Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν εχω καταλάβει καλα η διαφορα που αναφέρεται ειναι με την versa max. Στην ν3 εχουν προσθεσει βαλβιδα εκτόνωσης.

Δηλαδη θα τρελαθουμε τελιως.ΟΤΙ ειδαμε ειναι ονηρο θεηνης νηκτος??Ενταξει δεν ειμαι και επαγγελματιας αλλα 5 πραγματακια τα ξερω ωπος και με μαρτηρες μπροστα πηρα με το σηγκ. οπλο πουλια στα 50-60 τραβερσατα με το ανακοντα μιιντ.Ουτε εμπλοκες ουτε τιποτε. Και σηγουρα εμεις κηνηγαμε πολη περισοτερο απο τα Αμερικανακια.Εγω ξερω τι βλεπω οχι τι λενε. Και απο προσ. εμπ. δεν εχω δει κατι τετιο. Αν δω στο μελον θα το αναφερω αμεσα. το ιδιο και οΠαυλος. δυστιχος στο νησι δεν εχουμε μετοχες τησ ΡΕΜ. μακαρι να ειχαμε. Ελιες εχουμε.ΚΑΙ τολι μου σου ξαναλεω οτι δεν χριαζομαι ΡΕΜ. για να βαρεσω μακρια.;)
Ρε σεις μην είσθε τόσο πορωμενοι... Τώρα αν είναι 60 τα μετρα ή 40 δεν το σχολιάζω...έχετε κ καποια ηλικία κ τα ματια σας ίσως θέλουν service :)
Στο θέμα μας...ξέρεις πολύ καλά ότι ο φίλος κάτω (όχι ο Παύλος) γαμηθηκε στις εμπλοκές στα missfires και στην καρβουνιλα. Τυχαίνει να μιλήσω την Τετάρτη με τον Δορκα για μια επιπλέον 930 ...κ τι μ λέει!! Είδα λέει ένα camo χρεπι στο καλκατζακο που τόσο χάλια κ βρώμικο όπλο αερίων δεν έχω δει 40 χρόνια.
Τι να λέμε τώρα , διαβάζεις ότι οι περισσότεροι την έχουμε ή θέλουμε να τη δώσουμε. Το παιδί από το Ιόνιο κ αυτός , Ζακύνθο νομίζω σου έγραψε ότι όσοι την πήραν εκεί τραβάνε τα μαλλιά τους (αυτοί εχουν), μην προσπαθειτε να πιεσετε για αγορά, ειδικά για ένα όπλο $600 που μας το πουλάνε €1300. ρε άντε γιαααααααααααα

...και εδώ στο φόρουμ ΠΡΟΚΑΛΩ να βάλετε βολή στα 50 (όχι 60) με το ανακοντα mid με 7,5αρι 28γρμ ...ΠΡΟΚΑΛΩ ...κα χαρίζω χαρτομάντιλα για το κλάμα.... Ρε ΑΝΤΕ ΓΙΑΑΑ

Last edited:
Φίλε μου έχω ήδη ρίξει 4000 φυσίγγια τα πιο πολλά 28 γρ χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και το άλλο παιδί από τη Κέρκυρα που κυνηγάει φάσσα. Το όπλο μου το έχει ρίξει ο skyfall, o κολλητός μου στο κυνήγι αριστερόχειρας και φανατικός μπερέτακιας και ο φίλος σου ο Μανώλης στη Ν Αφρική χωρίς το παραμικρό προβλημα.
Στην Αμερική μιλάνε για πρόβλημα 10 άτομα στα 100 χιλιάδες πουλημένα όπλα. Όπλο με ισόβια εγγύηση που άμα κάτι δεν σ αρέσει το αλλάζεις αμέσως. Κατά μένα το όπλο είναι άπιαστο σε απόδοση και το ίδιο μου είπαν όσοι το κυνήγησαν και ακόμη ο κοινός γνωστός μας πρωταθλητής σκοποβολης. Δεν νομίζω να έχει ρίξει κανένα άτομα περισσότερα φυσίγγια με το συγκεκριμένο όπλο στην Ελλάδα οπο μένα. Αλλά αν με το ζόρι θέλεις να μου το βγάλεις προβληματικό γιατί έτσι σου αρέσει, βοήθεια σου. AΝ πρόσεξες Ν Αφρική κυνηγούσα χωρίς γυαλιά παρότι είχα μαζί μου και ακόμη δεν τυφλώθηκα.
Επειδή μια φωτό αξίζει 1000 λέξεις.
Ο Παυλάρας το πρώτο μισό της πρώτης ημέρας που φορούσε Γιαλιά

Μια από τις πολλές του άλλου φίλου με Γιαλιά κ αυτός κ είχε σκουπίσει το πρόσωπο του 2-3 φορές είδη.

Και οι δύο είναι δεξιοί...κάντε ζουμ στις φώτο και τα σχόλια τα αφήνω σε εσάς για το που έχει φθάσει η μπαρουτιλα κ οι κόκκοι. Δες τε και το μαυρισμα στην κάννη

Ρε σεις μην είσθε τόσο πορωμενοι... Τώρα αν είναι 60 τα μετρα ή 40 δεν το σχολιάζω...έχετε κ καποια ηλικία κ τα ματια σας ίσως θέλουν service :)
Στο θέμα μας...ξέρεις πολύ καλά ότι ο φίλος κάτω (όχι ο Παύλος) γαμηθηκε στις εμπλοκές στα missfires και στην καρβουνιλα. Τυχαίνει να μιλήσω την Τετάρτη με τον Δορκα για μια επιπλέον 930 ...κ τι μ λέει!! Είδα λέει ένα camo χρεπι στο καλκατζακο που τόσο χάλια κ βρώμικο όπλο αερίων δεν έχω δει 40 χρόνια.
Τι να λέμε τώρα , διαβάζεις ότι οι περισσότεροι την έχουμε ή θέλουμε να τη δώσουμε. Το παιδί από το Ιόνιο κ αυτός , Ζακύνθο νομίζω σου έγραψε ότι όσοι την πήραν εκεί τραβάνε τα μαλλιά τους (αυτοί εχουν), μην προσπαθειτε να πιεσετε για αγορά, ειδικά για ένα όπλο $700 που μας το πουλάνε €1300. ρε άντε γιαααααααααααα
Τι να λέμε τώρα , διαβάζεις ότι οι περισσότεροι την έχουμε ή θέλουμε να τη δώσουμε. Το παιδί από το Ιόνιο κ αυτός , Ζακύνθο νομίζω σου έγραψε ότι όσοι την πήραν εκεί τραβάνε τα μαλλιά τους (αυτοί εχουν), μην προσπαθειτε να πιεσετε για αγορά, ειδικά για ένα όπλο $600 που μας το πουλάνε €1300. ρε άντε γιαααααααααααα

...και εδώ στο φόρουμ ΠΡΟΚΑΛΩ να βάλετε βολή στα 50 (όχι 60) με το ανακοντα mid με 7,5αρι 28γρμ ...ΠΡΟΚΑΛΩ ...κα χαρίζω χαρτομάντιλα για το κλάμα.... Ρε ΑΝΤΕ ΓΙΑΑΑ

Τολι δες το βιντεάκι που ανέβασα και βάλε εσυ ποσά μέτρα ήτανε. Η ρωτά το Σουλη με τη Perrazzi aαπό Καστοριά που έλεγε μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι τέτοιες τουφεκιές στη ζωή του δεν έχει ξαναδεί. Ούτε αυτός κυνήγησε χθες. Είναι το τρίτο Ρεμί που έχω στη κατοχή μου και μπορώ και κρίνω. Πολύ δύσκολα εμπορικό όπλο αυτή τη στιγμή θα πιάσει το V3 σε απόδοση και το ίδιο μου είπε και ο ΓΨ ο οποίος το είπε και μπροστά στο dim63 όταν πήγαμε παρέα. Μας είπε ότι η Τουφεκιά από τη V3 ήταν άπαιχτη σε σύγκριση με τη DT11 που δοκίμασε, ένα από τα κορυφαία σκοπευτικα όπλα στο κόσμο.
Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει η έχεις πρόβλημα δεν σου είπε κανένας να κυνηγήσεις με αυτό.

Μάγκες χαλαρώστε λίγο. Ο καθένας παραθέτει την άποψη του, κανένας δεν έβαλε το όπλο στο χέρι του άλλου. Επίσης, κανένας δεν παίρνει ποσοστά για τις πωλήσεις οποιουδήποτε όπλου εκτός κι αν είναι κάποιος από εμάς dealer της Remi και δεν το ξέρουμε (αν είναι να το πει μπας πάρουμε καλύτερη τιμή .sarcastic.).

Τολι δες το βιντεάκι που ανέβασα και βάλε εσυ ποσά μέτρα ήτανε. Η ρωτά το Σουλη με τη Perrazzi aαπό Καστοριά που έλεγε μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι τέτοιες τουφεκιές στη ζωή του δεν έχει ξαναδεί. Ούτε αυτός κυνήγησε χθες. Είναι το τρίτο Ρεμί που έχω στη κατοχή μου και μπορώ και κρίνω. Πολύ δύσκολα εμπορικό όπλο αυτή τη στιγμή θα πιάσει το V3 σε απόδοση και το ίδιο μου είπε και ο ΓΨ ο οποίος το είπε και μπροστά στο dim63 όταν πήγαμε παρέα. Μας είπε ότι η Τουφεκιά από τη V3 ήταν άπαιχτη σε σύγκριση με τη DT11 που δοκίμασε, ένα από τα κορυφαία σκοπευτικα όπλα στο κόσμο.
Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει η έχεις πρόβλημα δεν σου είπε κανένας να κυνηγήσεις με αυτό.
Παύλο αν συγκρίνουμε τις κουκίδες στο βίντεο σου και στο δικό μου που δεν φαίνονται τα πουλιά από το ύψος θα στεναχωρηθεις. Και οι 2 τραβάμε με 120 μοίρες οπότε η απόσταση λήψης είναι ίδια...οπότε άστο...απλα εγώ λέω ότι ρίχνω μεχρι 35μ ...εσείς από το Ιόνιο το πάτε 60

Οχι ΤΟΛΙ αντικιμενικος ειμαι με αυτα που ειδα, αν εβλεπα κατι αλλο θα το ελεγα στα σηγουρα. Οσο για τα μετρα εχεις δικιο. μπορει να ηταν και 40.ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΣΗ να ειμαι λιγο υπερβολ.Η κατανομη σε αυτα τα μετρα 50-60 ει ναι ιδια. ενα εδω ενα εκει.Ηδιαφορα με τα δικα μου ενα εδω ενα εκει ειναι οτι αν το τσιμπιση το πουλι ειναι κατο.;).sarcastic.

Κάνα σχόλιο για τις φωτογραφίες δε διαβαζω από το καρβουνιάρικο...εκτός αν τα μάτια μ κάνουν μαυρακια

Τολη δουλευατε την ιδια καμερα;
Εχουν ζουμ οι καμερες;

Απλα ισως εκει βα ειναι οι δθαφορες σας απο θεμα υψους

Τωρα απο θεμα ευχαριστησης οπλου ο ξαθε ενας νομιζω την βρισκει διαφορετικα

Εμενα μαρεσει η μπελουτσι εσενα η σιντι κροφορτ τι να κανουμε να τις πουμε ασχημες για να τεριασουν τα γιυστα μας ;

Εγω απο λιγον που ειδα τα βιντεο γιατι ζαλιστικα ειδα ανθρωπους που καταχαρηκαν το ταξιδι τους κ σε εσενα κ στον Παυλο

Κ με μονοκανο να ριχνατε παλι θα πετουσατε στα συννεφα με τα ωραια που ζησατε ρε φιλε

Εχει σημασια λοιπον τι οπλο κρατουσατε;
Η οτι περασατε ωραια;

Εχουν ζουμ οι καμερες;

Εμενα μαρεσει η μπελουτσι εσενα η σιντι κροφορτ τι να κανουμε να τις πουμε ασχημες για να τεριασουν τα γιυστα μας ;

Εγω απο λιγον που ειδα τα βιντεο γιατι ζαλιστικα ειδα ανθρωπους που καταχαρηκαν το ταξιδι τους κ σε εσενα κ στον Παυλο

Κ με μονοκανο να ριχνατε παλι θα πετουσατε στα συννεφα με τα ωραια που ζησατε ρε φιλε

Η οτι περασατε ωραια;

Για της φωτο δεν μπορω να πω τιποτα αφου δεν ξερω απο καραμπινες κ αερια εδω εχουμε μονο δικανα

Εχουν ζουμ οι καμερες;

Η οτι περασατε ωραια;
Βρε πλάκα κάνουμε για να ανάψει λίγο το φόρουμ για ίντριγκα.
Δεν έχουν ζουμ μιας κ θα σε έπιανε ναυτία από το κούνημα κ γωνία λήψης 120 μιας κ οι 150 ή 170 δεν θα φαίνεται τπτ, εκτός αν Ρίχναμε σε πτεροδαχτυλους ...ή όπως ο Παύλος στα 20 μ :) :)

Πάντως ούτε η Μπελούτσι ούτε η Κρόφορντ μ χάλαγε....κ ντουμπλεδακι θα ήταν ακόμη καλύτερα :)

Είμαι απο αυτους που πιστέυουν οτι οι remington έχουν βλητικά κορυφαίες κάννες. Αλλά ρε παιδιά συγγνωμη δεν θα επαιρνα όπλο που μου πετάει αέρια στα μούτρα (αν ισχύει κατι τετοιο είναι απαράδεκτο). Το άσχημο είναι δε οτι αφού πρώτα γίνεται κάτι λάθος, βγαίνει στην παραγωγή πρωτα και μετα γινεται ανάκληση κι εχει ξαναγίνει με versamax αν θυμάμαι καλά αλλα και με την 105 cti παλιότερα. Ισως η remington να πρεπει να δοκιμάζει πιο πολυ τα μοντελα της πριν τα παραξει μαζικά γιατί εχει βαρύ ονομα στην οπλοβιομηχανία.

Μιλάμε για μαζική παραγωγή. Με την versa διαπιστώθηκε ενα προβλημα με την σκανδάλη. Το μηχανημα κοπης ηταν λαθος ρυθμισμένο με αποτελεσα καμια χιλιαδα τουφεκια να ανακληθούν. Σχεδιαστικά δεν εχει καποιο σοβαρο θέμα με τα αέρια. Θα ειχαν κανει ριζικές αλλαγές. Στην v3 αυτο που εκαναν ειναι να φτιξουν πτερύγια στην πάπια για να τα κατευθυνουν μπροστα. Θεωρω επισεις οτι το συστημα αεριων στην θαλαμη ειναι ποιο καθαρο. Η περισοτερη μπαρούτι στα οπλα μενει μετα τον κωνο προσαρμογης

Βρε πλάκα κάνουμε για να ανάψει λίγο το φόρουμ για ίντριγκα.
Δεν έχουν ζουμ μιας κ θα σε έπιανε ναυτία από το κούνημα κ γωνία λήψης 120 μιας κ οι 150 ή 170 δεν θα φαίνεται τπτ, εκτός αν Ρίχναμε σε πτεροδαχτυλους ...ή όπως ο Παύλος στα 20 μ :) :)

Πάντως ούτε η Μπελούτσι ούτε η Κρόφορντ μ χάλαγε....κ ντουμπλεδακι θα ήταν ακόμη καλύτερα :)

.very funny..well done.
Τι κοπελι εισαι.well done.
Κατσε να μας καθοταν η μια κ μετα τις κανουμε κ ντουμλπε.sarcastic.
Με εφτιαξες πολυ ομως με το ντουμπλε.shake hands.

Για να βγήκε το νεότερο ξύλινο διαφορετικό κ να κάνει όντως αλλαγή κάννης κ εμβόλων η remi usa.... σημαίνει ότι έκαναν πατάτα κ το κατάλαβαν. Μακάρι να μας τα άλλαζε κ εμάς ο δικός μας

Για να βγήκε το νεότερο ξύλινο διαφορετικό κ να κάνει όντως αλλαγή κάννης κ εμβόλων η remi usa.... σημαίνει ότι έκαναν πατάτα κ το κατάλαβαν. Μακάρι να μας τα άλλαζε κ εμάς ο δικός μας
Εγω ξερω 2 οπλα εδω στο νησι απροβληματιστα που μαμανε και δερνουνε. τορα ΤΙλενε δεν ξερω.!!!

Καλησπέρα,

Η συζήτηση νομίζω δεν πρέπει να πάρει πορεία προς απόριψη ή αποδοχή.
Φίλε Franchi 500 ακρίβώς η ξύλινη έκδοση έχει βελτιωμένο σύστημα απαγωγής των αερίων πιό μπροστά και εκτιμούμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί.
Είναι φανερό ότι έχουν γίνει αλλαγές προς το καλύτερο χωρίς να σημαίνει ότι η έκδοση με τα συνθετικά κοντάκια είναι προβληματική.
Οπως σας είπα σκοπεύω να αγοράσω το όπλο αλλά περιμένω την βελτίωση σε έκδοση Camo Blades γιατί το θέλω αυστηρά για βάλτο.
Φίλε Τόλη, επειδή έχω στην κατοχή μου και την Benelli M4 η οποία ήταν η πρώτη που φόρεσε τον μηχανισμό A.R.G.O. , και πέρα από την σκληρή χρήση που έχει υποστεί από μένα μετά από εκκλήσεις των φίλων γουρουνοκυνηγών το χρησιμοποιούμε για δοκιμή κάθε νέας βαριάς γόμωσης με δραμιά ή μονόβολα, θέλω να σας πώ ότι κρατάει ελάχιστα υπόλοιπα κατάκαυσης πυρίτιδας και απαιτεί ελάχιστο καθάρισμα.
Εξαιτίας δε του παραπάνω μηχανισμού ,του οποίου βελτιωμένη έκδοση έχει τοποθετηθεί στην V3 , η ανάκρουση (Recoil ) είναι αμελητέα.
Βέβαια παίζει ρόλο και το μεγάλο βάρος της M4 το οποίο λόγω αδράνειας μειώνει την ανάκρουση.
Επειδή έχω πιάσει το όπλο (V3) τόσο στον Καλακατζάκο, , όσο και στο περίπτερο του Καρασαββίδη στην έκθεση πρόσφατα , τα έχασα , επειδή στο μυαλό μου υπήρχε η αίσθηση της βαριάς 1100 και της 11-87 (αρκετά βαριά παρόλο που έχω την εκδοση Light Contour) και ίσως θα την προτιμούσα βαρύτερη και με αίσθηση καλύτερου φινιρίσματος , όπως είναι η Versa Max, πάλι για λόγους ανάκρουσης,
Επειδή όμως απευθύνεται και σε κυνηγούς που περπατούν, έγινε ελαφρότερη αφού ανταγωνίζεται και τις Ιταλικές που μπροστα στα Αμερικανικά όπλα είναι πούπουλο.
Θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να δουλέψει .
Για το θέμα των χρηματων και για αυτό το φινίρισμα η τιμή στην Ελλάδα είναι εξωπραγματική όπως πάντα γίνεται δυστυχώς με αυτήν την αντιπροσωπεία στην Ελλαδα.
Το 1995 έφερα ο ίδιος το καλοκαίρι την 11-87 στην Ελλαδα . Η έκδοση Light Contour κόστιζε στο Texas στο υπερκαταστημα WAL MART κάτι σαν Lidl σε Αμερικανικά standards περίπου 500$ , δηλαδη τότε 128 χιλιάδες Δραχμές και είχα πληρώσει και 20.000 δραχμές τελωνείο στο Ελληνικό , δηλαδή κόστισε 148.000 δραχμές και εδώ είχε σχεδόν τα διπλά λεφτά.
ίδια χάλια σήμερα όπως τότε.....!!!!!!!!!
Το θεμα της τιμής είναι μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα τόσο στα καινούργια όσο και στα μεταχειρησμένα. Πίκρα, αλλά α υτό είναι "άλλο θέμα"

Status
Not open for further replies.
Back