Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.Παντα η ρεμινγτον ήταν το κορυφαίο βλητικα όπλο του λαού να το πω έτσι και η Μπερέτα το μεσαίο οι υπόλοιποι ανά διαστήματα είχαν μοντέλα με σοβαρή απόδοση όχι σταθερά όμως με την εξέλιξη ανέβηκε επίπεδο η Μπερέτα παρέμεινε σταθερά πρώτη η Ρεμί έχασε επίπεδο η Μπράουνινγκ που ανά διαστήματα έβγαζε κάποια δυνατά μοντέλα από κανη και σταθερά καλή είναι η φαμπαρμ Φράνκι, Μπρέντα είχαν μια απόδοση σταθερά καλή στο μέσο όρο γουιντσιστερ μια κλαίει μια γελάει με καλύτερη την sx3 την αχρωμιωτη (πολύ καλή κανη)και μπενελι άρχισε να δείχνει βλητικο ενδιαφέρον
Δηλαδή η browning και η winchester έβγαζαν μία κάννη δυνατή και μετά την χάλαγαν,για ποιόν λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο;
Και η sx2 αχρωμίωτη είναι και με τον ίδιο αυλό γιατί είναι καλύτερη η sx3;

Παλια ειχε
Όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά. Ναι είναι αλήθεια ότι στην ίδια ονομαστική σύσφιξη η ρεμινγκτον μου, βάζει περισσότερα σκάγια από τη μπενελι μου. Το θέμα είναι πόσα περισσότερα γιατί αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα φυσίγγια και αν είναι τόσα περισσότερα που θα κάνει τη διαφορά επί του πρακτεου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος στο όπλο του και θα δει σίγουρα διαφορά είναι, να φέρει το κοντάκι στα μέτρα του. Όλα τα άλλα ( εξωεργοστασιακα τσοκ, κάννες αχρωμιοτες, κώνοι, πορτινγκ και δεν ξέρω τι άλλο) είναι αμφισβητήσιμα ή τέλος πάντων παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Γνώμη μου πάντα έτσι, με βάση την μικρή μου εμπειρία.
Αν το θεμα ηταν ποσα περισσοτερα εβαζε θα λυνοταν με στενοτερο τσοκ.δεν ειναι μονο αυτος στοιχειο και το ξες φιλε

Δεν είπε κανείς να πληρώσει όπλα φίλε κάθε ένας πορεύεται με αυτό που έχει και μπορεί να αγοράσει για το χόμπι του.Το να γεμίζει κάποιος δεν ειναι εύκολο πράγμα και δεν έχουν όλοι τον χρονο και το ξέρεις καλα.Εγω προσωπικά ρίχνω στα παπιά τον χρόνο πάνω από 500 φυσιγγια στην χειρότερη και δεν έχω χρόνο να κάτσω να γεμίσω γιατί δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και ένα σκ που έχω προτιμώ να το ξοδέψω κυνηγώντας.Απλα μην κολλάμε στην ιδιωγομοση μόνο.
Για πες λιγο πως βγαινει το συμπερασμα με τα αμερικανικα ,ακομα κι οταν πας μια στις τοσες...

Γιατι εδω θα τρελαθουμε.ισως πρεπει να ρηξει καποιος πρωτα με μπενελλι και καμια 1599 φυσιγγια για να δει την διαφορα.

Αλλοι γραφαν οτι κανενα εμπορικο δεν τους αρεζε. Μαντεψε με τι οπλο...

Έλα να σε πάω στον πατέρα μου ... Rem 870 85cm κάνη σταθερό full κατέβαζε σε ποσοστό 100% τρυγόνια σε αποστάσεις 60+m.
Θα σου δείξει και την καθίστρα και τα φτιλιάδια.
Και φυσίγγια ιδιογόμωσης (της κακιάς ώρας) ρελιαστά γεμισμένα το 1965.
Μην γελάς .... έτσι βγήκαν οι θρύλοι.

Εμάς ένας πραγματικά έχασε γουρούνι καθιστό στα 5m αλλά έφταιγε (λέει) το φυσίγγι. 😜
Γενικώς, κάτι πρέπει να φταίει σε κάθε κλαμπάνι.
Αααα τον θέλουμε τον μπαμπά σου στο Remington team.love.

Η ρεμινγτκον είναι ρεμινγτον και βλητικα ακόμη και σήμερα σπάνια κάποιο όπλο θα την πιασει και αυτό πειραγμενο .Το έχουμε ξαναπεί η ρεμινγτον στα αυτογεμη και η perazzi στα super poze.Εχουν τους δικούς του μύθους που δεν είναι μύθοι,όταν κάποτε αλλες εταιρίες τα ξεπεράσουν θα μαθευτεί τίποτε δε μένει κρυφό.Προς το παρον ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να διαλέγει ότι θέλει και σίγουρα κάποιοι συνάδελφοι θα είναι κολλημένοι σε κάποιο χαρακτηριστικο του όπλου (αξιοπιστία π.χ) η συγκεκριμένο είδος κυνηγιού ,και οι παρωπιδες δεν θα τους αφήνει να δουν τι πραγματικά συμβαίνει ,καθώς δεν υπάρχουν και οι γνώσεις για να καταλάβουμε το γιατί συμβαίνει μια κανη μόνιμα να αποδίδει καλύτερα από κάποια άλλη σε διαφορετικές συνθήκες.Αυτα είναι μυστικά των εταιριών που εμείς προσπαθούμε να καταριψουμε με χαρτοκουτα και τενεκέδες.Σιγουρα παίζει ρόλο ο σκοπευτής ,σίγουρα το φυσίγγι,σίγουρα όμως και η κάννη δυστυχώς κάποιοι δεν θα το κατανοήσουν το τρίτο ποτέ και θα λένε με ένα πιο στενό τσοκ η πιο χοντρό φυσίγγι θα πετύχω το ίδιο η με ιδιογομωση κτλ.Και δεν καταλαβαίνουν ότι ρε αδελφέ εγώ δε θέλω ούτε να ρίχνω 6 άρια στις τσίχλες ούτε 2/1* να βάζω πάνω ούτε να γεμίζω φυσίγγια .Τέλος πάντων το σημαντικότερο πράγμα είναι η αντίληψη στο πραγματικό τερέν γι'αυτό έχω ξαναγράψει ότι το τάδε όπλο είναι καλύτερο βλητικα και από άποψη 2/3 σκοπευτών που ξέρω αλλά και αυτό έχει αμφισβητηθεί δηλ έχει σοβαρότερη άποψη ο Τάκης /Κώστας/Μήτσος από τον σκοπευτή που κυνηγάει και σε άλλους τόπους ρίχνει τα 5απλα φυσίγγια από τον πιο μάχιμο κυνηγό και μαθαίνει και κάποιους πως να ρίχνουν.Παντα η ρεμινγτον ήταν το κορυφαίο βλητικα όπλο του λαού να το πω έτσι και η Μπερέτα το μεσαίο οι υπόλοιποι ανά διαστήματα είχαν μοντέλα με σοβαρή απόδοση όχι σταθερά όμως με την εξέλιξη ανέβηκε επίπεδο η Μπερέτα παρέμεινε σταθερά πρώτη η Ρεμί έχασε επίπεδο η Μπράουνινγκ που ανά διαστήματα έβγαζε κάποια δυνατά μοντέλα από κανη και σταθερά καλή είναι η φαμπαρμ Φράνκι, Μπρέντα είχαν μια απόδοση σταθερά καλή στο μέσο όρο γουιντσιστερ μια κλαίει μια γελάει με καλύτερη την sx3 την αχρωμιωτη (πολύ καλή κανη)και μπενελι άρχισε να δείχνει βλητικο ενδιαφέρον από την Κριό και μετά πλην ενός μοντέλου με κανη γαλλική που είχε αξιοπρεπή απόδοση .Δεν αναφέρομαι σε άλλες μάρκες αυτογεμών διότι δεν είχα και δεν τα ξέρω τι κάνουν αν και έχουν περάσει από τα χέρια μου κάποια όπλα όχι τόσο γνωστά και έχω κυνήγησει και με αυτά.Θα πάρει το χρόνο της και η guerini kaliston που έχω και θα σας πω ακριβώς τις δυνατότητες της αλλά θέλει χρόνο και ώρες στα χαρτόνια καλή δείχνει αλλά προσωπικά δε μου λέει τίποτε εάν δε δω πως σκοτώνει επαναλαμβανόμενα .
Mε συγχωρεις που φανηκε η διαφορα μεταξη χρωμιωμενη και αχρωμιωτης σχ3;

Στο ρωταω και εκ μερους το ΣΤ.Ρ που εχει 2 απο τις πρωτες ,μια SX4 χρωμιου 1 fusion gold.

Κυνηγαμε μαζι κι εδω και εξω. Ουτε στα σκοπια με -17 δεν φανηκε διαφορα.

Ειμαι υπερ της αχρωμιωτης καννης

Στα βαλτοχωρια του Αμβρακικού λέγανε εσείς έχετε τα όπλα και εμείς είχαμε τα κυνήγια.Μου πηρε τον οδηγό για τα πουλιά της Ευρώπης από τα χέρια και μου λέει,όσα είδη έχει εδώ μέσα ήταν όλα εδώ .Εποχή του πλαγιοκαννου κοκκοροτουφεκου,με αυτά ζούσαν και τάιζαν της οικογένειες τους.Καθαρο κυνήγι,όχι από σπορ,δεν είχαν περιθώρια να ξοδέψουν φυσσιγγια.Μονο στα σίγουρα πουλια,είχαν και την φαλαριδα,ένα πουλί που λόγο τροφής σε αυτά τα μέρη δεν έχει καμμία σχέση με της λιμνισιες σε ποιότητα κρέατος.Κατα βάση ρίχνανε σε κοπάδια.,και πουλιά με βάρος πάνω από 500γραμμαρια.
Ένας από αυτούς που ζούσε από το κυνήγι ήταν και ο παππούς μου
Ακριβώς όπως τα ειπες

Παλια ειχε

Αν το θεμα ηταν ποσα περισσοτερα εβαζε θα λυνοταν με στενοτερο τσοκ.δεν ειναι μονο αυτος στοιχειο και το ξες φιλε
Μόνο το ξέρω; Τραυματισμένο θήραμα δεν έχω δει με τη Ρεμί αλλά μου αρέσει η προβατίνα και έχω χοληστερίνη. Μου λέει ο γιατρός διάλεξε χάπι ή Benelli ; Τι να έκανα ; Πήρα μπενελι και το έχω ρίξει στο τζοκινγκ. Αποτελέσματα μετά τις αιματολογικές εξετάσεις του Φεβρουαρίου.

Μόνο το ξέρω; Τραυματισμένο θήραμα δεν έχω δει με τη Ρεμί αλλά μου αρέσει η προβατίνα και έχω χοληστερίνη. Μου λέει ο γιατρός διάλεξε χάπι ή Benelli ; Τι να έκανα ; Πήρα μπενελι και το έχω ρίξει στο τζοκινγκ. Αποτελέσματα μετά τις αιματολογικές εξετάσεις του Φεβρουαρίου.
Ναι μεν αλλα...παλι στη μπενελι γυρναμε

Όταν έχεις οπλάρα φταίνε τα φυσίγγια
όταν έχεις φυσίγγια φταίει η κάνη
όταν έχεις και τα 2 φταίει το κοντάκι
όταν έχεις και τα 3 φταίει το τσοκ.
Εμείς ποτέ.
Δεν ξερω ρε φιλε...ο κοσμος κυνηγαει και τουλαχιστον ....δεν απασχολουν ολα αυτα σε τετοιον βαθμο νομιζω...

Ένας από αυτούς που ζούσε από το κυνήγι ήταν και ο παππούς μου
Ακριβώς όπως τα ειπες
Και οι περισσότεροι σε όλα αυτά τα χωριά,ζούσαν από της λουφες και τα παπιά.Μου άρεσε αυτό που μου είχε πει ένας παππούς για τους λευκοτσικνιαδες τα λεγόμενά μπακτσαλια."Α αυτά,ταχουμε για διακοσμητικά"😄,ναι δεν πείραζαν τίποτε άλλο πέρα από τα θηράματα για το επιούσιο.

Δεν είπε κανείς να πληρώσει όπλα φίλε κάθε ένας πορεύεται με αυτό που έχει και μπορεί να αγοράσει για το χόμπι του.Το να γεμίζει κάποιος δεν ειναι εύκολο πράγμα και δεν έχουν όλοι τον χρονο και το ξέρεις καλα.Εγω προσωπικά ρίχνω στα παπιά τον χρόνο πάνω από 500 φυσιγγια στην χειρότερη και δεν έχω χρόνο να κάτσω να γεμίσω γιατί δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και ένα σκ που έχω προτιμώ να το ξοδέψω κυνηγώντας.Απλα μην κολλάμε στην ιδιωγομοση μόνο.
Παίζει και ρόλο πως κυνηγάς στο βαλτο,εμένα πορδο βελτιώσεις από Κάννες και πορδοφυσσιγκα,δεν με κάλυπταν.Τα καρτερία πρωί απόγευμα φτωχά,και έτσι η προσοχή ήταν στραμμένη στο ημερήσιο κυνηγι,που είχε άλλες απαιτήσεις.

Για πες λιγο πως βγαινει το συμπερασμα με τα αμερικανικα ,ακομα κι οταν πας μια στις τοσες...

Γιατι εδω θα τρελαθουμε.ισως πρεπει να ρηξει καποιος πρωτα με μπενελλι και καμια 1599 φυσιγγια για να δει την διαφορα.

Αλλοι γραφαν οτι κανενα εμπορικο δεν τους αρεζε. Μαντεψε με τι οπλο...
Τι να πω ρε Δημήτρη.Εχω βαρεθεί να τα λέω και στην δουλειά και σε φίλους και εδώ.Αν θέλουν να κοιμούνται ας κοιμούνται.

Δηλαδή η browning και η winchester έβγαζαν μία κάννη δυνατή και μετά την χάλαγαν,για ποιόν λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο;
Και η sx2 αχρωμίωτη είναι και με τον ίδιο αυλό γιατί είναι καλύτερη η sx3;
Μπορείς να ρωτήσεις την γουιντσιστερ.Η Μπράουνινγκ χάλασε όταν χρωμιωσε τις κανες της από την A500 και μετά το μάζεψε λίγο ανεβάζοντας τον αυλό και μεγαλώνοντας τον κώνο σε κάποια μοντέλα.

Μπορείς να ρωτήσεις την γουιντσιστερ.Η Μπράουνινγκ χάλασε όταν χρωμιωσε τις κανες της από την A500 και μετά το μάζεψε λίγο ανεβάζοντας τον αυλό και μεγαλώνοντας τον κώνο σε κάποια μοντέλα.
Μετά όμως τον κώνο (vector pro όπως τον ονόμασε) τον κόντινε πάλι.Γιατι?

Mε συγχωρεις που φανηκε η διαφορα μεταξη χρωμιωμενη και αχρωμιωτης σχ3;

Στο ρωταω και εκ μερους το ΣΤ.Ρ που εχει 2 απο τις πρωτες ,μια SX4 χρωμιου 1 fusion gold.

Κυνηγαμε μαζι κι εδω και εξω. Ουτε στα σκοπια με -17 δεν φανηκε διαφορα.

Ειμαι υπερ της αχρωμιωτης καννης
Έχω γύρω μου τα πάντα από όπλα η sx3 η αχρωμιωτη έχει που μεγαλύτερη σταθερότητα έχω φίλο που τις έχει αλλάξει όλες εκτός sx4 . Από Μπράουνινγκ θα σου μιλήσω για εμένα έχω τη 2000 αχρωμιωτη 18.5 και είχα τη fusion evolve 76 εκ κανη την οποία πούλησα λόγο εμπλοκών πάρα πολλά φυσίγγια και με τις δύο η νύχτα με τη μέρα .Άλλο παράδειγμα ίδιο φυσίγγι καιρός να μη μπορείς να κρατηθείς όρθιος από το κρύο η browning σκοτώνε πάπια η 302 έκλανε αρχιδια λες και κατουραγε τα σκακια .Δεν υπάρχει σύγκριση σε κάποια αχρωμιωτα όπλα με τα χρωμιωμενα δυστυχώς όμως δεν είναι όλα έτσι.Εχω ξαναγράψει πώς κυνηγάμε μαζί με φίλους που τυχαίνει να κατέχουν πολλά όπλα της αγοράς και τα βλέπουμε live το ρόλο παίζουν στο πέρασμα του χρόνου των συνθηκών των διαφορετικών φυσιγγίων κτλ.Ασχετωε αν τελευταίως εγώ απέχω λίγο λόγο έλλειψης χρόνου.Ουτε η optima εχει την σταθερότητα της sx3 που είναι μια πολύ καλή κανη της Μπερέτα.

Μετά όμως τον κώνο (vector pro όπως τον ονόμασε) τον κόντινε πάλι.Γιατι?
Ίσως να μην τραβούσε τα φυσίγγια χαμηλών γρ που είναι της μόδας και κάναμε τα σκοπευτικά κυνηγετικά λέω ίσως δεν είμαι μέσα την εταιρία

Ίσως να μην τραβούσε τα φυσίγγια χαμηλών γρ που είναι της μόδας και κάναμε τα σκοπευτικά κυνηγετικά λέω ίσως δεν είμαι μέσα την εταιρία
Άρα το καλύτερο είναι 18.6 berettιδη και τα πάει όλα τάπα.🤪

Άρα το καλύτερο είναι 18.6 berettιδη και τα πάει όλα τάπα.🤪
Εχει κάποιες ιδιοτροπίες και αυτή άποψη χρηστών που την έχουν λιώσει σου αναφέρω .Σε γενικές γραμμές η bereta αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος συνδυασμός αξιοπιστίας και βλητικής χωρίς να παίρνει το χρυσό σε κανένα από τα δύο .

Status
Not open for further replies.
Back