Πολύ!!!!
Πολύ!!!!
παιδιά ευχαριστώ αλλά ρωτάω μόνο αν μου πάει,ενος φίλου είναιΣιγα ρε παιδιά θα παθουμε κανα έμφραγμα με τησ αγωρεσ που κάνετεπραβω μακι καλοριζικο .shake.
Μακη εχεις κανει μικρος αθλητισμο!!παιδιά ευχαριστώ αλλά ρωτάω μόνο αν μου πάει,ενος φίλου είναι
Mακη παντως ο κατοχος αυτου του οπλου σημερα μιλουσε με τα καλυτερα λογια για διατρηση και συγκεντρωση του συγκεκριμενου μοντελου και μαλισταπαιδιά ευχαριστώ αλλά ρωτάω μόνο αν μου πάει,ενος φίλου είναι
ναι τα ίδια λέγαμε για πολλή ώρα χθες είναι ευχαριστημένος και είναι και γνώστηςMακη παντως ο κατοχος αυτου του οπλου σημερα μιλουσε με τα καλυτερα λογια για διατρηση και συγκεντρωση του συγκεκριμενου μοντελου και μαλιστα
σε συγκριση με ακριβα σκοπευτικα που χρησιμοποιει σε αγωνες
Ο κάτοχος του όπλου δεν τοχει ρίξει ακόμη σε πουλιά όμωςMακη παντως ο κατοχος αυτου του οπλου σημερα μιλουσε με τα καλυτερα λογια για διατρηση και συγκεντρωση του συγκεκριμενου μοντελου και μαλιστα
σε συγκριση με ακριβα σκοπευτικα που χρησιμοποιει σε αγωνες
Ναι!! Η αληθεια ειναι οτι θα εχει προβλημα να σκοτοσει ο συγκεκριμενος με αυτο το οπλο.Ο κάτοχος του όπλου δεν τοχει ρίξει ακόμη σε πουλιά όμως
Το ρίξε μαζί μου Σχιστό πρώτη φορά
πάντα το αναφέρω η τουφεκιά της remi είναι μέσα στις 2-3 κορυφαίεςMακη σε κοβω για κρυφορεμινγκτονακια!
Ποια-ες είναι η-οι άλλη-ες μια-δυο;πάντα το αναφέρω η τουφεκιά της remi είναι μέσα στις 2-3 κορυφαίες
φωτιές θες ν ανάψεις;;;;Ποια-ες είναι η-οι άλλη-ες μια-δυο;
Περιμένω σαφή απάντηση... .buy.φωτιές θες ν ανάψεις;;;;
για τον καθένα υπάρχουν άλλα στάνταρ κι απαιτήσεις στο θέμα τουφεκιά....για μένα είναι η αμερικάνικη σχολή
είμαστε .off σε κάποια άλλη συζήτηση θα μας δοθεί η ευκαιρίαΠεριμένω σαφή απάντηση... .buy.