Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καθαρά για καρτέρι μία μακρύτερη κάννη ίσως σε βόλευε καλύτερα αλλά θα ανέβεις σε βάρος
Αλλά όταν την συνηθίσεις δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα, θα το βρείς
Εγώ είχα την premier με 76 πόντους και έριχνα Remington 10βολα magnum με 2* τα πήγαινε πολύ καλά
Με μονόβολα δεν είχα κάνει δοκιμές να δώ ευθυβολία
Το όπλο έχει τσοκακια απλά δεν έχω οπλο με 66εκατοστα πιο πολύ για καρτέρια σε βουνό για γουρούνι το θέλω σε 66 το βρήκα

Το όπλο έχει τσοκακια απλά δεν έχω οπλο με 66εκατοστα πιο πολύ για καρτέρια σε βουνό για γουρούνι το θέλω σε 66 το βρήκα
Για εμένα μιά χαρά είναι με 66 και εγώ εάν έπαιρνα τώρα τόσο θα το έπαιρνα
Στο βάλτο ίσως να έχει πλεονέκτημα η μακρύτερη κάννη επειδή είναι άλλες οι βολές εκεί

Δεν είναι πράγματα που εχούμε τις γνώσεις να τα τεκμηριώσουμε.Αλλα έχοντας παιδεύτει και με τσοκ είναι πιο εύκολο να ανοίξεις με τσοκ μια ντουφέκια παρά να κλείσεις η να την κάνεις πιο ομοιόμορφη,Κάτι που κάνουν τα muler και τα brain από ακούσματα που έχω γιατί δεν τα κατείχα ποτέ .Που και πάλι δεν μας λέει κανείς ότι έχουν την ίδια επιτυχία με όλες τις κανες ,γι'αυτό είναι σημαντικότερη η κανη και ο αυλός της και μετά τα υπόλοιπα.
ΟΚ,νόμιζα ότι κάτι μου διέφευγε,τα τσοκ,κάποια έχουν λάθος γεωμετρίες,τίποτε λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Χαιρετώ όλο το Remington team πια είναι η γνώμη σας για 1187 με 66εκατοστα κάνη; η χρήση είναι για καρτέρια αγριογούρουνο με δράμια μονοβολα και κάνα παπί;
Για καρτέρι σε αγριογούρουνο είναι μια χαρά όπλο. Δε θα βρίσκεσαι πάντα πάνω σε δρόμο πολλές φορές θα χρειαστεί να μπείς και πυκνό. Αν είναι το κύριο κυνήγι σου 66 με κλειστά μάτια , αν όχι κοίτα το σε 71 εκατοστά που θα σε βοηθήσει και στα παπιά.

Στέλιο,μήπως έκανες τεστ διατρησεις στην εξτημα Πλας?
Καλημέρα φίλε και καλό μήνα.Οχι στην πλας δεν έχω κάνει διότι ο φίλος που την έχει δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή εδώ.Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα γίνει.Παντως τα φυσίγγια με χαμηλές γομωσεις τα ανοίγει πολύ.Την α400 extreme που είχαμε δοκιμάσει που τυχαίνει να την έχεις κολλητός το όπλο τρυπάει δεν αστειεύεται.Εχει πολύ γρήγορη κάνη.Απλα δεν ρίξαμε σε καταλόγους κάναμε πρόχειρες δοκιμές σε διατριση σε τσίγκο και σε πλαστικά βαρέλια.

Καλό μήνα,άμα τα άνοιγε δεν θα έπρεπε,είναι το τσοκ νεροσωληνακια,μου κάνει εντύπωση για την εταιρία.Θα ήταν ενδιαφέρον να δεις την διάτρηση της αφού έχει μεγάλη κωνηκοτητα και αρκετό φαρδύ αυλό σε σχέση με την Φαμπαρμ,τελικό αυλό πριν το τσοκ εννοώ.

Ο giorgosk αναφέρεται σε μονόβολο διαμετρήματος12, που έστω και ραβδωτό, τα 200μ. θεωρούνται μεγάλη απόσταση για ηθική καταβολή του θηράματος.
Ο συνδυασμός Βαλλιστικός Συντελεστής, ταχύτητα και ακρίβεια των μονόβολων δεν είναι και ο καλύτερος για βολές σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και αν χρησιμοποιούνται σε ραβδωτές κάνες.

Καλό μήνα,άμα τα άνοιγε δεν θα έπρεπε,είναι το τσοκ νεροσωληνακια,μου κάνει εντύπωση για την εταιρία.Θα ήταν ενδιαφέρον να δεις την διάτρηση της αφού έχει μεγάλη κωνηκοτητα και αρκετό φαρδύ αυλό σε σχέση με την Φαμπαρμ,τελικό αυλό πριν το τσοκ εννοώ.
Αν βρεθεί χρόνος και μπορέσω να έχω το όπλο θα το δοκιμάσω πιο πολύ για να ξέρω πως συμπεριφέρεται.

Ο giorgosk αναφέρεται σε μονόβολο διαμετρήματος12, που έστω και ραβδωτό, τα 200μ. θεωρούνται μεγάλη απόσταση για ηθική καταβολή του θηράματος.
Ο συνδυασμός Βαλλιστικός Συντελεστής, ταχύτητα και ακρίβεια των μονόβολων δεν είναι και ο καλύτερος για βολές σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και αν χρησιμοποιούνται σε ραβδωτές κάνες.
Είναι οριακή απόσταση αλλά κινείται μέσα στα πλαίσια της ηθικης κάρπωσης .

Μια ραβδωτη κάννη σε 12αρι με στήριξη διοπτρας cantilever και βελτιωμένη σκανδάλη, μπορεί με κάποια από τα εξαιρετικά sabot που έβγαλαν οι Αμερικανοί, όπως αυτά των federal, hornady, remington, winchester, με βλήματα με polymer tips , να ρίχνει 3 βολές σε κύκλο 5 με 7 εκατοστών στα 100 μέτρα και 10 με 15 εκατοστών στα 200. Πρακτικά μέχρι τα 150 μέτρα έχει ικανοποιητική ακρίβεια και ενέργεια για θήραμα όπως ένα μέσο γουρούνι.

Μια ραβδωτη κάννη σε 12αρι με στήριξη διοπτρας cantilever και βελτιωμένη σκανδάλη, μπορεί με κάποια από τα εξαιρετικά sabot που έβγαλαν οι Αμερικανοί, όπως αυτά των federal, hornady, remington, winchester, με βλήματα με polymer tips , να ρίχνει 3 βολές σε κύκλο 5 με 7 εκατοστών στα 100 μέτρα και 10 με 15 εκατοστών στα 200. Πρακτικά μέχρι τα 150 μέτρα έχει ικανοποιητική ακρίβεια και ενέργεια για θήραμα όπως ένα μέσο γουρούνι.
Όλα αυτά σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν λέγεται Ελλάδα.

Status
Not open for further replies.
Back