Αυτά ήταν σαν την Μπένελι....δεν τα συλλέγει κανέναςΚάτι ξέχασες John...
View attachment 51874
Την Browning την εχεις γραμμενη βλεπω...ουστRemington, Winchester, Colt , Smith and Wesson είναι η ψυχή της Αμερικής.
Αυτό που έγραψες είναι η αρχή και το τέλοςΣτην τελική ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τα όπλα που κυνηγάει.
165 γκρεινς περιπου , γιατί δεν προτιμάς ενα ρεμινγκτον μονοβολο σαμποτ με ραβδωτη κάννη στα 385 γκρεινς ...ίδιο να σου ρίξω πέτρα και ίδιο να φας ολόκληρο τσιμεντολιθο ?...
Πήγαν τα κάπελα βόλτα ...
Remington accutip 20 gauge.
δεν με κατάλαβες Γιώργο
Θέλω να προσέξεις την βολή στο 14:07 ...δεν παίζει ρόλο πάντα το όπλο.
Ρεμινγκτον ειχαν και οι υπόλοιποιΕ αυτό γράφω ντεμέχρι τα 35 μέτρα τα έκοβε τα παπιά,ο συγχωρεμενος,με 76' κάνη κ Ελλάδαδεν είδαν να υπερτερούν πουθενά έναντι της παρέας τους
πριν καμια 20αρια χρονια φιλος συλλεκτης πουλαγε ενα 3200 του κουτιου μου προτεινε να το παρω αλλα ειχα τοτε αλλες σκοτουρες.Ειλικρινα το εχω σκυλομeτανιωσει Προσωπικα για μενα ειναι to καλυτερο λειοκανο της REMΟρθή επανάληψις:
Το θρυλικό ορθόκαννο δίκαννο της Remington με το "συρταρωτό καπάκι" στο κλείδωμα (τo μιμήθηκαν μεταγενέστερα η Valmet, η Μarocchi και η Krieghoff).
Ήταν (δεν παράγεται πια) τo Remington 3200!! www.youtube.com/watch?v=nA-y9QZ544Q
Νικολαος Ρεντιφης.... αντιγραφη απο Φατε ματια ψαρια καθοτι ρεμινγτον
Δεν έχει διάγραμμα.Τι ιετσ ξερουσφυρ οβειρ εντ άουτουοοοοχι θα μας βαλς διαγράμματα
Αν τα ρίχνετε στα 100m όχι 3 αλλά 13 θα θέλετεεγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω;
οτι ρεμιγκτον ξερεμινγκτον τριάρα θέλει να πέσει το γρουν' με τα λοκωδράμια που ρίχνουμε!
δειτε βιντεο από εξω με τα ραβδωτά:
μπαμ και κάτω
Για πες.. Τι θέματα;... Εχουν περισσέψει τα ποπ κορν κ ο πασατέμπος απο προχθεςΔεν έχει διάγραμμα.
Δεν λένε την αλήθεια ...
Αλλά όταν ακούω για μαγικές κάνες (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΛΟΥ) και τουφεκιές στον θεό ταράσεται το νευρικό μου σύστημα
Ρε ένα τέτοιο όπλο να μην πέσει ποτέ στα χέρια μου ή να το δω με τα μάτια μου ;;;;
Τα μόνα όπλα που έχω δει να κατεβάζουν παπιά από τον θεό ήταν αυτά που έπαιρναν πολλά φυσίγγια στην αποθήκη και έριχναν κατά ριπάς μηδενικά ή αυτά που ρίχνανε 9βολα σε μπουλούκια
Θα έριχνα ότι φυσίγγι έχω ρίξει με την Μ2 και με την 1187 για να δουμε αν διαλέγει κάποια φυσίγγια αλλά μετά θα ακούσω τίποτα για βλητική υπεροχή περιφερειακών σκαγιών ή για έρβιο στις κάνες και θα μείνω παγωτό.
Έχω πιο σοβαρά (κυνηγετικά) θέματα να ασχοληθώ.
Που θα βρούμε τσίπουρο για τον χειμώνα ...Για πες.. Τι θέματα;... Εχουν περισσέψει τα ποπ κορν κ ο πασατέμπος απο προχθες
Ρε σεις νομίζω ότι μου τα γράφετε για να τα πάρω κράνα και να φάω ban αχαχααΕγω ουτε ρεμικτον εχω ουτε απο ίντερνετ ξερω αυτα που έχω δει έγραψα. Ειπα για κακοκαιρία παρε μια 1100 και μια μπενελλι σε μια μερα δυσκολη και δοκιμασε σε κυνηγι ομως με ιδιο πυρομαχικο και θα δεις.
Μεγάλη κουβέντα στο θέμα ραβδωτα... αλλα και το δραμυ αν το δουλεύεις σωστα και με ασφάλεια δεν ειναι κακό ( απο υπερυψωμενη ) .δεν με κατάλαβες Γιώργο
στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται
ούτε ραβδωτή κάννη ούτε διόπτρα ούτε 165 γρεινς 308win
επιτρέπονται τα sabots αλλά είναι άχρηστα για τα όπλα μας εκτός των σωβεστρ και των BRI
και ΟΛΑ τα άλλα μονόβολα αν το βρεις απ τη μέση και μπρος πάνω - κάτω τέτοια επίπτωση έχουν (μπαμ και κάτω)
αλλά εμείς κυρίως από σκοπευτική ανασφάλεια βαζουμε δράμια
και ρίχνουμε 3αρες για να πέσει το γρουν'
Δεν έχει διάγραμμα.
Δεν λένε την αλήθεια ...
Αλλά όταν ακούω για μαγικές κάνες (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΛΟΥ) και τουφεκιές στον θεό ταράσεται το νευρικό μου σύστημα
Ρε ένα τέτοιο όπλο να μην πέσει ποτέ στα χέρια μου ή να το δω με τα μάτια μου ;;;;
Τα μόνα όπλα που έχω δει να κατεβάζουν παπιά από τον θεό ήταν αυτά που έπαιρναν πολλά φυσίγγια στην αποθήκη και έριχναν κατά ριπάς μηδενικά ή αυτά που ρίχνανε 9βολα σε μπουλούκια
Θα έριχνα ότι φυσίγγι έχω ρίξει με την Μ2 και με την 1187 για να δουμε αν διαλέγει κάποια φυσίγγια αλλά μετά θα ακούσω τίποτα για βλητική υπεροχή περιφερειακών σκαγιών ή για έρβιο στις κάνες και θα μείνω παγωτό.
Έχω πιο σοβαρά (κυνηγετικά) θέματα να ασχοληθώ.
Αν αντέξει το όπλο 2 αγωνιστικές γράψε μου, με αυτά τα αντιαεροπορικά που φτιάχνεις ...
Όπως λέει και ο Τόλης θα το κουνάς μετά από κάθε τουφεκιά να δεις αν κουδουνίζει κάνα κομμάτι ...
Μην γελάς γιατί θα αρχίσω να βάζω φωτό και θα αρχίσεις το κλάμα ...