Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Vector pro ονόμασε τον αυλό από ότι θυμαμαι
Τον κωνο ονομασε vector pro και αρχικα ηταν 2,5 ιντσες μετα εδω μεσα λενε οτι τον κοντυνε(στις maxus....)χωρις ομως ποτε η browning να αναφερει κατι στους καταλογους της ή να αλλαξει την ονομασια του κωνου....vector pro ειναι η ονομασια του κωνου της browning με μηκος 2,5 ιντσες...
vectorproillustration.gif

Τον κωνο ονομασε vector pro και αρχικα ηταν 2,5 ιντσες μετα εδω μεσα λενε οτι τον κοντυνε(στις maxus....)χωρις ομως ποτε η browning να αναφερει κατι στους καταλογους της ή να αλλαξει την ονομασια του κωνου....vector pro ειναι η ονομασια του κωνου της browning με μηκος 2,5 ιντσες...
View attachment 80351
Και τις καινούργιες νομίζω vector pro τις αναφέρει αλλά δεν έχουν κωνο

View attachment 80351
Είναι απλά μια ονομασία.Σημασια έχει το αποτέλεσμα

Δεν έχω δει ούτε μισό φαμπαρμ από τα καινούργια να έχει θέμα.Αντιθετως έχω δει Μπερέτα πολλά.Οπως έχω δει και σε δικό μου οπλο ρεμινκτον β3 πρόβληματα πολλά.Γι αυτό πείρα την βερσα και υσηχασα.Εχω και την μαξους και είμαι κομπλε.Ουτε κλείστρα να σπρώχνω στην παγωνιά για να πέσουν ούτε τίποτα
Δεν έχω δει να κολλάνε κλείστρα από benelli σε παγωνιές και κυνηγούσα στον Έβρο 8 χρόνια καθημερινά όχι περιστατικά εκτός και αν ειναι κανένα 4-5 χρόνια ακαθάριστο.

Δεν έχω δει να κολλάνε κλείστρα από benelli σε παγωνιές και κυνηγούσα στον Έβρο 8 χρόνια καθημερινά όχι περιστατικά εκτός και αν ειναι κανένα 4-5 χρόνια ακαθάριστο.
Για να κολλάει το κλείστρο πρέπει το επανατατικό ελατήριο να χρειάζεται αλλαγή και το όπλο να είναι πολύ βρώμικο.
Αν κάποιος τα αμελήσει συστηματικά αυτά τα δύο (ελατήριο-καθαριότητα) το κλείστρο δικαιούται να κολλάει.

Το κόλλημα του κλείστρου μπορεί να συμβεί και χωρίς το όπλο να έχει κάποιο θέμα. Αν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή η υγρασία και ο αέρας γύρω από τα κινητά μέρη γίνεται πάγος και κολλάνε τα πάντα.

Ολα δουλεύουν,βλέπουμε στην παγώνια,η μεν να κατηγορούν τους δε στα βόρεια,..Για μένα,εμπλοκή έχει ένα όπλο μόνο όταν εγώ με την συντήρηση την δική μου μπλοκάρει,όχι τι θαδω από άλλους.

Δεν είπε κανείς ότι κολλάνε.Απλα πέφτουν σε Ρυθμό Replay.Εχω Μπενελι και ξέρω τι κάνει.

Και τις καινούργιες νομίζω vector pro τις αναφέρει αλλά δεν έχουν κωνο
Ναι οντως δεν εχει αλλαξει την ονομασια,που αυτοματως σημαινει οτι ισχυει αυτο που δειχνει στην εικονα για τον κωνο,οτι δηλαδη ειναι 2,5 ιντσες...

Ναι οντως δεν εχει αλλαξει την ονομασια,που αυτοματως σημαινει οτι ισχυει αυτο που δειχνει στην εικονα για τον κωνο,οτι δηλαδη ειναι 2,5 ιντσες...
Δεν είναι όμως από την δεύτερη γενιά μαξους 1 και α5 μείωσε το μήκος του κώνο στα 3.4 εκατοστά και τώρα στην μαξους 2 δεν έχει ούτε 2 εκατοστα.Ειναι όπως είναι της sx3-sx4.

Δεν είπε κανείς ότι κολλάνε.Απλα πέφτουν σε Ρυθμό Replay.Εχω Μπενελι και ξέρω τι κάνει.
Τι εννοείς πέφτουν σε ρυθμό; Και στο ανέφερα επάνω όταν είναι καιρό ακαθάριστες η με λάδια ότι να ναι μπορεί να συμβεί εγώ πάντως δεν το έχω αντιμετωπίσει αλλά χρησιμοποιώ καλής ποιότητας υλικά και κάνω σωστή λίπανση. Άλλωστε είναι τόσο γρήγορο όπλο που και να πέσει λίγο σε ρυθμό πάλι δεν θα το καταλάβεις.

Τι εννοείς πέφτουν σε ρυθμό; Και στο ανέφερα επάνω όταν είναι καιρό ακαθάριστες η με λάδια ότι να ναι μπορεί να συμβεί εγώ πάντως δεν το έχω αντιμετωπίσει αλλά χρησιμοποιώ καλής ποιότητας υλικά και κάνω σωστή λίπανση. Άλλωστε είναι τόσο γρήγορο όπλο που και να πέσει λίγο σε ρυθμό πάλι δεν θα το καταλάβεις.
Σε Ρυθμό Replay ήθελα να γράψω.Οσο καλά καθαρισμένες και να είναι στην παγωνιά πάλι παγώνουν.Οτι ρίχνουν ρίχνουν και κανείς δεν νομίζω να λέει το αντίθετο.Η δικιά μου πάντως και με ελατήριο αλλαγμένο πιο σκληρό χωρίς ίχνος λάδι μέσα για να πω ότι πάγωσε έπεφτε το κλείστρο παρά πολύ αργα.Καθηστερουσε στην επόμενη τουφέκια αλλά έριχνε.

χωρίς ίχνος λάδι μέσα για να πω ότι πάγωσε έπεφτε το κλείστρο παρά πολύ αργα.Καθηστερουσε στην επόμενη τουφέκια αλλά έριχνε.
Ευχαριστώ που το αναφέρεις. Με έτρωγε να πω για τα βρωμόλαδα χθες αλλά δε μίλησα γιατί με έχουνε στη μπούκα οι λαδολάγνοι. 😵‍💫

Status
Not open for further replies.
Back