Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι περισσότεροι δεν έχουν καμια επαφή με όπλα και τις παίρνουν επειδή είναι οι φθηνότερες, ενα όπλο στο σπίτι που τελικά είναι κίνδυνος γι αυτούς που μένουν και που τελικά θα φέρει προβλήματα δεν θα λύσει.
Για αυτό υπάρχει η αστυνομία να μας προστατεύει , τι είμαστε εμείς να πάρουμε τον νόμο τον χέρια μας ;

Μόνο όσοι δεν μένουν στην άποψη μη κατόχων ότι δεν κάνει για κυνήγι και το επιχειρούν. Πολύ λίγοι δηλαδή, μην μας κοροϊδεύουν και στο καφενείο... Καταλαβαίνεις
Ξεκίνησα με πλάγιο, με τα πρώτα λεφτά, πήρα τη Μάβερικ 50 χιλιάδες δραχμές καινούργιο, 76 εκ, φουλ σταθερό, το κυνήγησα πάρα πολλά χρόνια. Όντως στο καφενείο, και στο κυνήγι ακόμα, υπήρχε μια κοροϊδία, βρήκαν παιδάκι να ψαροσι, όταν τους έκοβα ότι είναι ειρωνες , πήγαινα και καθόμουν πίσω τους, από το άγχος που είχαν να σου αποδείξουν ότι είναι καλό τουφέκι δεν βαρουσαν τίποτα, όταν χτυπούσες, αυτά που δεν χτυπούσαν αυτή, έφευγαν και βγάζανε καπνούς από τα αυτιά. Με την επόμενη όταν με συναντούσαν ήταν κύριοι. Να δεις για πότε κόβεται η ειρωνεία. ;)

Ξεκίνησα με πλάγιο, με τα πρώτα λεφτά, πήρα τη Μάβερικ 50 χιλιάδες δραχμές καινούργιο, 76 εκ, φουλ σταθερό, το κυνήγησα πάρα πολλά χρόνια. Όντως στο καφενείο, και στο κυνήγι ακόμα, υπήρχε μια κοροϊδία, βρήκαν παιδάκι να ψαροσι, όταν τους έκοβα ότι είναι ειρωνες , πήγαινα και καθόμουν πίσω τους, από το άγχος που είχαν να σου αποδείξουν ότι είναι καλό τουφέκι δεν βαρουσαν τίποτα, όταν χτυπούσες, αυτά που δεν χτυπούσαν αυτή, έφευγαν και βγάζανε καπνούς από τα αυτιά. Με την επόμενη όταν με συναντούσαν ήταν κύριοι. Να δεις για πότε κόβεται η ειρωνεία. ;)
Δυστυχώς οι περισσότεροι απο αυτούς θα "φτιάξουν" τους νεους κυνηγούς του αύριο οι οποίοι θα είναι ίδιοι με τα μούτρα τους ... Πόσο λάθος είναι για παράδειγμα αυτή η καραμέλα που ακούς απο κάποιους νεους κυνηγούς "το όπλο μου το έμαθε ο πατέρας μου " ο οποίος πατέρας είναι αυτός που ειρωνεύεται καφενείο...

Last edited:
Δυστυχώς οι περισσότεροι απο αυτούς θα "φτιάξουν" τους νεους κυνηγούς του αύριο οι οποίοι θα είναι ίδιοι με τα μούτρα τους ... Πόσο λάθος είναι για παράδειγμα αυτή η καραμέλα που ακούς απο κάποιους νεους κυνηγούς "το όπλο μου το έμαθε ο πατέρας μου " ο οποίος πατέρας είναι αυτός που ειρωνεύεται καφενείο...
Γιώργο, έτσι είναι δυστυχώς. Πριν 5-6 χρόνια γνωρίζω κάτι πιτσιρικάδες, που δεν ήξερα ότι κυνηγούσαν, και το πήρα χαμπάρι όταν περνούσαν πολυεστέρα σε γαιτα, με την κουβέντα τη κουβέντα μου λένε θέλεις να έρθεις για υδρόβια ;; Αυτή δεν ήξεραν ότι κυνηγάω μόνο υδρόβια, όταν πήγαμε κάποια στιγμή είχα πάρει το πλάγιο του συνχωρεμενου του πατέρα μου, όταν με είδαν πήγε ειρωνεία αέρας, αυτοί είχαν κάτι καραμπίνες η αποθήκη ήταν μεγαλύτερη από την κάννη, τους λέω βρε μπελάδες δεν πέφτουν τα παπιά με της μεγάλες αποθήκες, που λένε η πατεράδες μας μας έχουν πει όσα ποίο πολλά τόσο το καλύτερο. Και τους κοιτούσα με απορία, και έλεγα μέσα μου αυτή δεν είναι κυνηγοί, είναι ρομποκομ.

Status
Not open for further replies.
Back