Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι χραπα χρουπα,Πιστευεις εχουν κατι διαφορετικό οι καννες τους?
μηδενικές απώλειες δίνουν το 100% της απόδοσης τους πάντα σε διαφορετικές αποστάσεις διαφορετικές καιρικές συνθήκες διαφορετικά φυσίγγια με 2 λόγια δεν θέλουν ψάξιμο :)

μηδενικές απώλειες δίνουν το 100% της απόδοσης τους πάντα σε διαφορετικές αποστάσεις διαφορετικές καιρικές συνθήκες διαφορετικά φυσίγγια με 2 λόγια δεν θέλουν ψάξιμο :)
ΟΛΛΑ ΤΑΟΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΨΑΞΗΜΟ!!

Γιώργη τα πάντα θέλουν ψάξιμο στην ζωή όταν όμως έχεις κάτι που σε καλύπτει το κρατάς κι απολαμβάνεις ;)
Το ξερω Μακη συμφωνω απολυτα μαζισου.Περα απο την πλακα. Οπλα σταθμος.Οπιος τα εχει δυσκολα θα τον ευχαριστ. αλλο οπλο.

Παιδιά όχι τα V3 δε μαυρίζουν ...Ο φίλος με το που έβαλε 32αρια ακόμη τσούζει...Ο Παυλος δεν το παραδέχεται...Αλλά έχω κοντινή φωτό που έχει γίνει αράπης από την καρβουνιλα αχαχα.... Πρόσεχε Παύλο μην πεις κάτι θα ποσταρω την φωτο σου.
Πάντως πέρα από την πλάκα μία χαρά οπλακι ήταν για 30 μετρακια :-)

Παιδιά όχι τα V3 δε μαυρίζουν ...Ο φίλος με το που έβαλε 32αρια ακόμη τσούζει...Ο Παυλος δεν το παραδέχεται...Αλλά έχω κοντινή φωτό που έχει γίνει αράπης από την καρβουνιλα αχαχα.... Πρόσεχε Παύλο μην πεις κάτι θα ποσταρω την φωτο σου.
Πάντως πέρα από την πλάκα μία χαρά οπλακι ήταν για 30 μετρακια :)
Τι του λες του Παυλου για μπαρουτιλα.Αυτος ειναι ικανος να τουφεκαει και το βραδυ με προβολεις non stop.Δεν μασαει απο αυτα..sarcastic.

Πάντως πέρα από την πλάκα μία χαρά οπλακι ήταν για 30 μετρακια :)
H ιστορια ειναι οτι το τελευταιο καιρο ο Τολις μου εκανε ψυχολογικο πολεμο για τη V3 που δηθεν δεν θα αντεχε τη σκληρη δοκιμασια της Ν. Αφρικησ. Μην μπορων να χωνεψει ποσο τελειο ειναι το οπλο και τι καταπληκτικες τουφεκιες βγαζει με πηρε φωτογραφια μετα απο 9 ωρες κυνηγι στους ηλιους που ημουνα ροδοκοκκινος για να δειξει ποσο κακο κανει η μπαρουτιλα της Ρεμι στη φατσα του κυνηγου. Οσο τα αποτελεσματα της V3 θα συνεχιζουν να εντυπωσιαζουν ουδετερους τοσες περισσοτερες κακιες θα διαβαζετε.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back