Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.Μια μοζυ 930 καινουργια παιζει κανα 750 ευρω. Τετοια περιπτωση ειναι καλη
Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.Μια μοζυ 930 καινουργια παιζει κανα 750 ευρω. Τετοια περιπτωση ειναι καλη
Οι 940 ειναι χρωμιωμενες πλεον.Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.
Κι εγω το ιδιοΑυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.
Το γυαλισμα στη θαλαμη της 870 το ειχα κανει κι εγω. Ειχα αποτελεσμα. Το οπλο μου ηταν η εξπρεσ και πραγματι η θαλαμη ηταν πολυ τραχια.https://www.rem870.com/2016/06/07/correcting-4-common-remington-870-problems/
Το site rem870.com το θεωρώ πολύ αξιόπιστο.
Το ΙΚΕΑ τις πουλάει φτιαξτο μόνος σου;Το γυαλισμα στη θαλαμη της 870 το ειχα κανει κι εγω. Ειχα αποτελεσμα. Το οπλο μου ηταν η εξπρεσ και πραγματι η θαλαμη ηταν πολυ τραχια.
Ναι αλλα ειναι φαρμακερες......Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.
δικιο εχεις τωρα, τι να πωΤο ΙΚΕΑ τις πουλάει φτιαξτο μόνος σου;
Μόνο μην ποτίσουν φαρμάκι και πίκρα τον ιδιοκτήτη και μετά σου ρίξει και τη γνωστή φτυαρια ο αντιπρόσωπος , φτηνό όπλο είναι τι περίμενες;Ναι αλλα ειναι φαρμακερες......
Και τέτοιο είχες ????Το γυαλισμα στη θαλαμη της 870 το ειχα κανει κι εγω. Ειχα αποτελεσμα. Το οπλο μου ηταν η εξπρεσ και πραγματι η θαλαμη ηταν πολυ τραχια.
Πριν αγορασετε θα μου λετε.Και τέτοιο είχες ????
ΕΛΕΟΣ !!!
Άνοιξε κανένα μαγαζί ... σε εσένα θα έρχομαι ...
Εσένα όλα σου αρέσουν .... θα μου φορτώσεις κάνα τούρκικο γκρα και θα στο φέρω στο κεφάλι στο τέλος.Πριν αγορασετε θα μου λετε.
Θες πιστεψε το. Δε με ενθουσιαζει κατι παρα πολυ. Ασχετα αν μου αρεσουν.Εσένα όλα σου αρέσουν .... θα μου φορτώσεις κάνα τούρκικο γκρα και θα στο φέρω στο κεφάλι στο τέλος.
αχαχαχαχα
Αστείο ...
Έχω 6 αχρωμιωτα λειοκαννα, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι οι αχρωμιωτες κάννες το θεωρώ αναχρονισμό.
Αν τα προσεχεις γιατι να εχεις προβλημα, απλα δε μπορεις να το ξεχασεις μετα απο κυνηγι και ειδηκα με υγρασια ακαθαριστο και απο την αλλη δεν εχεις τον κινδυνο να σπασει το χρωμιο σε κανενα ατυχημα....Έχω 6 αχρωμιωτα λειοκαννα, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Δεν γουστάρω τη ιδιαιτερη φροντίδα που χρειάζονται τα αχρωμιωτα όπλα.Έχω 6 αχρωμιωτα λειοκαννα, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Εε ναι. αμα εχεις μπενελλι το καθαριζεις οταν το θυμασαι.....Δεν γουστάρω τη ιδιαιτερη φροντίδα που χρειάζονται τα αχρωμιωτα όπλα.
Να ξερετε οτι τα υπολοιματα πυριτιδας ειναι διαβρωτικα. Οταν παιζει και υγρασια το μιγμα ειναι συνταγη καταστροφης. Αργα αλλα σταθερα. Γκαραντι.Εε ναι. αμα εχεις μπενελλι το καθαριζεις οταν το θυμασαι.....
Η Browning 2000 του πατέρα μου ήταν πάντα ένα παραμελημένο όπλο. Καθάρισμα μια, το πολύ δύο φορές το χρόνο η κάννη. Παρόλα αυτά μέσα είναι καθρέφτης. Οπότε, φαντάζομαι ότι θέλει πολύ προσπάθεια για να κάνει κάποιος ένα όπλο να έχει κρατήρες μέσα, όπως για παράδειγμα να αφήσει το όπλο ακαθάριστο σε αποθήκευση.Αν τα προσεχεις γιατι να εχεις προβλημα, απλα δε μπορεις να το ξεχασεις μετα απο κυνηγι και ειδηκα με υγρασια ακαθαριστο και απο την αλλη δεν εχεις τον κινδυνο να σπασει το χρωμιο σε κανενα ατυχημα....
Η πρωτη καραμπινα που εριξα ηταν ενος θειου μου{θεος'σχωρεστον}, μια AYTO 5, δεν ξερω καθε ποτε την καθαριζε αλλα η κανη μεσα ειναι γεματη κρατηρες που ουτε honing δεν παιρνει.Ενας αλλος φιλος μου που εχει και το ιδιο ονοματεπωνυμο με μενα εχει δυο μερκελ, του λεω παμε να ριξουμε κανενα? αστο μου λεει γιατι μετα πρεπει να τα καθαρισω και βαριεμαι....Η Browning 2000 του πατέρα μου ήταν πάντα ένα παραμελημένο όπλο. Καθάρισμα μια, το πολύ δύο φορές το χρόνο η κάννη. Παρόλα αυτά μέσα είναι καθρέφτης. Οπότε, φαντάζομαι ότι θέλει πολύ προσπάθεια για να κάνει κάποιος ένα όπλο να έχει κρατήρες μέσα, όπως για παράδειγμα να αφήσει το όπλο ακαθάριστο σε αποθήκευση.