Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολο καινουριες λεξεις μας πετας...ειναι το ξυλο με το οποιο την σπρωχνεις?
Ναι, αν και τώρα έχουν μηχανισμός με προπελιτσα με μπαταρία από τρακτέρ, και το σταλικι το χρησιμοποιούν όταν ξεμένουν από μπαταρία.

Ξεκίνησα με πλάγιο, με τα πρώτα λεφτά, πήρα τη Μάβερικ 50 χιλιάδες δραχμές καινούργιο, 76 εκ, φουλ σταθερό, το κυνήγησα πάρα πολλά χρόνια. Όντως στο καφενείο, και στο κυνήγι ακόμα, υπήρχε μια κοροϊδία, βρήκαν παιδάκι να ψαροσι, όταν τους έκοβα ότι είναι ειρωνες , πήγαινα και καθόμουν πίσω τους, από το άγχος που είχαν να σου αποδείξουν ότι είναι καλό τουφέκι δεν βαρουσαν τίποτα, όταν χτυπούσες, αυτά που δεν χτυπούσαν αυτή, έφευγαν και βγάζανε καπνούς από τα αυτιά. Με την επόμενη όταν με συναντούσαν ήταν κύριοι. Να δεις για πότε κόβεται η ειρωνεία. ;)
Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ όταν έχει θηράματα και δεν έχει καρτέρι κάθομαι πίσω από κάποιο που έχει καλό πέρασμα ασχέτως πως ρίχνει ο μπροστινός έχει τύχει να βαρεσω περισσότερα , βέβαια δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε όλα τα θηράματα .

Ναι, αν και τώρα έχουν μηχανισμός με προπελιτσα με μπαταρία από τρακτέρ, και το σταλικι το χρησιμοποιούν όταν ξεμένουν από μπαταρία.
Είναι τα ηλεκτρικά και έχουν και δύναμη μέχρι και φουσκωτό με μοτέρ κινούν σιγα σιγά αθόρυβα κιόλας.

Γιώργο, έτσι είναι δυστυχώς. Πριν 5-6 χρόνια γνωρίζω κάτι πιτσιρικάδες, που δεν ήξερα ότι κυνηγούσαν, και το πήρα χαμπάρι όταν περνούσαν πολυεστέρα σε γαιτα, με την κουβέντα τη κουβέντα μου λένε θέλεις να έρθεις για υδρόβια ;; Αυτή δεν ήξεραν ότι κυνηγάω μόνο υδρόβια, όταν πήγαμε κάποια στιγμή είχα πάρει το πλάγιο του συνχωρεμενου του πατέρα μου, όταν με είδαν πήγε ειρωνεία αέρας, αυτοί είχαν κάτι καραμπίνες η αποθήκη ήταν μεγαλύτερη από την κάννη, τους λέω βρε μπελάδες δεν πέφτουν τα παπιά με της μεγάλες αποθήκες, που λένε η πατεράδες μας μας έχουν πει όσα ποίο πολλά τόσο το καλύτερο. Και τους κοιτούσα με απορία, και έλεγα μέσα μου αυτή δεν είναι κυνηγοί, είναι ρομποκομ.
Άντε να τους εξηγησω ότι σε μια κυνηγετική χρονιά θα τραβήξω το πολύ δέκα φορές την σκανδάλη ( και ούτε δέκα ) …

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ όταν έχει θηράματα και δεν έχει καρτέρι κάθομαι πίσω από κάποιο που έχει καλό πέρασμα ασχέτως πως ρίχνει ο μπροστινός έχει τύχει να βαρεσω περισσότερα , βέβαια δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε όλα τα θηράματα .
Ναι δεν μπορείς σε όλα τα θηράματα, εγώ μιλάω για υδρόβια σε πέρασμα, και εννοώ 100 μέτρα πίσω του.

Είναι τα ηλεκτρικά και έχουν και δύναμη μέχρι και φουσκωτό με μοτέρ κινούν σιγα σιγά αθόρυβα κιόλας.
Γιάννη, θέλει να είναι καθαρά τα νερά να μην έχει πρινοβιο ( σαβουρα ) κάνει ζημιά μεγάλη το αθόρυβο, που από κάποια στιγμή και μετά τα λυπάσαι, ξενερώνεις. Να έχει και λίγο δυσκολία η τουφεκιά, να αναμετρηθείς με το παπί και όποιος κερδίσει, και αν φύγει δεν πειράζει, θα συναντηθούμε αύριο πάλι.

40γρ. 2ν. Ιδιογομοση. Γιατί ρωτάς ;; Πες μου ότι κατάλαβες ότι ρίχνω στα 100 μέτρα ;;
Επειδή κατά κόρον εμπεριέχει μακρινές βολές και μοιάζει πολύ με τα δικά μου εδώ δεδομένα ειθελα να πάρω μια ιδέα.

tenor.gif

Status
Not open for further replies.
Back