Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβώς, είναι τα μόνα ραβδωτά που θα μπορούσαν εύκολα να επιτραπούν ΑΝ η ΚΣΕ και οι λοιποί συνομιλητές του υπουργείου είχαν έστω και λίγο εργαστεί πάνω στο αντικείμενο και παρουσίαζαν ένα σχέδιο. Αλλά αυτοί δυστυχώς είναι στην κυριολεξία εναντίον μας, αντίθετοι στην ιδιογομωση, άσχετοι με την πραγματικότητα των ραβδωτων καννών για λειοκαννα ,καμία προσέγγιση στις σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης των θηραμάτων και το μόνο που νοιάζονται είναι δημόσιες σχέσεις και τραπεζωματα, βιδωμενοι στις καρέκλες.

Χριστο συγνωμη που επεμβενο αλλά είναι μεγάλο λάθος φίλε το sx3 είναι ένα εξερετικο οπλο … με το 1187 ρισκάρεις φίλε
Καινούργιο λέω να το πάρω έχω και το 870 και είμαι ευχαριστημένος γενικά

Νομίζω ότι τα 300μ. θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόσταση χρήσης οποιουδήποτε διαμετρήματος, σε κυνηγετικές συνθήκες.
Διαφωνώ . Ακόμα και τα 500 μέτρα είναι απόσταση για κυνηγετική επιτυχημένη βολή .

Η αλήθεια είναι ότι επιβάλλεται να επιτρέπει στην Ελλάδα η ραβδωτή κάννη στον 12ga & 20ga όπως και το σκοπευτικό βοήθημα red dot τουλάχιστον για να μπορέσει να αξιοποιηθεί.
Διόπτρα , το ντοτ μετά τα 70-80 μέτρα χάνεται . Το ντοτ είναι καλό με λεία καννη σλαγκ μέχρι τα 60 + μέτρα

Νομίζω ότι τα 300μ. θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόσταση χρήσης οποιουδήποτε διαμετρήματος, σε κυνηγετικές συνθήκες.
Υπάρχoυν βίντεο στο YouTube με βολές ραβδωτών σε ακραίες αποστάσεις και με καταβολές θηραμάτων σε αυτές τις αποστάσεις.
Δεν είναι όλες ακαριαίες αλλά φαίνεται πως γίνεται δουλειά με επιτυχία και σε τέτοια μέτρα.
Αυτοί που ανήκουν;
Στους επιδειξίες; Στούς "έμπειρους" ;
Πώς θα τους κατατάσσαμε;

Υπάρχoυν βίντεο στο YouTube με βολές ραβδωτών σε ακραίες αποστάσεις και με καταβολές θηραμάτων σε αυτές τις αποστάσεις.
Δεν είναι όλες ακαριαίες αλλά φαίνεται πως γίνεται δουλειά με επιτυχία και σε τέτοια μέτρα.
Αυτοί που ανήκουν;
Στους επιδειξίες; Στούς "έμπειρους" ;
Πώς θα τους κατατάσσαμε;
Σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν .

Με δεδομένο ότι ο συνδυασμός όπλο-φυσίγγιο έχουν την απαιτούμενη ακρίβεια και ισχύ, νομίζω ότι την απόσταση καταβολής την καθορίζουν οι συγκεκριμένες συνθήκες βολής.
Είναι άλλο να ρίχνεις καθιστός από τον πάγκο του σκοπευτηρίου με όλη την άνεση και ηρεμία και άλλο να ρίχνεις σε κάποιο θήραμα που σχεδόν ποτέ δεν το βρίσκεις ακίνητο, σε κυνηγετικές συνθήκες (όρθιος, γονυπετής, πρηνηδόν, κλπ).
Κάτω από ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες είναι εφικτή η βολή σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις.
Νομίζω όμως, γενικά μιλώντας, οι μακρινές βολές θα πρέπει να αποφεύγονται.

Status
Not open for further replies.
Back