Prowler®
Banned
το μονο σίγουρο είναι μια θα κάνει την δουλειά και ότι θα λασκάρουν οι δύοΆμα γίνεται η δουλειά με μια βίδα έτσι και βάλεις τρεις δεν είναι καλύτερα;
το μονο σίγουρο είναι μια θα κάνει την δουλειά και ότι θα λασκάρουν οι δύοΆμα γίνεται η δουλειά με μια βίδα έτσι και βάλεις τρεις δεν είναι καλύτερα;
Που να χορτάσει η αμερικανική αγορά με αυτά για να δούμε και στην Ελλάδα fildmaster, ούτε σε δέκα χρόνια.870 Fieldmaster...
Αυτη ομως...καμμια σχεση με του ΤαμτακουΟποιος θελει αμερικανικο αυτογεμες, μόνο η mossy παιζει και Ελλάδα μόνο η 930 σε κυνηγετική έκδοση. 940 μόνο το τζιβιτζιλιάρικο JM PRO
Γιατί να θες αμερικάνικο;Οποιος θελει αμερικανικο αυτογεμες, μόνο η mossy παιζει και Ελλάδα μόνο η 930 σε κυνηγετική έκδοση. 940 μόνο το τζιβιτζιλιάρικο JM PRO
Αυτο ειναι ωραιο αλλα Ελλάδα?Αυτη ομως...καμμια σχεση με του Ταμτακου
Θα ερθει...απλα ακομα δεν προλαβαινουν...Και ηδη εχουν πληθωρα κυνηγετικων μοντελωνΑυτο ειναι ωραιο αλλα Ελλάδα?
Απο λοξα. Ξερω εγω?Γιατί να θες αμερικάνικο;
Πηρες τηλ Κύργια?Θα ερθει...απλα ακομα δεν προλαβαινουν...
https://www.mossberg.com/firearms/action/autoload.htmlΑυτο ειναι ωραιο αλλα Ελλάδα?
Ούτε οι Αμερικάνοι δέν τα προτιμούν.Απο λοξα. Ξερω εγω?
Τα μοζυ ειναι καλα. Άσχημα αλλά καλάΟύτε οι Αμερικάνοι δέν τα προτιμούν.
Όταν υπάρχουν πέντε τουλαχιστον μεγάλες εταιρείες , με πλήθος μοντέλα τι σε κάνει να στραφείς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού;Τα μοζυ ειναι καλα. Άσχημα αλλά καλά
Η τιμή τους για παραδειγμα. Ειναι και γερα. Ειναι καλες επιλογές. Ενταξει απο ομορφια υστερουνΌταν υπάρχουν πέντε τουλαχιστον μεγάλες εταιρείες , με πλήθος μοντέλα τι σε κάνει να στραφείς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού;
Αναλόγως τι συγκρίνεις , νομίζω ότι τα αμερικανικα προϊόντα επιβαρύνονται με φόρους για προϊόντα εκτός ΕΕ.Η τιμή τους για παραδειγμα. Ειναι και γερα. Ειναι καλες επιλογές. Ενταξει απο ομορφια υστερουν
Μια μοζυ 930 καινουργια παιζει κανα 750 ευρω. Τετοια περιπτωση ειναι καληΑναλόγως τι συγκρίνεις , νομίζω ότι τα αμερικανικα προϊόντα επιβαρύνονται με φόρους για προϊόντα εκτός ΕΕ.
https://www.rem870.com/2016/06/07/correcting-4-common-remington-870-problems/Η τιμή τους για παραδειγμα. Ειναι και γερα. Ειναι καλες επιλογές. Ενταξει απο ομορφια υστερουν