Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η δικη μου 500Α combo 71cm καννη εχει αυλο 18,55mm και κωνο 0,7cm και η 61cm εχει αντιστοιχα 18,65mm και 0,5 cm μετρημενα με αυλομετρο(μικρομετρο εσωτερικων διαμετρων με βραχιονα για να εισχωρει σε βαθος εως και 20 cm περιπου...)
View attachment 84795
Εγώ έχω μια με μεγάλη αποθήκη και το δαχτυλίδι πιο μπροστά.15 πόντους πριν το τσοκ ξεκινάει και παχαινει και εξωτερικά.παιζει να είναι από τις πρώτες με γσοκακια

Ότι και ναι μην ρήξεις ατσάλινα με το φουλ.
Έχω τσοκ της μοσσμπεργκ φτιάχνει από την κολόνιαλ που λέει πάνω xfull για ατσάλι νο 1-2. Στα μολύβδινα βγαίνει Lm.λιγες εταιρίες το αναγράφουν αυτό.για την δική σου ασφάλεια πάρε κάποιο αφτερ μάρκετ για ατσαλινα σφιχτό αν θες
Δημήτρη θέλω να πάρω ένα κουτί lambro tungsten το οποίο αναφέρει να ριχτεί από όπλα κατάλληλα για ατσάλινα. Ρώτησα το Διαμαντοπούλο εάν το όπλο μου και το τσοκ mod μπορεί να ρίξει με ασφάλεια και μου απάντησε ότι η ρεμινγτον συστήνει τα τσοκακια φουλ για ατσαλινα και απόρησα να πω την αλήθεια, για αυτό ρωτάω, ότι διάβασα για ατσαλινα έλεγε τσοκακι mod και ποίο ανοικτό και με το φουλ το φοβήθηκα να πω την αλήθεια.

Δημήτρη θέλω να πάρω ένα κουτί lambro tungsten το οποίο αναφέρει να ριχτεί από όπλα κατάλληλα για ατσάλινα. Ρώτησα το Διαμαντοπούλο εάν το όπλο μου και το τσοκ mod μπορεί να ρίξει με ασφάλεια και μου απάντησε ότι η ρεμινγτον συστήνει τα τσοκακια φουλ για ατσαλινα και απόρησα να πω την αλήθεια, για αυτό ρωτάω, ότι διάβασα για ατσαλινα έλεγε τσοκακι mod και ποίο ανοικτό και με το φουλ το φοβήθηκα να πω την αλήθεια.
Αυτό που λέει στιλ φουλ ρίχνεις κανονικά ,το κανονικό λέει δεν λέει εγώ δεν θα έριχνα ποτέ.
Έχω γνωστούς που γεμίζουν ατσάλινα και ρίχνουν με κάννες φουλ μαμά χωρίς κανένα θέμα.

Δεν το προτείνω όμως και δεν ξέρω τι στήνουν ,ούτε θα το έκανα.παρε ένα φρένου για ατσαλινα σφιχτό να ρίχνεις και τα δράμια σου να κάνεις κι άλλα κυνήγια.
Εχω 2 high flyer full σε δύο οπλα.θα σε καλυψουν

Τα τσοκακια που ειναι για μολυβδινα το mod για μολυβδινα αντιστοιχει σε full για ατσαλινα οποτε εσυ αυτα τα ριχνεις με mod και πιο ανοιχτo εκτος αν το τσοκακι γραφει πανω steel.Αυτη ειναι φωτο απο το τσοκακι mod της mp155..
IMG_20240115_221019.jpg

Άσχημο, αλλά οπλάρα ...
πάρε και ειδικά κατσαβίδια για τις βίδες.
Φυσικα και δες κατσαβιδια για σωστη εφαρμογη στις βιδες αλιως καταστρεφοντε καθε φορα στο λυσιμο
Μάγκες μου, έχω κάνει ήδη τα κουμάντα μου
https://www.brownells.it/BROWNING-A...o-5-Screwdriver-Bits-Only-BROWNELLS-080000446

Έχει αλλάξει ο νόμος. Και με ένα θέλει ερμάριο πλέον.
Ναι αλλα δεν σε ελεγχουν ενω στα 10 θελεις ερμαριο και συναγερμο συνδεδεμενο με την αστυνομια αν δεν κανω λαθος...για να εισαι καλυμμενος σε περιπτωση που κατσει στραβη και για το ενα θελεις ερμαριο...

Τα τσοκακια που ειναι για μολυβδινα το mod για μολυβδινα αντιστοιχει σε full για ατσαλινα οποτε εσυ αυτα τα ριχνεις με mod και πιο ανοιχτo εκτος αν το τσοκακι γραφει πανω steel.Αυτη ειναι φωτο απο το τσοκακι mod της mp155..
View attachment 84799
Αυτό ήξερα και εγώ Γιάννη με mod και πάνω, δεν ήξερα ότι υπάρχουν φουλ τσοκ που ρίχνουν ατσάλινα, είχα την εντύπωση ότι ήταν modified και απλά τα ονόμαζαν full για τα μολύβδινα.

Last edited:
Τα κυνήγια που κάνω, εσυ μόνο στο YouTube τα βλέπεις …
Αργησες πασαλειφτικες τις αλειφες σου ιπιες και τα σιροπια σου τωρα ενταξει εισαι καλα? Στο y tube δε σε εχω δει ακομα ολη μερα εκει ειμαι βαλε λινκ να σε δω επι το εργο

Status
Not open for further replies.
Back