Μοντέλο 301 από το 1976 αγορασμενο με πολλά φυσίγγια και ελληνικούς δυναμίτες και δεν έπαθε τίποτα.κυνηγι λαγο και πάπια.Το πάθαιναν από φυσίγγια ακατάλληλα!
Σωστά φυσίγγια ρίξε όσα θέλεις!
Και θα ιναι παλαιότερο μοντέλο από 302
Μοντέλο 301 από το 1976 αγορασμενο με πολλά φυσίγγια και ελληνικούς δυναμίτες και δεν έπαθε τίποτα.κυνηγι λαγο και πάπια.Το πάθαιναν από φυσίγγια ακατάλληλα!
Σωστά φυσίγγια ρίξε όσα θέλεις!
Πως μπορεις να μου αποδειξεις οτι αυτος που δε σκότωνε τα πετυχενε και δε σκωτονοτανε?Θα σου πω ότι με το ίδιο φυσίγγι με το πατέρα μου η 302 έκλανε και η browning 2000 σκότωνε .Εάν δε το είχα ζήσει και όχι μια φορά το έχω δει και με μπενελι Κριό και 1187 αμερικανικών προδιαγραφών σε πολύ υγρασία πάλι με το ίδιο φυσίγγι η περίπτωση Μπερέτα Μπράουνινγκ είχε -7 και είμαστε για πάπια και κάποιος δίπλα με μπενελι για να σκοτώσει έριχνε βόλια και άσους
Η 1187 αμερικανικων προδιαγραφων τι διαφορα εχει απο αυτες που ηρθαν εδω??? Επισεις εσεις που δε ξερετε απο κρυα οταν πατε καπου με κρυο και βαλετε τρεις μπλουζες και πολυλοβερ και χοντρο μπουφαν με τα ιταλικα κοντακια εχεις φυγει πολυ κατω μιλαμε για κοντακια ξερεις οπος λες κανε ενα υπολογισμοΘα σου πω ότι με το ίδιο φυσίγγι με το πατέρα μου η 302 έκλανε και η browning 2000 σκότωνε .Εάν δε το είχα ζήσει και όχι μια φορά το έχω δει και με μπενελι Κριό και 1187 αμερικανικών προδιαγραφών σε πολύ υγρασία πάλι με το ίδιο φυσίγγι η περίπτωση Μπερέτα Μπράουνινγκ είχε -7 και είμαστε για πάπια και κάποιος δίπλα με μπενελι για να σκοτώσει έριχνε βόλια και άσους
Πέρασαν τον Ατλαντικό.Η 1187 αμερικανικων προδιαγραφων τι διαφορα εχει απο αυτες που ηρθαν εδω???
Δεν τίθεται θέμα τέτοιο σε εμένα γιατί απλά δεν ντύνομαι βαριά ποτέ .Όσο για τις προδιαγραφές το σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά βαρύτερη τώρα τι άλλο υπάρχει δε ξέρω αλλά να ξέρεις υλικά αντικειμενα όπως όπλα ,αυτοκίνητα πολλές φορές έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την χώρα που προορίζονται.Η 1187 αμερικανικων προδιαγραφων τι διαφορα εχει απο αυτες που ηρθαν εδω??? Επισεις εσεις που δε ξερετε απο κρυα οταν πατε καπου με κρυο και βαλετε τρεις μπλουζες και πολυλοβερ και χοντρο μπουφαν με τα ιταλικα κοντακια εχεις φυγει πολυ κατω μιλαμε για κοντακια ξερεις οπος λες κανε ενα υπολογισμο
Κοίταξε να δεις είναι μια άποψη και αυτή αλλά όταν σου συμβεί στον ίδιο και σκοτώνεις σήμερα και δε σκοτώνεις αύριο ενώ έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου μάλλον κάτι γίνεται διότι η σκόπευση δε ξεχνιέται σε μια μέρα ούτε χάνεται η εξικοιωση.Τελος πάντων η κουβέντα δε βγάζει άκρη διότι κάποιοι πιστεύουμε ότι στην ντουφέκια βοηθά αρκετά και η κανη κάποιοι όχι και ότι όλα ρίχνουν το ίδιο .Αλλά στο όλα ρίχνουν το ίδιο καλό θα ήταν οι έχοντες την άποψη αυτή να κοιτάξουν λίγο την ιστορία των όπλων και θα καταλάβουν ακούγοντας και τους μύθους περί κάποιων όπλων γιατί καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και θα καταλάβουν ότι μακάρι να ήταν όλα ίδια βλητικως γιατί θα αγοράζαμε όλοι ένα αδράνειας και θα αρχίζαμε και θα τελειώναμε εκεί χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρίες μόνο κοντάκι θα φτιάχναμε.Πως μπορεις να μου αποδειξεις οτι αυτος που δε σκότωνε τα πετυχενε και δε σκωτονοτανε?
... υλικά αντικειμενα όπως όπλα ,... έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την χώρα που προορίζονται.
Ταξιδεμενες, διαβατήριο με γεμάτες σελίδες;Πέρασαν τον Ατλαντικό.
Λίγο το έχεις ?
Την πάτησες στις αμερικανικών προδιαγραφών δίνουν μαζί με το τουφέκι σφυριχτρες και ομοιώματα.Γι αυτό έκλεισε η Rem, ... ξέρετε τι κόπος είναι να φτιάχνουν διαφορετικά κράματα, διαφορετικές γεωμετρίες, τσοκ και λειάνσεις για κάθε χώρα ?
Λογικά οι προδιαγραφές των Rem που έρχονται Ελλάδα πρέπει να είναι τέτοιες που σκοτώνουν στον Θεό γιατί στην Αμερική τα παπιά τα τουφεκάν στα 30m.
Τις προδιαγραφές των Ελληνικών Rem δεν ξέρω ποιος τις καθόρισε, αλλά νομίζω ότι η δική μου έχει Αμερικάνικες προδιαγραφές, λόγω μειωμένης απόδοσης.
Και αυτό πάλι έχω ιδίαν άποψη ιδίως για αυτοκίνητα όταν φέραμε Χόντα και είχε φιλανδικες/σουηδικές προδιαγραφές αποτέλεσμα 230000 χιλιόμετρα και εκτός τα σέρβις μια βαλβίδα θερμοστάτη μόνο ζήτησε σε 10 χρόνια αντισκουριακη προστασία όλο από κάτω κτλ και μιλάω για χρόνια πίσω.Για τα όπλα δε ξέρω τι παίζει.Δεν τίθεται θέμα τέτοιο σε εμένα γιατί απλά δεν ντύνομαι βαριά ποτέ .Όσο για τις προδιαγραφές το σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά βαρύτερη τώρα τι άλλο υπάρχει δε ξέρω αλλά να ξέρεις υλικά αντικειμενα όπως όπλα ,αυτοκίνητα πολλές φορές έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την χώρα που προορίζονται.
Σα δε ντέπεσαι, σαρδανάπαλεΓι αυτό έκλεισε η Rem, ... ξέρετε τι κόπος είναι να φτιάχνουν διαφορετικά κράματα, διαφορετικές γεωμετρίες, τσοκ και λειάνσεις για κάθε χώρα ?
Λογικά οι προδιαγραφές των Rem που έρχονται Ελλάδα πρέπει να είναι τέτοιες που σκοτώνουν στον Θεό γιατί στην Αμερική τα παπιά τα τουφεκάν στα 30m.
Τις προδιαγραφές των Ελληνικών Rem δεν ξέρω ποιος τις καθόρισε, αλλά νομίζω ότι η δική μου έχει Αμερικάνικες προδιαγραφές, λόγω μειωμένης απόδοσης.
Γι αυτό με ξεχέριασε η ρημάδα ??? ... είμαι πλέον σίγουρος ότι έχω καθαρόαιμη Αμερικάνα.Πάντως. Έχει αρκετά μεγαλύτερο βάρος από ότι οι υπόλοιπες και στο λέω γιατί στη παρέα υπάρχουν και άλλες .Τώρα για ποιο λόγο δε ξέρω.
Υπάρχουν 2 εκδόσεις με διάφορα στη κάνη η heavy και η light contour, εμένα έχει τη heavy contour κάνη και ζυγίζει 3740γρ. Η light contour είναι η ίδια κάνη εσωτερικά και στο εξωτερικό έχουν αφαιρέσει μέταλλο όσο παίρνει για να ελαφρύνει το όπλο μέσα στα πλαίσια ασφαλείας πάντα, σε αυτές τις κάννες γράφει light contour do not modified δηλαδή να μη τροποποιηθεί η κάννη, ίσως για αυτό έχει διαφορετικό βάρος στα όπλα της παρέας σας με ίδια μήκη κάνης πάντα.Πάντως. Έχει αρκετά μεγαλύτερο βάρος από ότι οι υπόλοιπες και στο λέω γιατί στη παρέα υπάρχουν και άλλες .Τώρα για ποιο λόγο δε ξέρω όπως έχω δει και browning πολύ βαρύτερη από άλλες ίδιο μοντέλο και ατσάλινες όλες
Και που έχουν γίνει κώνοι και στις λαιτ δεν έχουν πάθει τπρΥπάρχουν 2 εκδόσεις με διάφορα στη κάνη η heavy και η light contour, εμένα έχει τη heavy contour κάνη και ζυγίζει 3740γρ. Η light contour είναι η ίδια κάνη εσωτερικά και στο εξωτερικό έχουν αφαιρέσει μέταλλο όσο παίρνει για να ελαφρύνει το όπλο μέσα στα πλαίσια ασφαλείας πάντα, σε αυτές τις κάννες γράφει light contour do not modified δηλαδή να μη τροποποιηθεί η κάννη, ίσως για αυτό έχει διαφορετικό βάρος στα όπλα της παρέας σας με ίδια μήκη κάνης πάντα.
Το έχω δει σε θεριζοαλωνιστικές η μία εισαγωγή από usa case 2388 αμερικανική και μια από Γερμανία case2388 γερμανικής κατασκευής η γερμανική χανόταν στη σκιά της αμερικανικής, όταν τη φέρανε στο χωριό μου δε χωρούσε στους χωματόδρομουςη αμερικανικη λόγω μεγέθους,της βάλανε μικρότερα ζαντολαστιχα να χωράει στο δρόμο, καμιά σχέση η μία με την άλλη και ας ήταν θεωρητικά το ίδιο μοντέλο. Στα όπλα δε πιστεύω να έχει διάφορες διότι όλα κατασκευάζονταν σε ένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ.Και αυτό πάλι έχω ιδίαν άποψη ιδίως για αυτοκίνητα όταν φέραμε Χόντα και είχε φιλανδικες/σουηδικές προδιαγραφές αποτέλεσμα 230000 χιλιόμετρα και εκτός τα σέρβις μια βαλβίδα θερμοστάτη μόνο ζήτησε σε 10 χρόνια αντισκουριακη προστασία όλο από κάτω κτλ και μιλάω για χρόνια πίσω.Για τα όπλα δε ξέρω τι παίζει.
Πολύ πιθανόν εγώ πάντως δε θα τη πείραζα να πω την αλήθεια.Και που έχουν γίνει κώνοι και στις λαιτ δεν έχουν πάθει τπρ