Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να καταλάβεις ? Είπαμε θέλει μυαλό για να καταλάβεις , κάτι το οποίο δεν διαθέτεις...
Δε το περιμενα αυτο απο ενα ατομο μορφομενο και υψιλης κοινωνίας σαν εσενα να ζιτιανεβει συγνωμη απο ενα αμορφοτο αμυαλο σαν εμενα αν θες να μιλαμε σαν αντρες βαλε τη φοτο σου δημοσια να σου κανω το χατιρι να ξερω και με πιον εχω να κανω

Δε το περιμενα αυτο απο ενα ατομο μορφομενο και υψιλης κοινωνίας σαν εσενα να ζιτιανεβει συγνωμη απο ενα αμορφοτο αμυαλο σαν εμενα αν θες να μιλαμε σαν αντρες βαλε τη φοτο σου δημοσια να σου κανω το χατιρι να ξερω και με πιον εχω να κανω
Ρε Μπαστουνοβλ@@ε η συγνώμη δεν ειναι θέμα ζητιανιάς αλλα που να καταλάβεις ??? Δεν φταις εσύ ... έτσι σε μάθανε ετσι λες , προφανώς και προφορικά θα το εκφράζεις με κραυγές των ζώων να φανταστώ...

Είναι πολύ ελαστικά αυτά τα μέταλλα για να γίνει χρωμιωση.κανενα ρεμινγκτον ποτε
Διάφοροι σπιούνοι όμως (πχ Carlson) φτιάχνουν κάνες Rem με χρωμίωση για να κατεβάζουν το μέγιστο βεληνεκές των original κανών.
Επίσης για να μην σκουριάζουν, φυσικά τέτοια θέματα δεν είχαν ποτέ τα Rem,.
Λογικά δεν πρέπει να έχουν πουλήσει καμία.

https://www.choketube.com/accessories/remington-replacement-barrels/

Διάφοροι σπιούνοι όμως (πχ Carlson) φτιάχνουν κάνες Rem με χρωμίωση για να κατεβάζουν το μέγιστο βεληνεκές των original κανών.

Τίμια εταιρία η Carlson’s

Όχι. Αν πειράξει και τις κάννες η remington θα την κλαίνε οι ρέγγες. Όχι ότι είναι τίποτα φοβερά ιδιαίτερες κάννες ιδιαίτερο (άποψη μου), αλλά η πουτάνα η φήμη πουλάει.
Κώστα είχα διαβάσει σε αμερικανικό φόρουμ κάπου για το versa max οτι είναι χρωμιωμενο, ίσως να λέγανε και μλκς... δεν έχω τέτοιο όπλο και δεν έχω δει και πότε αν το έχει κάποιος αν θα μπορούσε να μας πει.

Εσύ νομίζεις ότι κάνουν κάποια έλλειψη σε λείανση από κάτω ή χρωμιωση 1 χιλιοστό πάχος;

Κώστα είχα διαβάσει σε αμερικανικό φόρουμ κάπου για το versa max οτι είναι χρωμιωμενο, ίσως να λέγανε και μλκς... δεν έχω τέτοιο όπλο και δεν έχω δει και πότε αν το έχει κάποιος αν θα μπορούσε να μας πει.
Όχι σ αυτό το φόρουμ το διάβασες. Η βαφή που αναφέρεται αφορά το εξωτερικό της κάννης.μεσα είναι αχρωμιωτο

Όχι. Αν πειράξει και τις κάννες η remington θα την κλαίνε οι ρέγγες. Όχι ότι είναι τίποτα φοβερά ιδιαίτερες κάννες ιδιαίτερο (άποψη μου), αλλά η πουτάνα η φήμη πουλάει.
Φίλε το τρομερά ιδιαίτερο είναι σχετικό και σε σύγκριση.σχετικο με βάση κάποιους αντικειμενικούς παράγοντες όπως θήραμα απόσταση μέρος συνθήκες,σε σύγκριση με την απόδοση άλλων όπλων με διάφορα φυσίγγια κλπ.
Είναι φοβερά ιδιαίτερες με βάση τα παραπάνω,όπως κάποια ακόμα όπλα ,σε δύναμη,ταχύτητα και σε τελική ανάλυση σε καταβολές σε σοβαρά θηράματα.
Επειδή είμαστε στο συγκεκριμένο τοπικ προσωπικά θεωρώ πως τα συγκεκριμένα όπλα είναι στημένα στο σύνολό τους "απολύτως κυνηγετικά".έχει να κάνει με το στήσιμο ,τα μέτρα ,το ζύγισμα τους. Εάν εσύ θες νο 3 σε μια φορουνα με παγωνιά το ελάχιστο μου στην απόσταση θα είναι 5. Ούτε καμπύλες στις καταβολές αλλά σκάσιμο.
Θα διαφωνήσω με τον ΚΥΝΗΓΟ μόνο που ανέφερε πως η βλητική υπεροχή των συγκεκριμένων εκτιμάτε σε Χ αποστάσεις. Σε όλες τις αποστάσεις.αμελητεο .
Τέλος ήθελα να πω προσωπικά πως η αντιπαράθεση ότι γίνεται στο στυλ της συζήτησης και με τεκμήρια ,γίνεται και καλή κουβέντα.
Να θυμίσω πως αρκετοί φίλοι,κάτοχοι των συγκεκριμένων όπλων,έχουν ανεβάσει βίντεο από εξωτερικό,θηράματα εδώ στην Ελλάδα σε πολύ πιο νότιες περιοχές, βλητικες δοκιμές με τα φυσίγγια τους που είχαν αποτελέσματα στα κυνήγια τους.
Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθω ,το θέμα δεν είναι όπως παλιά.να με ρωτάνε 100 φορές από πού είμαι και μάλιστα διαρκώς και με υποτιμητικό τρόπο με το επονυμο μου,όχι μόνο προσβλητικό είναι αλλά και αγενές και κατά βάση ηλίθιο.
Είναι στην κατηγορία του όλα σκοτώνουν.
Έπειτα να πως ,τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει αλλαγές στο κλίμα,στα περασματα στις συνήθειες των πουλιών και ακόμα μιλάμε για κρύο;;;
Ακόμα μιλάμε για το αν είναι τα πουλιά πιάτο έξω από το σπίτι;

Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω για όλα αυτά τα όπλα και για την γουντσεστερ και για άλλες μάρκες. Τα + και τα - αφορούν και τα γούστα του καθένα.

Υγ κάποια στιγμή μιλούσα με κάποιον που ο άνθρωπος είχε πολλές γνώσεις. Φυσικά όταν ρωτάς μπορεί ο άλλος να σε κόψει και να σε αντιμετωπίσει και για κάποιον άσχετο.
Στα περισσότερα όπλα μου είχα κοντάκια στα μέτρα μου από γνωστό επαγγελματία.χωρις να έχω θέμα με τα μαμά.
Δεν το ανέφερα στον άνθρωπο γιατί δεν έτυχε να γίνει συζήτηση για κάτι τέτοιο.
Ε...μου λέει "το όπλο που λες δεν έχει ιδιαίτερη τουφέκια,απλά σου έκατσε καλύτερα"....οοοοοοοκ

Κι έπειτα ένας σεβασμός στους συναδέλφους μας από την Αθήνα που ναι ελπίζουν ,πληροφορούνται και ναι σκέφτονται κάποια ποιοτικά κυνήγια και το φόρουμ μπορεί να είναι μια ωραία ασχολεια και για αυτούς.τι θα πει είμαι από τη Δράμα 100 φορές; Είπαμε ο καθένας στο χωριό του .αν υπάρχει καμία north dacota εν Ελλάδι να μαζευτουμε όλοι εκεί.ελεος

Status
Not open for further replies.
Back