Σκάνε εδώ στην Ελλάδα από τα φυσίγγια που κατασκευάζουν ορισμένοι ,για να μπορούν να αποδίδουν τα κλικιαρικα και τα τουρκικαΚώνοι στις 1187 ?
Που έχει φτάσει η τεχνολογία ?
Είμαι σίγουρος ότι και με 19,7 αυλό κάποιες μπορεί να μην σκάσουν.
Σκάνε εδώ στην Ελλάδα από τα φυσίγγια που κατασκευάζουν ορισμένοι ,για να μπορούν να αποδίδουν τα κλικιαρικα και τα τουρκικαΚώνοι στις 1187 ?
Που έχει φτάσει η τεχνολογία ?
Είμαι σίγουρος ότι και με 19,7 αυλό κάποιες μπορεί να μην σκάσουν.
Από ποιο χωριό είσαι φίλε...Το έχω δει σε θεριζοαλωνιστικές η μία εισαγωγή από usa case 2388 αμερικανική και μια από Γερμανία case2388 γερμανικής κατασκευής η γερμανική χανόταν στη σκιά της αμερικανικής, όταν τη φέρανε στο χωριό μου δε χωρούσε στους χωματόδρομουςη αμερικανικη λόγω μεγέθους,της βάλανε μικρότερα ζαντολαστιχα να χωράει στο δρόμο, καμιά σχέση η μία με την άλλη και ας ήταν θεωρητικά το ίδιο μοντέλο. Στα όπλα δε πιστεύω να έχει διάφορες διότι όλα κατασκευάζονταν σε ένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ.
Για τα όπλα δε ξέρω τι παίζει.
Για αυτό τις έχουν όλοι στις ντουλάπες.Σκάνε εδώ στην Ελλάδα από τα φυσίγγια που κατασκευάζουν ορισμένοι
Αααα δεν ξέρω.αλλοι γράφουν σε ημερισιο φασσας το νο5 το πολύ νο4 είναι ταμάμ.το τελευταίο υπερβολή,άσχετα που πλακωνονται στα 3αρια μέχρι τα 30 μέτρα.Για αυτό τις έχουν όλοι στις ντουλάπες.
Σιγά μην έχουν όλοι λεφτά να αγοράζουν Rem Fed και Win πυρομαχικά.
Πάντως πίστευα ότι τα αμερικάνικα όπλα είναι πολύ γερά, όχι σαν κάτι ψεύτικες Benelli και δεν θα είχαν πρόβλημα με λίγο υπερτασικά φυσίγγια.
Μάλλον λάθος έκανα πάλι.
Στα σοβαρά κυνήγια έχουν,αλλά τα χουν μόνο για χαρτοκιβωτιαΑααα δεν ξέρω.αλλοι γράφουν σε ημερισιο φασσας το νο5 το πολύ νο4 είναι ταμάμ.το τελευταίο υπερβολή,άσχετα που πλακωνονται στα 3αρια μέχρι τα 30 μέτρα.
Κοιμηση ΣέρρεςΑπό ποιο χωριό είσαι φίλε...
Φυσικό είναι να κάνεις το παραπάνω σχόλιο επειδή δεν σου έτυχε ποτέ να μετακινηθείς με ATV σε κυνηγοτοπο.Δεν το λασπωσανε λιγάκι , άσφαλτο και στεγνό πατημένο χώμα,αυτές οι διαφημίσεις που πάω στα δύσκολα και γυρίζω ατσαλακωτος.
Σαν έναν φίλο μου που τα 60μ τα έλεγε 30μ.άσχετα που πλακωνονται στα 3αρια μέχρι τα 30 μέτρα.
Αυτός δεν απαντάει σε email όταν του κάνεις ΠΟΛΥ δύσκολες ερωτήσεις ... να το ξέρεις.Μην ξεχνάμε πως εκεί οι μπενελι πασαρονται στην αγορά με λειανσεις επιπέδου από Ρόμπερτς
Σιγά να μην σου απαντήσει,αυτός κατασκευάζει εκ νέου κάννες με απίστευτες λειανσεις για να ρηξει αυτό το όπλο,όχι σαν εδώ με κινέζικα αλεζουαρ.επειτα η επικοινωνία τους βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο τουςΑυτός δεν απαντάει σε email όταν του κάνεις ΠΟΛΥ δύσκολες ερωτήσεις ... να το ξέρεις.
Τον ρώτησα πόσο θα αυξηθεί η συγκέντρωση της Μ2 αν κάνω κώνο σε αυτόν με Rem express long range #4 και Full τσοκ και με έγραψε κανονικά.
Φαντάσου δηλαδή να πας για κώνο, να κάνεις 1-2-3000 χιλιόμετρα, να πάρεις ένα 3%, να τον πληρώσεις και να του πεις και ευχαριστώ που σου απαύτωσε την κάνη για να βαράει 1m μακρύτερα.Σιγά να μην σου απαντήσει,αυτός κατασκευάζει εκ νέου κάννες με απίστευτες λειανσεις για να ρηξει αυτό το όπλο,όχι σαν εδώ με κινέζικα αλεζουαρ.επειτα η επικοινωνία τους βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο τους
Αλήθεια είναι αυτό ... από τότε που σταμάτησα να γράφω συχνά το Benelli team πέθανε.Παιδιά είναι το μόνο Τιμ που γίνεται κόλαση κάθε φορά.
Σε καταλαβε οτι εισαι προβοκατορας για αυτο δεν σου απαντησε...Αυτός δεν απαντάει σε email όταν του κάνεις ΠΟΛΥ δύσκολες ερωτήσεις ... να το ξέρεις.
Τον ρώτησα πόσο θα αυξηθεί η συγκέντρωση της Μ2 αν κάνω κώνο σε αυτόν με Rem express long range #4 και Full τσοκ και με έγραψε κανονικά.
Που να πάω ,για τσίχλες με αυτό;Αυτό πού με ξένισε ήταν η ηλιόλουστη μέρα ,η βατή διαδρομή ,δεν είναι όχημα για μεγάλες αποστάσεις, μάλλον αφετηρία θα είναι κάποιο κυνηγετικό καταφύγιο εκεί κοντά ,κάτι σαν αμαξίδιο γηπέδου γκολφ στο ποιο άγριο και ψηλωμενο .Στα βίντεο με παπιοκυνηγια οι συνθήκες είναι άγριες .Φυσικό είναι να κάνεις το παραπάνω σχόλιο επειδή δεν σου έτυχε ποτέ να μετακινηθείς με ATV σε κυνηγοτοπο.
Xrhstosnik, παρακάτω η πρώτη φωτογραφία είναι τα τσοκ από την 1187 Premier light contour 3" και η δεύτερη από την 870 wingmaster 3". Αν κάνεις ζουμ θα παρατηρήσεις, το φουλ από την 1187 είναι διαφορετικό χρώμα και γράφει επάνω steel or lead, ενώ της 870 όχι.Χρήστο όταν γυρίσω από το κυνήγι, θα σου βάλω φωτογραφία από τα δικά μου τσοκ. Από την 870 wingmaster 3.0" και από την 1187.
Μοσσμπεργκ ξεκινάνε από 18,8 και τελειώνουν 18,55-6Φαντάσου δηλαδή να πας για κώνο, να κάνεις 1-2-3000 χιλιόμετρα, να πάρεις ένα 3%, να τον πληρώσεις και να του πεις και ευχαριστώ που σου απαύτωσε την κάνη για να βαράει 1m μακρύτερα.
Πάντως για τις λειάνσεις οι "απόψεις" διίστανται.
Κάτοχοι Mossberg ορκίζονται ότι το όπλο με κώνο σαν οργωμένο χωράφι.
Μπορεί να χρησιμοποιεί ελαστικά μέταλλα η Μossberg που τεντώνουν και εξαφανίζουν τα βαθουλώματα κατά την τουφεκιά.
Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα μαγικά που γίνονται στα high performance όπλα.
Πάντως με ότι έχω διαβάσει εδώ τα τελευταία χρόνια η Benelli Adv. Impact πρέπει να είναι η τελειότερη κάνη που έχει κατασκευαστεί ποτέ.
Ούτε ο Baker δεν είχε φτάσει σε τέτοιο αυλό και κώνο.
Δεν λέω, ... καλές και οι Rem (ισάξιες των απλών Benelli) στην συγκέντρωση αλλά ή Benelli τα πάνε καλύτερα στην ζέστη και οι Rem στην παγωνιά.
Ανάλογα αν χιονίσει ή όχι διαλέγω όπλο για να έχω τα πιο δυνατά και μακρινά "σκασίματα" με ασφαλή φθηνοφύσιγγα.
Υπαρχει ισως μια σκεπτικοτητα για το αν σας δουλευει η benelli ή τωρα ανακαλυψε τον διευριμενο αυλο, αλλα και εκει υπαρχει μια καχυποψια γιατι απο το ενα ακρο πηγε στο αλλο.Απο 18,4 σε 19,7, αντε και εις ανωτερα......Αλήθεια είναι αυτό ... από τότε που σταμάτησα να γράφω συχνά το Benelli team πέθανε.
ps
Ποιος τολμά να γράψει εξάλλου (μετά τις θεωρίες που ανέπτυσσαν όλα αυτά τα χρόνια) ?
Ψάχνουν να πουλήσουν τις οπλάρες που αγόρασαν τώρα.