Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι επειδή μιλάς έτσι κι επειδή από τέτοιους τρόπους σταμάτησαν να γράφουν αρκετά παιδιά γνώστες και καλά τουφέκια,ρώτησε τον Παύλο τι φυσίγγια μας έδιναν έξω και τι τουφεκιδι έπεφτε.
Έλα σε κανεν τουρ . Θα σηκώσεις πυρετό αγόρι μου όταν δεις πως βαρανε οι ανακλήσεις και τα χαλασμενα. Αν όχι φυσίγγια εκεί θες όπλα όχι νεροπιστολα πειραγμενα
Εγω εχω α500 και απο αυτα πουλες καταλαβενω τι κυνηγια κανείς που πρέπει να πας εξωτερικο για να βρεις μη βγαζεις φοτοβουτε κυνηγια ουτε τιποτα βγαζε τοπια μοναχα να εχουμε να λεμε καπου πας βρε αδερφε αχαχαχα αυτοι που σταματισαν να γραφουν ειχαν τη μυγα να ξερεις αμα πεις τη χοντρη χοντρη το περνει βαρια το καημο

Μια αχρωμιωτη σωστή κανη πάντα θα είναι το ζητούμενο γι'αυτόν που κυνηγά τα πάντα και με όλες τις συνθήκες γιατί απλά έχει εμπειρία πλέον έχει δει και ξέρει τι κάνει το κάθε τι .Από εκεί και έπειτα Οι χαρακτηρισμοί τύπου (μπεκατσάς ,γουρουνάς,φασάς),αντί κυνηγός προσδιορίζει και το τι επιλέγει και νομίζει καλύτερο ο κάθε ένας.Ενοείται ότι αν βρεθείς σε τερέν με πληθώρα θηραμάτων και νορμάλ συνθηκών όλα καλά είναι για την πλειοψηφία εάν έχεις κάνει 500 χιλιομ και επειδή έχει 0 βαθμούς και υγρασία ψάχνεις παραγγελία φυσίγγι για να σκοτώσεις μάλλον έχεις κάνει κάτι λάθος .Ίσως ντουφέκι λέω εγώ ή μάλλον φταις γιατί δεν κάνεις ιδιογόμωση ή μάλλον φταίει ότι ο καιρός σε επηρεάζει και δε ρίχνεις σωστά ,μπορεί κιόλας ο κατασκευαστής ο κερατάς να αλαξε πυρίτιδα,αλλά το όπλο ποτέ γιατί πάντα σκοτώνει .Και θα συμφωνήσω αλλά το πώς και το μέχρι που είναι η διαφορά μου με την πλειοψηφια.

Εσένα και πίνακες και πουλιά που σου ανέβαζαν κατεβασμένα με αυτούς τους πίνακες όλο ειρωνία ήσουν.
Με τις εικονες κανω οτι θες να ξερεις δε με πειθουν οπως και φασσες δανικιες βγαζω τι δε γινετε αχαχαχαχ

Και επηδη κρυβεσε προσοπο και τοπο να ξερεις φοβασε μη διαρευση η αλειθεια εγω ειμαι απο δραμα και βγαζω φοτο το πρωσοπο μου και με συναντανε πολλοι στο κυνηγοτοπο δεν εχω να κρυψω κατι αντε μη λες πολλα ειδες τι επαθε η ρεμινγκτον που την επισα στο στομα μου τωρα σειρα εχει η browning απο α 500 μεχρι μαξουσ τις πρωτες για τη 2 δε λεω γιατι μου ερεσει πολυ

Και επηδη κρυβεσε προσοπο και τοπο να ξερεις φοβασε μη διαρευση η αλειθεια εγω ειμαι απο δραμα και βγαζω φοτο το πρωσοπο μου και με συναντανε πολλοι στο κυνηγοτοπο δεν εχω να κρυψω κατι αντε μη λες πολλα ειδες τι επαθε η ρεμινγκτον που την επισα στο στομα μου τωρα σειρα εχει η browning απο α 500 μεχρι μαξουσ τις πρωτες για τη 2 δε λεω γιατι μου ερεσει πολυ
Λιγα με τη browning, να μην εχουμε διπλωματικο επεισοδιο........
Για τη benelli πες οτι θες........yel.

Και τις φασσες της υπνοτιζω και τις βαραω στα 12 μετρα να ξερεις γι'αυτό και δε κεγομε να παρω υπεροπλο αχαχαχαχ
Μακριά ρίχνεις δύσκολα σκοτώνει εκεί το benelli εγώ τις έριχνα στα 8 μέτρα μετά τα 10 έπεφταν ζωντανές.....

Μακριά ρίχνεις δύσκολα σκοτώνει εκεί το benelli εγώ τις έριχνα στα 8 μέτρα μετά τα 10 έπεφταν ζωντανές.....
Για μετα εχω την α500 μια μια μονοκανο αλλα απο δω στο καρτερι που πηγες προχθες σκωτωνω αχαχχχα

Για μετα εχω την α500 μια μια μονοκανο αλλα απο δω στο καρτερι που πηγες προχθες σκωτωνω αχαχχχα
Εγώ έχω και την Ρεμί για μακριά αλλά ποιος κουβαλάει και την εργαλειοθήκη μαζί αυτό σκέφτομαι έξτρα βάρος χαχα

Εγώ έχω και την Ρεμί για μακριά αλλά ποιος κουβαλάει και την εργαλειοθήκη μαζί αυτό σκέφτομαι έξτρα βάρος χαχα
Εισαι κολοπαιδο και προδοτης εχεις τετιο οπλο και λες αυτα στο μαστερσεφ και εσυ και ο βασιλης

Εισαι κολοπαιδο και προδοτης εχεις τετιο οπλο και λες αυτα στο μαστερσεφ και εσυ και ο βασιλης
Τόλη εγώ ξέρω ότι έχω και από τα δύο φίλε και ούτε μετοχές έχω στις εταιρείες ούτε τίποτα λέω τα πράγματα με το όνομα τους
Δεν ξέρω σε τι καιρικές συνθήκες έχει κυνηγήσει ο καθένας προσωπικά ξέρω όμως ότι η benelli και με -13 με πάγο μέσα στο μπατακι δεν με έχει προδώσει
Ενώ με την Ρεμί έχω φάει και εμπλοκή σύννεφο
Δεν λέω έχει και αυτό την χάρη του αλλά για δύσκολα κυνήγια δεν το εμπιστεύομαι να το πάρω....

Status
Not open for further replies.
Back