Tolis SBE1
Banned
Εαν ενιωσες προσβεβλιμενος και σου φανικα αγενης φιλε μου να ξερεις καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει γιατι κρυβεσε δεν καταλαβαίνω υπαρχει λογος και θεωρω ηλιθιοδες τι μια μερα να λες η μη εχοντες δεν εχουν αποψη και την αλλη μερα να εκφερεις αποψη σαν μη εχοντας και ο σεβασμος κερδιζετε να ξερεις οσοι με ξερουν θα σου πουν αν εχω σεβασμο αλλα εκει που αξιζειΦίλε το τρομερά ιδιαίτερο είναι σχετικό και σε σύγκριση.σχετικο με βάση κάποιους αντικειμενικούς παράγοντες όπως θήραμα απόσταση μέρος συνθήκες,σε σύγκριση με την απόδοση άλλων όπλων με διάφορα φυσίγγια κλπ.
Είναι φοβερά ιδιαίτερες με βάση τα παραπάνω,όπως κάποια ακόμα όπλα ,σε δύναμη,ταχύτητα και σε τελική ανάλυση σε καταβολές σε σοβαρά θηράματα.
Επειδή είμαστε στο συγκεκριμένο τοπικ προσωπικά θεωρώ πως τα συγκεκριμένα όπλα είναι στημένα στο σύνολό τους "απολύτως κυνηγετικά".έχει να κάνει με το στήσιμο ,τα μέτρα ,το ζύγισμα τους. Εάν εσύ θες νο 3 σε μια φορουνα με παγωνιά το ελάχιστο μου στην απόσταση θα είναι 5. Ούτε καμπύλες στις καταβολές αλλά σκάσιμο.
Θα διαφωνήσω με τον ΚΥΝΗΓΟ μόνο που ανέφερε πως η βλητική υπεροχή των συγκεκριμένων εκτιμάτε σε Χ αποστάσεις. Σε όλες τις αποστάσεις.αμελητεο .
Τέλος ήθελα να πω προσωπικά πως η αντιπαράθεση ότι γίνεται στο στυλ της συζήτησης και με τεκμήρια ,γίνεται και καλή κουβέντα.
Να θυμίσω πως αρκετοί φίλοι,κάτοχοι των συγκεκριμένων όπλων,έχουν ανεβάσει βίντεο από εξωτερικό,θηράματα εδώ στην Ελλάδα σε πολύ πιο νότιες περιοχές, βλητικες δοκιμές με τα φυσίγγια τους που είχαν αποτελέσματα στα κυνήγια τους.
Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθω ,το θέμα δεν είναι όπως παλιά.να με ρωτάνε 100 φορές από πού είμαι και μάλιστα διαρκώς και με υποτιμητικό τρόπο με το επονυμο μου,όχι μόνο προσβλητικό είναι αλλά και αγενές και κατά βάση ηλίθιο.
Είναι στην κατηγορία του όλα σκοτώνουν.
Έπειτα να πως ,τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει αλλαγές στο κλίμα,στα περασματα στις συνήθειες των πουλιών και ακόμα μιλάμε για κρύο;;;
Ακόμα μιλάμε για το αν είναι τα πουλιά πιάτο έξω από το σπίτι;