Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παύλο και λοιποί Κερκυραίοι... Μήπως γκρεμίστηκε το όνειρο σας για το τελειωτερο όπλο του αιώνα;;;; Εκτός κ αν τα αμερικανακιά τα φαντάζονται....ή ο Παυλάρας πήρε το νέο βελτιωμένο όπλο :) :)
Τολι εχεις κατι με τους Κερκυραιους.xm.Ααααααααααα για να ξερεις αν αλλαξουμε τα οπλα που κυνηγαμε βαλτο δεν προκειτε να παρουμε καμια V3-breta-beretta. Α και βρε παιδι μου αποτι εχω καταλαβει εχεις μεγαλο προβλημα με τα μετρα γιατι;μηπως ειναι ψυχολογικο.xm.αν ναι παρε εισητηριο για τελη οκτωμβρη και ελα στο νησι να κοντραριστητε με τον Παυλο η με οποιον αλλον θες εχουμε και ποστα μουρλια για αυτη τη δουλειτσα

Τολι εχεις κατι με τους Κερκυραιους.xm.Ααααααααααα για να ξερεις αν αλλαξουμε τα οπλα που κυνηγαμε βαλτο δεν προκειτε να παρουμε καμια V3-breta-beretta. Α και βρε παιδι μου αποτι εχω καταλαβει εχεις μεγαλο προβλημα με τα μετρα γιατι;μηπως ειναι ψυχολογικο.xm.αν ναι παρε εισητηριο για τελη οκτωμβρη και ελα στο νησι να κοντραριστητε με τον Παυλο η με οποιον αλλον θες εχουμε και ποστα μουρλια για αυτη τη δουλειτσα
Δεν έχω να κοντραρω με κανέναν για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.

H αλλαγη στη σχεδιαση της ξυλινης δεν εχει τιποτα να κανει με προβληματα στα πλαστικα οπλα, αλλα με το γεγονος οτι στις τελικες δοκιμες της ξυλινης στην Αργεντινη σε μερικα οπλα ραγιζε η παπια γυρω στις 4000 συνεχομενες βολες.
Ακομη και με το καινουργιο συστημα εκτονωσης αεριων υπηρχε παλι ραγισμα σε περισσοτερες βολες. Το προβλημα λυθηκε σχεδιαζοντας τελικα τη ξυλινη παπια σε δυο κομματια που ειναι ενωμενα στο μπροστινο τους μερος. Το γεγονος αυτο εχει αναφερθει σε μερικα περιοδικα του χωρου.
Επειδη στη Ρεμινγκτον ειμαι insider και παιρνω πληροφοριες απο παλιο συναδελφο που δουλευει στο R&D μπορω να σας πω με σιγουρια οτι δεν προβλεπεται καμμια αλλαγη στα πλαστικα οπλα τα επομενα χρονια. Αν υπηρχε προβλημα η Ρεμι θα ειχε ανακαλεσει τα οπλα για αναβαθμιση προ πολλου οπως ειχε κανει και στο παρελθον.
Σε 115000 πουλημενα κομματια ως σημερα, αριθμος πρωτοφανης στην ιστορια του λειοκαννου σε τοσο συντομο διαστημα, οι περιπτωσεις μπαρουτιλας οπως αναφερονται ειναι ελαχιστες και αποδεδειγμενα καμμια δεν εχει να κανει με τις οπες εκτονωσης του οπλου και ειναι υποκειμενικες τις περισσοτερες φορες. Στο ιδιο οπλο μπορει καποιος να αισθανεται μπαρουτιλα να το δωσει σε φιλους του να το κυνηγησουν και να μην βρουν τιποτα, Στο customer service της Ρεμι το οπλο ριχνεται απο περιπου 70 διαφορετικα ατομα και περιπου 3 απο αυτα μπορουσαν να το επιβεβαιωσουν. Στα τοσα πολλα οπλα που εχουν πουληθει ο αριθμος επιστροφης λογω οτι καπιου δεν του αρεσει ειναι ο μικροτερος που εχει ποτε διαπιστωθει σε εμπορικο οπλο.
Γιαυτους που δεν το ξερουν πουθενα ποτε δεν ξοδευτηκαν τοσα χρηματα στην ερευνα και την Τεχνολογια για λειοκαννο οπως στη V3 και ποτε λειοκαννο δεν περασε τετοιο τεστ αντοχης οπως η V3 με 32000 συνεχομενες βολες στην Αργεντινη. Επισης καθε οπλο πριν πουληθει δοκιμαζεται ενα προς ενα με 4 σκοπευτικα και 4 μαγκνουμ φυσιγγια.
Το οπλο στην Αμερικη πωλειται με ισοβια εγγυηση και αν τα προβληματα ηταν σοβαρα ειδικα με μπαρουτιλα και ματια θα υπηρχαν σοβαρες μηνυσεις στη Ρεμι ζητωντας τη μιση εταιρεια αποζημιωση.
Για αποφυγη παρεξηγησεων δηλωνω οτι ουτε μετοχες στη Ρεμινγκτον εχω ουτε ποσοστα απο τις πωλησεις τους παιρνω.

The backstory on the V3 Walnut is this: Remington was close to releasing the V3 Walnut a year ago when the V3 synthetic and synthetic camo versions were released. During extended torture-testing of the V3 walnut Remington managed to crack some forearms. As a result, Remington directed their design teams to come up with options to eliminate this.

V3gassystem.jpg

It resulted in tube extensions to the gas system, as shown above. The exhaust gas vents at the barrel ring. The differences between the synthetic model gas plugs and the walnut model exhaust tubes are shown below.

Για να βγήκε το νεότερο ξύλινο διαφορετικό κ να κάνει όντως αλλαγή κάννης κ εμβόλων η remi usa.... σημαίνει ότι έκαναν πατάτα κ το κατάλαβαν. Μακάρι να μας τα άλλαζε κ εμάς ο δικός μας
Δυστυχώς φίλε μου είσαι άλλου γι άλλου. Η ξύλινη δεν είναι το νεότερο μοντέλο, ταυτόχρονα με τα πλαστικά παρουσιάστηκε και ήταν προγραμματισμένο να βγει στην αγορά όταν είδαν ότι ραγίζουν πάπιες από τη μεγάλη πίεση. Δες το παρακάτω άρθρο μου και θα καταλάβεις. Το σύστημα αερίων στη V3 με τις οπές εκτόνωσης πάνω από τη Θαλάμη υπάρχει και στη Versa Max που είναι εδώ και 7χρονια στην αγορά και αν θα έκαναν αλλαγή θα την έκαναν πρώτα εκεί που έχουν βγει πολλά περισσότερα μοντελα

Τις τριπες στην θαλαμη τις καθαρίζεται; Με προβληματίζει γιατι ειναι πολυ ψιλες κ δυσπρόσιτες Σε σχέση με την Beretta που επισεις εχω

Τις τριπες στην θαλαμη τις καθαρίζεται; Με προβληματίζει γιατι ειναι πολυ ψιλες κ δυσπρόσιτες Σε σχέση με την Beretta που επισεις εχω
Φίλε μου για την ώρα δεν έχω καθαρίσει τίποτα. Επειδή έχω 4000 τουφεκιές θέλω να τη δώσω για καθάρισμα, αλλά και παράλληλα να είμαι εκεί να βλέπω πως γίνεται. Ειναι 8 τρυπούλες και δεν ξέρω πως γίνεται. Η Ρεμί πάντως δεν τις αναφέρει για καθάρισμα, μόνο για τα πιστόνια το κλείστρο και τα ελατήρια λέει

Ναι ουτε κ σε φορουμ αναφέρεται πουθενά. Θα δοκιμάσω με ψιλο συρμα. Πιθανών απο την περιοχή των εκβολών θα ειναι ποιο ευκολη η πρόσβαση. Παντως οπως είπες δεν θελει συχνά εκει καθάρισμα.

Ναι ουτε κ σε φορουμ αναφέρεται πουθενά. Θα δοκιμάσω με ψιλο συρμα. Πιθανών απο την περιοχή των εκβολών θα ειναι ποιο ευκολη η πρόσβαση. Παντως οπως είπες δεν θελει συχνά εκει καθάρισμα.
Εύχομαι να μη θέλει γιατί δεν ξέρω πως

Η πίεση εναι μεγάλη εκεί μπροστά στην θαλαμη κ στην αρχική φαση δεν αφήνει υπολιματα η μπαρούτι. Δυσκολα θα υπάρξει εμφραξη στις τριπες. Ίσως μετα απο χρόνια. Αλλα ένας προβληματισμός υπάρχει

Δεν γνωρίζω. Θα δοκιμασω με συρμα κ θα ενημερώσω. Πάντως για τις θαλαμες των εμβολών εχω παρει βεργα καθαρισμού για πιστόλια των 9 χιλιοστών. Κανει εξαιρετική δουλειά. Το καθάρισμα γενικώς της versa ειναι παιχνιδάκι

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back