Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καθένας μας έχει κάποια κριτήρια, σκεψεις,απωθημενα ισως η προσδοκίες,για να κάνει μια αγορά.
Το λογικό είναι αυτό που θα αγοράσουμε,τελικά,να ικανοποιεί αυτά τα κριτήρια η τα πρώτα στην λίστα.
Όσο περισσότερα,τόσο το καλύτερο.

Υπάρχει κόσμος που κάνει τις αγορές του με βάση αυτή την "λίστα"κριτηρίων και κόσμος που κάνει αγορές για διάφορους άλλους λόγους...
Αποκτήσαμε επειδή πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε τα "θέλω"μας επειδή είχε ο πατέρας ένα όπλο της ίδιας εταιρίας,επειδή το είχε ο γειτονας και χορταινε θηράματα,επειδή απλά μας γουσταρε, επειδή ήταν το ακριβότερο που μπορούσαμε να πάρουμε,επειδή.....??

Ας αναλογιστούμε για ποιον λογο έχουμε κάνει τις αγορές μας....

Έπρεπε να σας πάρουν για διαφημιστές της Remington. 😁
Τα λέτε πολύ ωραία.
Μέχρι και εμένα κοντεύετε να πείσετε που κυνηγούσα με Rem 23 χρόνια συν τα 2 ξαδέρφια μου, άλλα τόσα χρόνια.
Καθυστερημένη απαντηση αλλά χρειάζεται το ότι κυνηγουσες τόσα χρόνια με ένα όπλο που παρουσίαζε τόσα θέματα και έπαθε τέτοιες ζημιές και δεν είναι καλύτερο από τα άλλα σημαίνει πως ή κάτι δε μας λες σωστα ή δεν είχες χρήματα για άλλο η ξαφνικά σου ήρθε θεία επιφωτιση και κατάλαβες τι σημαίνει βλητική απόδοση.Ότι και να συμβαίνει τα 23 χρόνια είναι πολλά .

Κάτι δεν μας λες σωστά...
Τι δεν λέω σωστά φίλε μου?Δώσε μου μια τεκμηριωμένη απάντηση.Οτι έκανε η Winchester στην sx4 έκανε και η browning στην καινούργια maxus μιας και κάννες τους είναι ίδιες πλέον.Η Winchester μέχρι την sx3 έφτιαχνε τους κωνους τους στις 50 μοίρες κοπής.Στην sx4 άλλαξε τις μοίρες στις 90.Το ίδιο κάνει και η browning στα νέα μοντέλα της.Ιδιο εργοστάσιο ειναι

Τι δεν λέω σωστά φίλε μου?Δώσε μου μια τεκμηριωμένη απάντηση.Οτι έκανε η Winchester στην sx4 έκανε και η browning στην καινούργια maxus μιας και κάννες τους είναι ίδιες πλέον.Η Winchester μέχρι την sx3 έφτιαχνε τους κωνους τους στις 50 μοίρες κοπής.Στην sx4 άλλαξε τις μοίρες στις 90.Το ίδιο κάνει και η browning στα νέα μοντέλα της.Ιδιο εργοστάσιο ειναι
Τι εννοείς στις 50 μοίρες κοπής?Γιατί αν μιλάς για γωνία προσέγγισης θαλάμης αυλού κανείς λάθος.

Δεν υπάρχουν γωνίες 50 και 90 μοιρών στον κωνο...Είναι αδύνατον.

Θα κάνω μια δήλωση:
Η 1100 είναι το μοναδικό θρυλικό όπλο που είναι ακόμα στην παραγωγή.
Είναι και από τα πιο όμορφα αυτογεμη.
Πρέπει όλοι να έχουν η να είχαν στην κατοχή τους ένα.
Μερικοί, άμα λάχει, έχουμε δύο!

2.jpg

Όχι γωνίες μοίρες κοπής.Ψαξε λίγο και διάβασε στην Winchester να δεις.Εχει κάνει νομίζω και κυπριδιμος παρουσίαση για την sx4
Γνωρίζεις φίλε μου πόσο είναι οι 50° κ οι 90°?
Μιλάς για κανονικό σκαλοπάτι.

Γνωρίζεις φίλε μου πόσο είναι οι 50° κ οι 90°?
Μιλάς για κανονικό σκαλοπάτι.
Δεν γνωρίζω δεν είμαι μηχανολόγος ούτε οπλουργος όπως έγραψα και πιο κάτω έκανα λάθος από 5 μοιρες στις 9 είναι τελικα.Θυμωμουν 50 και 90

Διαβασε το post σου πάλι.vector pro ΔΕΝ είναι ο αυλός αλλά ο κώνος ο μακρύς που είχανε.Ο αυλός της browning λέγεται ΒΒΤ (back bore technology).
Vector pro ονόμασε τον αυλό από ότι θυμαμαι.Τον κώνο τον κοντινε γιατί είχαμε θέμα στην Αμερική μετά τα ατσάλινα σκάγια τα τετραγωνα και με κάποιους άλλους τύπους.Ειχανε υπερβολικες συγκεντρώσεις.Μικρινανε τον κώνο από 6.5 εκατοστά στα 3.4 και στα νέα μοντέλα τους τώρα τον έχουν κάνει 2 εκατοστά αλλά τον πήγανε από τις 50 μοίρες στις 90.

Έκανα λάθος στις Μοίρες που ανέφερα.Δεν είπα πουθενα ότι είναι κώνος το BBT

Status
Not open for further replies.
Back