,5 και τότε έναντι των υπολοίπων βρήκε τη συνταγή για βλητική υπεροχη καθώς οι υπόλοιποι συνήθως έβαζαν παραπάνω η λιγότερο χρώμιο με αποτέλεσμα να μην έχουν σταθερές τουφεκιές.ο μέσος κυνηγός λοιπόν δεν καταλάβαινε ότι η αχρωμιωτη ήταν αμετάβλητη συνήθως στις καιρικές συνθήκες κι έτσι δημιουργήθηκε ο μύθος.για να μην παρεξηγηθω είχα και 1100 και 11-87.με την εξέλιξη στις κάνες στους αυλούς και στους κώνους όπως και στα υλικά των φυσιγγίων σήμερα δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.εχει γίνει σάλος με την βου 3.απο δοκιμές που έχω δει κι από τουφεκιές δε βλέπω κάτι διαφορετικό από τη κανη της 11-87 για να μη πω ότι ο μηχανισμός της έγινε ακόμα πιο πολυπλοκοςΈγραψα κ ξαναγράφω 2 κατόχους ρεμινγκτον 1100 γνώρισα προσωπικά,κααααααανεις δεν μίλησε για βλητική υπεροχή του όπλου του έναντι άλλων
Ναι,μι ειπει ότι ιεχ κατ δλειεςΚ τι εγινε που γράφεις κ ξαναγραφεις ρε Γιαννο.. Δεν στρίβουν....
Αλήθεια... Η Μονίκ εφυγε;
Ε αυτό γράφω ντεμέχρι τα 35 μέτρα τα έκοβε τα παπιά,ο συγχωρεμενος,με 76' κάνη κ Ελλάδαδεν είδαν να υπερτερούν πουθενά έναντι της παρέας τουςΚαθένας εχει την αποψη του φιλε γιαννη. Αν κυνηγάς απογευματινο η εισαι τίποτα εξωτερικο με φιντες και πλανουρια το κοντακι αν σου έρχεται τσεκάρεις αν εισαι ελλαδα και ριχνεις περασμα στα παπια με κακοκαιριες στα 40+βλέπεις ολα τα υπόλοιπα