Εγω να βγαλω το μεσο ορο? και ποιος ειμαι 'γω? ξερει η benelli.......Βγάλε τον μέσο όρο να βρεις τον ιδανικό
Αποκλείεται να έκανε κάτι σωστό
Οι βελτιωτές τι λένε και οι σκοπευτές που δοκιμάζουν ότι όπλο βγει ;
Το εξετάζουν ακόμα ;
Εγω να βγαλω το μεσο ορο? και ποιος ειμαι 'γω? ξερει η benelli.......Βγάλε τον μέσο όρο να βρεις τον ιδανικό
Αποκλείεται να έκανε κάτι σωστό
Οι βελτιωτές τι λένε και οι σκοπευτές που δοκιμάζουν ότι όπλο βγει ;
Το εξετάζουν ακόμα ;
Με βλεπεις να σκιζομε η με εχεις δει ποτε να υποστιριζω καμια μπενελλι η καμαι μπερεττα για πεςΠρέπει να σε έχει πονέσει πολύ ε ;;;;; Αμυγδαλές έξυσε ….
Στα φαρμακεία έχει κάτι σιροπακια για τον λαιμό .. μπορεί να βοηθήσουν …Με βλεπεις να σκιζομε η με εχεις δει ποτε να υποστιριζω καμια μπενελλι η καμαι μπερεττα για πες
Και που τα ξερεις τα πινεις?Στα φαρμακεία έχει κάτι σιροπακια για τον λαιμό .. μπορεί να βοηθήσουν …
Έχω δει και άλλους πονεμένους , δεν είσαι ο πρώτος .Και που τα ξερεις τα πινεις?
Αν με δεις θα αλλαξεις γνωμηΈχω δει και άλλους πονεμένους , δεν είσαι ο πρώτος .
Πρέπει να καθαρίζεις φασσες τέτοια ώρα,μάλλον γέμησαν αίματα και πούπουλα τα δάχτυλα και δεν βγάζουμε άκρη τι γραφειςΚουβεντα κανουμε και να σε πω και κατι γτ να πιστεψω το γιαννη και το μυλωνα που δεν εχει ο γιαννης ρεμηνκαι ο μυλωνας καν οπλο και να πιστεψουμε τον τελη και τον βασιλη ρωταω απλα
Ειδηκα για σενα καθαρα τα εγραψαΠρέπει να καθαρίζεις φασσες τέτοια ώρα,μάλλον γέμησαν αίματα και πούπουλα τα δάχτυλα και δεν βγάζουμε άκρη τι γραφεις
Ε σιγά έναν έναν...Ειδηκα για σενα καθαρα τα εγραψα
Παλι για καπιους λες εσυ τι εχεις να πεις ???Τεσπά είναι κάποια δυνατά τουφέκια εδώ μέσα που έχουν αποδείξει με βίντεο κυνήγια τους και άλλοι με τις δοκιμές και κυνήγια τους.
Οι μη έχοντες αναπαράγουν τα κακώς γραφόμενα "έχουν δυνατή περιφέρεια".γιατί η μπενελι έχει δυνατά κέντρα;
Το ζήτημα είναι πως 5 διαφορετικές μάρκες σήμερα έχουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΥΝΑΤΗ. Όποιος θέλει καροωση την κάνει και με μονοκαννο.οι του θεάματος εδω πιστοί
REMINGTON TEAM
Να σε κάνω μια ερώτηση,έχεις κάννη Μπρέντα στο όπλο;Παλι για καπιους λες εσυ τι εχεις να πεις ???
Έχεις τουλάχιστον ένα όπλοκιβωτιο 25 θέσεων; Γιατί βλέπω πολλά να ζαχαρωνεις.Να τα χεις και λίγο άνετα ,να μην χτυπάει το ενα με το άλλο.Λες να πάρω καμιά auto 5 τελικά?
Εχω ναιΝα σε κάνω μια ερώτηση,έχεις κάννη Μπρέντα στο όπλο;
Ε τότε τι μας εδώ πέρα;; Τι γίνεται τα αλλάζει τα φυσίγγια;Ατσαλι μπρεντα θερμης σφυριλατισης με το ® ξερεις που κατεβαζω φασσες στο θεο
Τιποτα δε κανει χειροτερη ειναι μη σου πω κιολαςΕ τότε τι μας εδώ πέρα;; Τι γίνεται τα αλλάζει τα φυσίγγια;
Καλή συνέχεια φιλε