ξωκκλήσι.Για τα δεδομενα της χωρας μας.....
Λιγα καταστηματα εχουν τετοια συλλογη απο οπλα.
ξωκκλήσι.Για τα δεδομενα της χωρας μας.....
Λιγα καταστηματα εχουν τετοια συλλογη απο οπλα.
Εχεις να προτινεις καποιο ''Ναο''????ξωκκλήσι.
Όχι.Εχεις να προτινεις καποιο ''Ναο''????
Αυτό το πλαστικό που κρατάει το ελατήριο μέσα στην αποθήκη σου δίνει πρόσβαση για καθαρισμό της αποθήκης χωρίς κανένα εργαλείο, μόνο το δάχτυλο σου χρειάζεται. Κανένα πρόβλημα. Μην παίρνετε της μετρητής ότι ακούτε στα βίντεο στο YouTube , ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ένα βίντεο και να μην έχει ιδέα τι λέει. Παράδειγμα. Πριν αγοράσω το πιστόλι μου έβλεπα βίντεο πώς λύνει και καθαρίζεται. Βλέπω λοιπόν το slide stop να το πιέζει για να βγει ένας γνωστός YouTuber με τον πάτο του γεμιστήρα. Όταν το πήρα λοιπόν, ΠΡΏΤΗ φορά που το έλυσα έκανα ακριβώς αυτή τη μαλακία που είδα. Αποτέλεσμα να γραζουνισω τον πάτο του γεμιστήρα καινούργιο όπλο. Όπως διαπίστωσα μετά αρκούσε να το πιέσω με το δάχτυλο μου.Δεν ξέρω αλλά για να το λέει και στο βίντεο πιθανόν να έχει την αμφιβολία του γιατί νομίζω ότι στην αερίων έχει ποιο μεγάλη καταπόνηση από την pump action. Δεν ξέρω ο καιρός θα δείξει στην χρήση χάθηκε να κάνουν να βιδώνει στην αποθήκη στο μέταλλο
Μάστιγα έχει καταντήσει ...Αυτό το πλαστικό που κρατάει το ελατήριο μέσα στην αποθήκη σου δίνει πρόσβαση για καθαρισμό της αποθήκης χωρίς κανένα εργαλείο, μόνο το δάχτυλο σου χρειάζεται. Κανένα πρόβλημα. Μην παίρνετε της μετρητής ότι ακούτε στα βίντεο στο YouTube , ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ένα βίντεο και να μην έχει ιδέα τι λέει. Παράδειγμα. Πριν αγοράσω το πιστόλι μου έβλεπα βίντεο πώς λύνει και καθαρίζεται. Βλέπω λοιπόν το slide stop να το πιέζει για να βγει ένας γνωστός YouTuber με τον πάτο του γεμιστήρα. Όταν το πήρα λοιπόν, ΠΡΏΤΗ φορά που το έλυσα έκανα ακριβώς αυτή τη μαλακία που είδα. Αποτέλεσμα να γραζουνισω τον πάτο του γεμιστήρα καινούργιο όπλο. Όπως διαπίστωσα μετά αρκούσε να το πιέσω με το δάχτυλο μου.
Υπάρχει η καραμέλα ότι δεν χρειάζεται να το καθαρίζεις συχνά τόσο σχολαστικά, θα πρέπει να ριχτούν πάρα πολλά φυσίγγια και μετάευτυχώς είδα αυτό το βίντεο από έλληνα με που κάνει εξαιρετική δουλειά μπράβο του. Καλά τι στο καλό τα θέλει τόσα κομμάτια μέσα στο κλείστρο αυτή η Remington αυτό δεν είναι όπλο είναι εργοστάσιο θέλει τόσα εργαλεία και τόσο πολλά κομμάτια για να το καθαρίσεις που θες 3 ώρες για να το καθαρίσεις σωστά. Τόσο πολύπλοκο μηχανισμό δεν είχα δει σε άλλο αερίων όπλο έλεος δηλαδή πως να μην βγάζει ζημιές με τόσα μπιχλιμπίδια μέσα.
Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους για τον οποίο η εταιρεία δεν πρέπει να έχει μερίδιο πανω απο 5% στην αγορά.ευτυχώς είδα αυτό το βίντεο από έλληνα με που κάνει εξαιρετική δουλειά μπράβο του. Καλά τι στο καλό τα θέλει τόσα κομμάτια μέσα στο κλείστρο αυτή η Remington αυτό δεν είναι όπλο είναι εργοστάσιο θέλει τόσα εργαλεία και τόσο πολλά κομμάτια για να το καθαρίσεις που θες 3 ώρες για να το καθαρίσεις σωστά. Τόσο πολύπλοκο μηχανισμό δεν είχα δει σε άλλο αερίων όπλο έλεος δηλαδή πως να μην βγάζει ζημιές με τόσα μπιχλιμπίδια μέσα.
Σιγά μην έχει 5Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους για τον οποίο η εταιρεία δεν πρέπει να έχει μερίδιο πανω απο 5% στην αγορά.
Σου έτυχε δηλαδή να σου βγάλει ζημιά ?ευτυχώς είδα αυτό το βίντεο από έλληνα με που κάνει εξαιρετική δουλειά μπράβο του. Καλά τι στο καλό τα θέλει τόσα κομμάτια μέσα στο κλείστρο αυτή η Remington αυτό δεν είναι όπλο είναι εργοστάσιο θέλει τόσα εργαλεία και τόσο πολλά κομμάτια για να το καθαρίσεις που θες 3 ώρες για να το καθαρίσεις σωστά. Τόσο πολύπλοκο μηχανισμό δεν είχα δει σε άλλο αερίων όπλο έλεος δηλαδή πως να μην βγάζει ζημιές με τόσα μπιχλιμπίδια μέσα.
Βαριέσαι να το καθάρισμα , ελα πες το .. και εγώ το ψιλο βαριέμαι μερικές φορές...Υπάρχει η καραμέλα ότι δεν χρειάζεται να το καθαρίζεις συχνά τόσο σχολαστικά, θα πρέπει να ριχτούν πάρα πολλά φυσίγγια και μετά
Δεν το αμφισβητώ αλλά το να βγάλουν έναν πιό απλό μηχανισμό είναι γιατί δεν τους πέρασε από το μυαλό ή γιατί δεν το μπορούν;
Ή με λαστιχάκια ή με χίλια κομμάτια;
Που δεν έχει μερίδιο 5% ????Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους για τον οποίο η εταιρεία δεν πρέπει να έχει μερίδιο πανω απο 5% στην αγορά.
Βαριέμαι δεν βαριέμαι στην πένα την είχα την 11-87Βαριέσαι να το καθάρισμα , ελα πες το .. και εγώ το ψιλο βαριέμαι μερικές φορές...
Τι ποιο πολύπλοκο βλέπετε παραπάνω από μια m4 beneli που θεωρείται το αξιπιοστοτερο όπλο των σωμάτων ασφαλείας.Κοιταξτε και η guerini που έχω αδράνειας είναι αλλα όχι με περιστροφικό κλείστρο και με ελατήριο επανάστασης γύρω από την αποθήκη .Αυτό την κάνει πιο πολύπλοκη από μια beneli ασχέτως το ότι δε βρωμιζει έχει όμως χαμηλότερη ανάκρουση από τα υπόλοιπα αδράνειας και δίνεις στο κοντάκι ότι κλίση θέλεις γιατί δε σε ενοχλεί κάτι καθώς έχεις πρόσβαση σε όλο το όπλο κάτι που στις υπόλοιπες το ελατήριο στο κοντάκι δεν το επισκέπτεσαι σχεδόν ποτέ μόνο εάν σου βγάλει θέμα .Τι θα πούμε γιατί είναι έτσι .Δεν ξέρω αν έχετε ρίξει με v3 γιατί έριξα φέτος στα μπασιματα μερικές τουφεκιές με φίλου και αν ρίξεις 28 αρια που εριχνε νομίζεις ότι ρίχνει ο διπλανός από ανάκρουση μου θύμισε browning 2000 με σωστό ελατήριο που έριχνες και αντιδρούσε σα Φλομπερακι καθώς έριχνα μικρός έχοντας και την 302 σε σύγκριση των δύο η νύχτα με τη μέρα.Βαριέμαι δεν βαριέμαι στην πένα την είχα την 11-87
Δεν έμεινε ποτέ ακαθάριστη αλλά τα φάλτσα τα έκανε
Το θέμα είναι γιατί τέτοια εταιρεία που με την 1100 (παρόλο τα θέματα που έβγαζε και αυτή) ήταν πρωτοπόρα έμεινε στάσιμη για δεκαετίες με σχεδόν ίδιο σύστημα και όταν το άλλαξε παρουσίασε πάλι κάτι πολύπλοκο
Για λειόκαννα μιλάω, για τα ραβδωτά της δεν έχω άποψη
Ανεφερε στο βιντεο καποια ζημεια ή κανενας κατοχος εδω μεσα;ευτυχώς είδα αυτό το βίντεο από έλληνα με που κάνει εξαιρετική δουλειά μπράβο του. Καλά τι στο καλό τα θέλει τόσα κομμάτια μέσα στο κλείστρο αυτή η Remington αυτό δεν είναι όπλο είναι εργοστάσιο θέλει τόσα εργαλεία και τόσο πολλά κομμάτια για να το καθαρίσεις που θες 3 ώρες για να το καθαρίσεις σωστά. Τόσο πολύπλοκο μηχανισμό δεν είχα δει σε άλλο αερίων όπλο έλεος δηλαδή πως να μην βγάζει ζημιές με τόσα μπιχλιμπίδια μέσα.
Ο τύπος η είναι εργένης ,η πολύ θαρραλέος για να καθαρίζει τη μουτζούρα από το όπλο στο σαλόνι.ευτυχώς είδα αυτό το βίντεο από έλληνα με που κάνει εξαιρετική δουλειά μπράβο του. Καλά τι στο καλό τα θέλει τόσα κομμάτια μέσα στο κλείστρο αυτή η Remington αυτό δεν είναι όπλο είναι εργοστάσιο θέλει τόσα εργαλεία και τόσο πολλά κομμάτια για να το καθαρίσεις που θες 3 ώρες για να το καθαρίσεις σωστά. Τόσο πολύπλοκο μηχανισμό δεν είχα δει σε άλλο αερίων όπλο έλεος δηλαδή πως να μην βγάζει ζημιές με τόσα μπιχλιμπίδια μέσα.
Εκεί πήγε το μάτι μου και μένα , ούτε ένα πανι στο τραπέζι να το προφυλάξει λίγο !Ο τύπος η είναι εργένης ,η πολύ θαρραλέος για να καθαρίζει τη μουτζούρα από το όπλο στο σαλόνι.