Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σου γράψω κάτι πάνω σε αυτό ο συνχωρεμενος ο πατέρας μου από το 1974 μέχρι το 1999 δεν άφησε ποτέ την browning 2000 από τα χέρια του σε όλα τα κυνήγια σε όλη την Ελλάδα με 71 εκ 1* σταθερή κανη και δεν είχε αορτηριουχους και δεν έβαλε ποτέ λουρί καν και μου λέγε όταν δε μπορώ να την κρατήσω θα δω αλλά έχω σκοτώσει τόσα θηράματα επειδή την έχω πάντα στα χέρια που δε φαντάζεσαι και μιλάμε για εποχές που περπατούσαν χιλιόμετρα όχι τώρα που πάμε με το αμάξι στο καρτέρι κάνουμε γυμναστική και ψάχνουμε όλο ντουφέκι 3 κιλό μη κουράστουμε ακόμη την έχω ακόμη λουρί δεν έχει ούτε θα της βάλω ποτέ όταν τιμής ένεκεν τη παίρνω για καμία ντουφεκιά .Και στις δικές μου που έχω ποτέ δεν τη βάζω μόνο για να δέσω κάνα κορδόνι.Ωραια τα ελαφριά ντουφέκια αλλά έχουν και τίμημα το μόνο που δεν έχει τίμημα είναι να κρατάς για ορτύκι μπεκάτσα ένα ελαφρύ 20 Άρι γιατί απλά δεν έχει ανάκρουση .Δεν ήθελα ούτε browning ούτε ρεμινγκτον ελαφριές τις κανες του ήθελα σε άλλους μηχανισμούς .Δε πειράζει ας είναι 3500 κιλά .

Για νορμάλ ανάκρουση έχουν βρει το τύπο οι λόρδοι βάρος γόμωσης x96 .Που δεν είναι απόλυτο για εξαρτάται από τον μηχανισμό του όπλου και το πυρομαχικο που ρίχνεις.Περπατητο 3 κιλο καρτέρι 3500 και αν τραβάς μακριά 76εκ καθαρά για ευνόητους λόγους.Με λίγα λόγια ένα τουφέκι για όλα δεν υπάρχει και αν υπάρξει θα πρέπει να είναι βαρύ με δύο κανες

Γιώργο γενικά μιλάω δεν το έχω το όπλο απλά το κοιτάω για να το πάρω αλλά όσο περισσότερα πράγματα έχει μέσα το όπλο τόσο ποιο επιρρεπής θεωρείτε και τα Remington απροβλημάτιστα δεν τα λες!
Βεβαίως και είναι απροβλημάτιστα !

Το να εχει καποιος 5 ρεμινγκτον οπλα το καταλαβαινω. Οντως βγαζουν μικροζημιες και θελουν μετα απο χεονια χρησης καποιο ανταλλακτικο.
Το να εχει καποιος μαζεμες 5 και 10 benelli και σειρα 300 δε μπορω να καταλαβω

Το να εχει καποιος 5 ρεμινγκτον οπλα το καταλαβαινω.
Εννοείς οταν χαλάει η μία να παίρνει την άλλη; :rolleyes:
Σωστός! Αυτές δεν παθαίνουν τίποτα! :cool:

Το να εχει καποιος 5 ρεμινγκτον οπλα το καταλαβαινω. Οντως βγαζουν μικροζημιες και θελουν μετα απο χεονια χρησης καποιο ανταλλακτικο.
Η λατρεία σε ένα όπλο σε κάνει να θέλεις και άλλο η όλη την σειρά,εδώ άλλοι έχουν αυτοκίνητο και αγοράζουν δεύτερο ίδιο για ανταλλακτικά,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ωραία η σταθερότητα ωραίες και οι αλλαγές ότι γουστάρει ο κάθε ένας εμένα το κάθε ντουφέκι που πιάνω στα χέρια μου διαφορετικό νιώθω όπως παιδάκι που πρωτοεπιασα όπλο με εξιταρει μέχρι να με απογοητεύσει.Απλα επειδή έχω συνηθίσει έναν τρόπο επωμισης σταθερό ξέρω εξαρχής ότι δε θα σκοτώσω όπως πρέπει εάν δεν μου έρχεται.

Εννοείς οταν χαλάει η μία να παίρνει την άλλη; :rolleyes:

Σωστός! Αυτές δεν παθαίνουν τίποτα! :cool:
Οχι,αλλα γιατι ειναι γουστα τελικα αυτα. Οποιος αναρωτιεται γιατι τοσες ρεμινγκτον μαζεμενες ισως η απαντηση θα ηταν αυτη που εδοσες αλλα και Καθεμια προσφερει αλλες γεωμετριες

Εαν ολο το σπιτι ηταν γεματο 302 ή raffaello ,δεν θα ειχα κανενα προβλημα να υπαρχει και μια 1187 με τσοκακια.
Το προβλημα θα ηταν στο ερωτημα που θα εβαζα καθε φορα,οταν ξεκινουσα για φασσες,πως το χερι θα πηγαινε εκει και "τι να τα κανω τελικα ολα αυτα"!;;.

Εγω δεν ξερω σε κατσιμο,ζυγισμα,αποδοση σε τουφεκια να συγκρίνεται αλλη καραμπινα με καποια 1100-1187. Βεβαια δεν αναιρω αλλες μαρκες πχ μοντελα της breda,browning φυσικα,τις παλιές franchi που παρολο ηταν τενεκεδες κατασκευαστικα ειχα τουφεκια φαρμακι.
Δεν ειπε κανενας οτι δεν βγαζουν θεματακια τα ρεμι.αλλα δεν θα πω για τις δικές τα δικα μου οπλα γιατι δεν εχουν βγαλει τιποτα.

3200, κακως δεν κυκλοφορουν ανταλλακτικα γι αυτο το οπλο,ειναι απο τα δικαννα με στιβαροτερο μηχανισμο και τον χοντροτερο πυρο αμα μου ξεφευγει κανενα σορυ.

Γενικα,κακα τα ψεματα,καραμοινακιδες ειμαστε οι περισσοτεροι κι εγω εχω αρκετα οπλα μαζεμενα.
Θες οολο που να μην παθαινει τιποτα;με τουφεκια;να ερχεται πιο ευκολα απ ολα; Β25

Εγω δεν ξερω σε κατσιμο,ζυγισμα,αποδοση σε τουφεκια να συγκρίνεται αλλη καραμπινα με καποια 1100-1187. Βεβαια δεν αναιρω αλλες μαρκες πχ μοντελα της breda,browning φυσικα,τις παλιές franchi που παρολο ηταν τενεκεδες κατασκευαστικα ειχα τουφεκια φαρμακι.
Δεν ειπε κανενας οτι δεν βγαζουν θεματακια τα ρεμι.αλλα δεν θα πω για τις δικές τα δικα μου οπλα γιατι δεν εχουν βγαλει τιποτα.

3200, κακως δεν κυκλοφορουν ανταλλακτικα γι αυτο το οπλο,ειναι απο τα δικαννα με στιβαροτερο μηχανισμο και τον χοντροτερο πυρο αμα μου ξεφευγει κανενα σορυ.

Γενικα,κακα τα ψεματα,καραμοινακιδες ειμαστε οι περισσοτεροι κι εγω εχω αρκετα οπλα μαζεμενα.
Θες οολο που να μην παθαινει τιποτα;με τουφεκια;να ερχεται πιο ευκολα απ ολα; Β25
Δεν συμφωνώ ότι η παλιές franchi είναι τενεκέδες κατασκευαστικά γιατί έχω μια prestige που της έχω αλλάξει τα φώτα από το 1997 και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα για να μην πω για του φίλου μου την black magic που έχει ρίξει 5-6 καράβια φυσίγγια όλων των ειδών και τα προβλήματα που είχε ήταν ένας μοχλός οπλίσεως και ένα ελατήριο στο cut-off.

Δεν συμφωνώ ότι η παλιές franchi είναι τενεκέδες κατασκευαστικά γιατί έχω μια prestige που της έχω αλλάξει τα φώτα από το 1997 και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα για να μην πω για του φίλου μου την black magic που έχει ρίξει 5-6 καράβια φυσίγγια όλων των ειδών και τα προβλήματα που είχε ήταν ένας μοχλός οπλίσεως και ένα ελατήριο στο cut-off.
Κι εμεις 610 612. Απο δυο φορες σπασμενοι οι σιδηροδρομοι και στις 2.

Status
Not open for further replies.
Back