Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι ποιο πολύπλοκο βλέπετε παραπάνω από μια m4 beneli που θεωρείται το αξιπιοστοτερο όπλο των σωμάτων ασφαλείας.
Στα σώματα ασφαλείας μπορεί να είναι αλλά στα χέρια κυνηγών δεν έχω δεί και πολλές m4 αντιθέτως έχω δεί πάρα πολλές με το απλό σύστημα το ορθόδοξο
Αυτό την κάνει πιο πολύπλοκη από μια beneli ασχέτως το ότι δε βρωμιζει έχει όμως χαμηλότερη ανάκρουση από τα υπόλοιπα αδράνειας και δίνεις στο κοντάκι ότι κλίση θέλεις γιατί δε σε ενοχλεί κάτι καθώς έχεις πρόσβαση σε όλο το όπλο κάτι που στις υπόλοιπες το ελατήριο στο κοντάκι δεν το επισκέπτεσαι σχεδόν ποτέ μόνο εάν σου βγάλει θέμα .Τι θα πούμε γιατί είναι έτσι
Θα πούμε ότι βλέπουμε Γιάννη
Εάν έχει χαμηλότερη ανάκρουση θα το πούμε, όπως και ότι είναι πιό πολύπλοκη θα το πούμε
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο,στα όπλα έχουμε υπέρ και κατά
Δεν ξέρω αν έχετε ρίξει με v3 γιατί έριξα φέτος στα μπασιματα μερικές τουφεκιές με φίλου και αν ρίξεις 28 αρια που εριχνε νομίζεις ότι ρίχνει ο διπλανός από ανάκρουση
Κανείς δεν κατηγόρησε ποτέ την Remington για την ανάκρουση, πάντα σαν φλομπερ έριχνε,για άλλα της κάνουν κριτική

Σου έτυχε δηλαδή να σου βγάλει ζημιά ?
Γιώργο γενικά μιλάω δεν το έχω το όπλο απλά το κοιτάω για να το πάρω αλλά όσο περισσότερα πράγματα έχει μέσα το όπλο τόσο ποιο επιρρεπής θεωρείτε και τα Remington απροβλημάτιστα δεν τα λες!

Τι ποιο πολύπλοκο βλέπετε παραπάνω από μια m4 beneli που θεωρείται το αξιπιοστοτερο όπλο των σωμάτων ασφαλείας.Κοιταξτε και η guerini που έχω αδράνειας είναι αλλα όχι με περιστροφικό κλείστρο και με ελατήριο επανάστασης γύρω από την αποθήκη .Αυτό την κάνει πιο πολύπλοκη από μια beneli ασχέτως το ότι δε βρωμιζει έχει όμως χαμηλότερη ανάκρουση από τα υπόλοιπα αδράνειας και δίνεις στο κοντάκι ότι κλίση θέλεις γιατί δε σε ενοχλεί κάτι καθώς έχεις πρόσβαση σε όλο το όπλο κάτι που στις υπόλοιπες το ελατήριο στο κοντάκι δεν το επισκέπτεσαι σχεδόν ποτέ μόνο εάν σου βγάλει θέμα .Τι θα πούμε γιατί είναι έτσι .Δεν ξέρω αν έχετε ρίξει με v3 γιατί έριξα φέτος στα μπασιματα μερικές τουφεκιές με φίλου και αν ρίξεις 28 αρια που εριχνε νομίζεις ότι ρίχνει ο διπλανός από ανάκρουση μου θύμισε browning 2000 με σωστό ελατήριο που έριχνες και αντιδρούσε σα Φλομπερακι καθώς έριχνα μικρός έχοντας και την 302 σε σύγκριση των δύο η νύχτα με τη μέρα.
Γιάννη μην μπερδεύεις το όπλο που είναι για στρατιωτική χρήση με το όπλο για κυνήγι είναι δυο διαφορετικά πράγματα και για να σου πω κιόλας έχεις ανοίξει δίπλα δίπλα να δεις ποσό ποιο ποιοτικός ειναι ο ίδιος μηχανισμός από μια Benelli M4! Και είμαστε στο 2024 κάποια πράγματα τα απλοποιείς σαν εταιρία αυτό μοιάζει με κλείστρο του 1940

Βαριέσαι να το καθάρισμα , ελα πες το .. και εγώ το ψιλο βαριέμαι μερικές φορές...
Επειδή κυνηγώ υδρόβια κατά 80% και το όπλο το βρέχω αρκετές φορές λόγο καιρικών συνθηκών πρέπει να κάθομαι 3 ώρες μετά για να απομακρύνω την υγρασία στα αλλά όπλα αερίων ειναι ποιο απλά και ποιο εύκολα

Η ν3 δεν παρουσιασε κανενα προβλημα στον βαλτο και γενικα στις υγρασιες,περα απο σκουριες στην καννη κι αυτο αμα δεν την καθαρισεις μετα το κυνηγι εξωτερικα,οχι μ2 που γινεται καφε στο αψε σβησε στο κυνηγι.
Οσο για το κλειστρο που ειναι βαρυ με τα δυο λεπτα και μαλακα ελατηρια,σε νοτιαδες και παγωνιες κανει με την ιδια ταχυτητα τη λειτουργια του χωρις κρακ και γκλουπ.

Η ν3 δεν παρουσιασε κανενα προβλημα στον βαλτο και γενικα στις υγρασιες,περα απο σκουριες στην καννη κι αυτο αμα δεν την καθαρισεις μετα το κυνηγι εξωτερικα,οχι μ2 που γινεται καφε στο αψε σβησε στο κυνηγι.
Οσο για το κλειστρο που ειναι βαρυ με τα δυο λεπτα και μαλακα ελατηρια,σε νοτιαδες και παγωνιες κανει με την ιδια ταχυτητα τη λειτουργια του χωρις κρακ και γκλουπ.
Δεν μιλάω για την κάνη εκεί δεν έχω πρόβλημα με κανένα όπλο μέσα στο μηχανισμό δεν θα το ανοίξεις θα το αφήσεις με τα νερά από την βροχή μέσα!

Επειδή κυνηγώ υδρόβια κατά 80% και το όπλο το βρέχω αρκετές φορές λόγο καιρικών συνθηκών πρέπει να κάθομαι 3 ώρες μετά για να απομακρύνω την υγρασία στα αλλά όπλα αερίων ειναι ποιο απλά και ποιο εύκολα
Πάρε 870 Παναγιώτη αφού είναι έτσι. Δεν θα βρεις κάτι πιο απλό, μετά πας για μονοκαννο.

Υπάρχουν πολλά όπλα που είναι ποιο απλά και αερίων και αδράνεια δεν χρειάζεται να πάω σε τέτοιο όπλο
Κανένα όπλο αδράνειας ή αερίων δεν είναι τόσο απλό όσο η 870. Έχω από όλα τα συστήματα. Αν η απλότητα είναι το ζητούμενο βέβαια

Κανένα όπλο αδράνειας ή αερίων δεν είναι τόσο απλό όσο η 870. Έχω από όλα τα συστήματα. Αν η απλότητα είναι το ζητούμενο βέβαια
Δύο μοχλοί όπλισης που παίρνουν κίνηση από την πάπια, ένα κλείστρο και ένας φορέας κλείστρου ότι ποιο απλό και με λίγη εξάσκηση δεν υστερεί πουθενά μια χαρα κυνηγά κάποιος με pump action.

Έχει αχρωμιωτη κάννη ,αν πεις ότι θα το θωρακίσω εξωτερικά, στο εσωτερικό της κάννης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δύο μοχλοί όπλισης που παίρνουν κίνηση από την πάπια, ένα κλείστρο και ένας φορέας κλείστρου ότι ποιο απλό και με λίγη εξάσκηση δεν υστερεί πουθενά μια χαρα κυνηγά κάποιος με pump action.
Έτσι ακριβώς Χρήστο. Ότι πιο απλό υπάρχει σε λύσε δέσε και συντήρηση. Και Remington βεβαίως βεβαίως ❤️

Έχει αχρωμιωτη κάννη ,αν πεις ότι θα το θωρακίσω εξωτερικά, στο εσωτερικό της κάννης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Υπάρχουν όπλα για όλα τα γούστα, σε εμάς που αρέσουν τα Remington και η Αμερικανική σχολή η αχρωμιωτη κάνη είναι ένα must θα έλεγα, για χρωμιωμενα που θα τα καθαρίζουν σε μεγαλύτερο διάστημα υπάρχουν τα benelli nova χρωμιωμενα.

Status
Not open for further replies.
Back