Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και τα παλιά beretta λένε ότι σπάγανε κλείστρα, και τα franchi σιδηρόδρομους, και και και..... Φήμες και κουβέντες καφενείου από μπαρμπάδια που δεν είχαν ιδέα από όπλα, ενίοτε και από κυνήγι (βλέπεις τότε τα θηράματα ήταν σε μεγάλη αφθονία και η κάρπωση ήταν σίγουρη). Άμα συνέφιαζε ο ουρανός από φάσες και βάραγες στα τυφλά όλη την αποθήκη, ε του πούστη, έπαιρνες δυο δυο τα πουλιά. Τώρα βλάβες τυχαίνουν σε όλα τα όπλα, όπως ίσως και κάποια λάθη από τις εταιρίες, που αργότερα διορθώνονται.
Αν χρησιμοποιούσαν και φυσίγγια υπερβολικών πιέσεων εν γνώσει τους ή οχι το όπλο έφταιγε μετά αν θα έσπαζε το καημένο..

Αν χρησιμοποιούσαν και φυσίγγια υπερβολικών πιέσεων εν γνώσει τους ή οχι το όπλο έφταιγε μετά αν θα έσπαζε το καημένο..
Τα έφτιαχναν μόνοι τους. Δόσεις με το μάτι. Δε φαντάζεσαι τι έβαζαν μέσα μερικοί. Μέχρι και κομμάτια από χοντρό σύρμα.

Η μπερεττα βελτιωσε τα κλειστρα απο 303 κ μετα και η φρανκη εβγαλε βελτιωμενους σιδηροδρομους μετα δε νομιζω στα καφενεια να βασιστικε αλλα σε γεγονοτα χειροπιαστα

Η μπερεττα βελτιωσε τα κλειστρα απο 303 κ μετα και η φρανκη εβγαλε βελτιωμενους σιδηροδρομους μετα δε νομιζω στα καφενεια να βασιστικε αλλα σε γεγονοτα χειροπιαστα
Σίγουρα θα υπήρχαν και προβληματικά όπλα τα οποία με το καιρό βελτιώθηκαν, αλλά και καλά όπλα να ήταν αν έβαζαν δυναμίτες μέσα μερικοί το όπλο θα έφταιγε μετά αν καταστρεφόταν; το κορυφαίο που άκουσα από γνωστό μου με μαβερικ είναι ότι έκανε δράμια από μπίλιες ρουλεμάν που είναι ατσάλι ιδιαίτερα σκληρό. Δε ξέρω αν όντως το έλεγε στα αλήθεια αλλά αν το έκανε το όπλο θα έφταιγε μετά;

Σίγουρα θα υπήρχαν και προβληματικά όπλα τα οποία με το καιρό βελτιώθηκαν, αλλά και καλά όπλα να ήταν αν έβαζαν δυναμίτες μέσα μερικοί το όπλο θα έφταιγε μετά αν καταστρεφόταν; το κορυφαίο που άκουσα από γνωστό μου με μαβερικ είναι ότι έκανε δράμια από μπίλιες ρουλεμάν που είναι ατσάλι ιδιαίτερα σκληρό. Δε ξέρω αν όντως το έλεγε στα αλήθεια αλλά αν το έκανε το όπλο θα έφταιγε μετά;
Μιλαμε με εμπορικα φυσιγγια τοτε με πασοκ που πηγενες για ενα κουτι και γεμιζες πορτ παγκαζ πιος θα καθοτανε να πεδευτει με ιδιογωμοση

Επισεις καπιος που εδω μεσα γραφει τρεια χρονια και τα ξερει ολα και εχει βαλει φοτο ενα οπλο δεν το εκλαμβανουμε για διπλωμα οπλουργου και γνωστη και επισεις επηδη εχω αλμερα δεν ειμαι μελος επεξεργασιας αναπτυξης και παραγωγης της νισσαν

Μιλαμε με εμπορικα φυσιγγια τοτε με πασοκ που πηγενες για ενα κουτι και γεμιζες πορτ παγκαζ πιος θα καθοτανε να πεδευτει με ιδιογωμοση
Δεν τις πρόλαβα τις παλιές καλές εποχές κυνηγετικά τουλάχιστον ήμουν μικρός😂

Δεν τις πρόλαβα τις παλιές καλές εποχές κυνηγετικά τουλάχιστον ήμουν μικρός😂
Είχε τα καλά του. Τώρα οι κυνηγοί (όσοι υπάρχουν και ακόμα λιγότεροι που αρχίζουν) είναι πιο καλοί σκοπευτές, πιο προσεκτικοί, σέβονται τη φύση περισσότερο και προσέχουν και αγαπάνε τα σκυλάκια τους. Έτσι πιστεύω. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις και στιγματίζουν όλους τους υπόλοιπους με τα αίσχη που κάνουν. Κι αμα τους πεις και τίποτα κινδυνεύεις να σε τουφεκίσουν κιόλας. Εμείς από Αθήνα που βγαίνουμε έξω "στα μέρη τους", τους συναντάμε συχνά. Και δε λέω πολύ έξω από Αθήνα. Και εντός νομού. Ευδοκιμούν παντού οι μαλάκες

Επισεις καπιος που εδω μεσα γραφει τρεια χρονια και τα ξερει ολα και εχει βαλει φοτο ενα οπλο δεν το εκλαμβανουμε για διπλωμα οπλουργου και γνωστη και επισεις επηδη εχω αλμερα δεν ειμαι μελος επεξεργασιας αναπτυξης και παραγωγης της νισσαν
Εσένα και πίνακες και πουλιά που σου ανέβαζαν κατεβασμένα με αυτούς τους πίνακες όλο ειρωνία ήσουν.

Και ποιος σου είπε δλδ ότι πρέπει να ανεβάζουμε όλα τα όπλα;εγώ τουλάχιστον θα είχε ουσία εσύ έχεις και θέμα που έχεις την ίδια μάρκα και άλλαξες και κάννη από άλλο μέταλλο μπας και δεις κάνα φως.

Έχει κάνει μέλη να σταματήσουν να γράφουν ο τρόπος σ

Τι να ανεβάσουμε;φασσ ς με διπλα το όπλο;δεν ξέρετε;τόσος κόσμος τις κυνηγάει

Έγραψε κάποτε ο εξαίρετος ιστορικός των όπλων και δημοσιογράφος (σε καμία περίπτωση κυνηγός)πως 302 θρύλος και 304 ζύγισμα δικαννου και άλλες σαχλαμαρες κι έχει γίνει καραμέλα από πολλούς γιατί "διάβασαν"

Πραγματική επανάσταση έγινε με τον 18,7 όταν όλοι κλαιγανε ότι δε μπορούν να ρίξουν 28-32 κι όταν τα πήραν στα χέρια τους πάθαν πλάκα όλοι. Οι δε κολλημένοι βαρουσανε πίνακες ακόμα για να καταλάβουν και κάναν ερμηνείες πως και από πού τέτοια "δύναμη"

Κι επειδή μιλάς έτσι κι επειδή από τέτοιους τρόπους σταμάτησαν να γράφουν αρκετά παιδιά γνώστες και καλά τουφέκια,ρώτησε τον Παύλο τι φυσίγγια μας έδιναν έξω και τι τουφεκιδι έπεφτε.
Έλα σε κανεν τουρ . Θα σηκώσεις πυρετό αγόρι μου όταν δεις πως βαρανε οι ανακλήσεις και τα χαλασμενα. Αν όχι φυσίγγια εκεί θες όπλα όχι νεροπιστολα πειραγμενα

Είχε τα καλά του. Τώρα οι κυνηγοί (όσοι υπάρχουν και ακόμα λιγότεροι που αρχίζουν) είναι πιο καλοί σκοπευτές, πιο προσεκτικοί, σέβονται τη φύση περισσότερο και προσέχουν και αγαπάνε τα σκυλάκια τους. Έτσι πιστεύω. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις και στιγματίζουν όλους τους υπόλοιπους με τα αίσχη που κάνουν. Κι αμα τους πεις και τίποτα κινδυνεύεις να σε τουφεκίσουν κιόλας. Εμείς από Αθήνα που βγαίνουμε έξω "στα μέρη τους", τους συναντάμε συχνά. Και δε λέω πολύ έξω από Αθήνα. Και εντός νομού. Ευδοκιμούν παντού οι μαλάκες
Λιονταρια με οπλο κοτες χωρις με λιγα λογια το οτι ειναι κοπροσκυλα το αφηνω απ εξω γτ δεν ανοικουν στη κυνεγετικη οικογενεια εμεις εδω και ανταγωνιστες φασσαδες ματαξυ μας θα χερετιθουμε και καλημερα θα πουμε και αν καπιος ειναι καπου καρτερι σεβομαστε και αν ερθει και κανας ξενος ενταξει ειμαστε αμα θελει βοηθαμε οσο μπορουμε

Τι να ανεβάσουμε;φασσ ς με διπλα το όπλο;δεν ξέρετε;τόσος κόσμος τις κυνηγάει

Έγραψε κάποτε ο εξαίρετος ιστορικός των όπλων και δημοσιογράφος (σε καμία περίπτωση κυνηγός)πως 302 θρύλος και 304 ζύγισμα δικαννου και άλλες σαχλαμαρες κι έχει γίνει καραμέλα από πολλούς γιατί "διάβασαν"

Πραγματική επανάσταση έγινε με τον 18,7 όταν όλοι κλαιγανε ότι δε μπορούν να ρίξουν 28-32 κι όταν τα πήραν στα χέρια τους πάθαν πλάκα όλοι. Οι δε κολλημένοι βαρουσανε πίνακες ακόμα για να καταλάβουν και κάναν ερμηνείες πως και από πού τέτοια "δύναμη"
Κοιτα με 18,7 αυλο εχουμε απωλεια πιεσεων, ενω με 19,7 της benelli ολα καλα, οπλαρα....

Ο καθένας φτάνει στα μεγιστα με ότι μπορεί και με την σειρά που κρίνει.εγω θα έλεγα το παιδί με τους εξολκεις να σταματήσει να διαβάζει την γενίκευση της ιστορίας από μη έχοντες και να φέρει το νέο του όπλο στα μέτρα του να χαρεί και να μην ψάχνεται. Βόρεια Ελλάδα κυνήγι να κάνει καψίματα καλα

Κοιτα με 18,7 αυλο εχουμε απωλεια πιεσεων, ενω με 19,7 της benelli ολα καλα, οπλαρα....
Το κακό δεν είναι ο χρόνος που αποφάσισες η μπενελι να κάνει κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς όλος ο κόσμος εκεί στρέφεται και η αγορά.
Τώρα αν το πάρει κάποιος αυτό για τσιχλες πχ πάλι τα σκασιδια που κάνουν τ αμερικανικά θα ψάξει πολύ να τα βρει και παλι

Status
Not open for further replies.
Back