Στα σώματα ασφαλείας μπορεί να είναι αλλά στα χέρια κυνηγών δεν έχω δεί και πολλές m4 αντιθέτως έχω δεί πάρα πολλές με το απλό σύστημα το ορθόδοξοΤι ποιο πολύπλοκο βλέπετε παραπάνω από μια m4 beneli που θεωρείται το αξιπιοστοτερο όπλο των σωμάτων ασφαλείας.
Θα πούμε ότι βλέπουμε ΓιάννηΑυτό την κάνει πιο πολύπλοκη από μια beneli ασχέτως το ότι δε βρωμιζει έχει όμως χαμηλότερη ανάκρουση από τα υπόλοιπα αδράνειας και δίνεις στο κοντάκι ότι κλίση θέλεις γιατί δε σε ενοχλεί κάτι καθώς έχεις πρόσβαση σε όλο το όπλο κάτι που στις υπόλοιπες το ελατήριο στο κοντάκι δεν το επισκέπτεσαι σχεδόν ποτέ μόνο εάν σου βγάλει θέμα .Τι θα πούμε γιατί είναι έτσι
Εάν έχει χαμηλότερη ανάκρουση θα το πούμε, όπως και ότι είναι πιό πολύπλοκη θα το πούμε
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο,στα όπλα έχουμε υπέρ και κατά
Κανείς δεν κατηγόρησε ποτέ την Remington για την ανάκρουση, πάντα σαν φλομπερ έριχνε,για άλλα της κάνουν κριτικήΔεν ξέρω αν έχετε ρίξει με v3 γιατί έριξα φέτος στα μπασιματα μερικές τουφεκιές με φίλου και αν ρίξεις 28 αρια που εριχνε νομίζεις ότι ρίχνει ο διπλανός από ανάκρουση