Πετάει ο γάιδαρος ;;Έτσι είπε να κάνω ο γιατρός , μόνο ναι ...
Πετάει ο γάιδαρος ;;Έτσι είπε να κάνω ο γιατρός , μόνο ναι ...
Ναι αγορίνα μου , οτι θες εσύ κάνει ο γάιδαρος ... είσαι οκ τώρα ?Πετάει ο γάιδαρος ;;
Ε καλά τώρα,Πετάει ο γάιδαρος ;;
Επειδή είσαι ευνούχος κυνηγετικά και δουλεύεις μόνο νεροσωληνα , έχεις την εντύπωση ότι ο σύγχρονος δυτικός κόσμος ακολουθεί τα ίδια χαΐρια ; … Model 700 A1 .. και άντε γεια !Στα λειοκανα ειναι στην εντατικη η μαυρισμενη...με μηχανηματα τεχνικής αναπνοης την κρατουν στη ζωη.
Γνωριζουμε ποτε? γιατι καινουργιο λειοκανο δεν βλεπουμε.
Εσυ εκει, για λειοκαννα μιλαμε, ασε το δυτικο κοσμο(μαλλον εννοεις την Αμερικη), και μας δειχνεις τι? κρυβει καμια τεχνολογια αυτο?Επειδή είσαι ευνούχος κυνηγετικά και δουλεύεις μόνο νεροσωληνα , έχεις την εντύπωση ότι ο σύγχρονος δυτικός κόσμος ακολουθεί τα ίδια χαΐρια ; … Model 700 A1 .. και άντε γεια !
Απευθείας ανάθεση τι είναι Ελλάδα; Ρε πως θα σου πηγαίνει η πορτοκαλί φόρμα.Οι Αμερικανοί δε θέλουν η rem να κλείσει. Και πάλι αν δεν πάει καλά θα την βοηθήσουν. Εμένα δε θα μου κάνει εντύπωση αν της αναθέσουν καμία κρατική συμφωνία με το στρατό ή τα σώματα ασφαλείας. Είναι θέμα γοήτρου. Αφήστε ότι μάλλον υποστηρίζεται και από την NRA.
Άμα δεν βρέχει, πρέπει να κάνετε λιτανεία.
Άλλος για την βάρκα μας ?Άμα δεν βρέχει, πρέπει να κάνετε λιτανεία.
Αμα ειναι remi, να μας λειπει, στον πατο θα παμε.....Άλλος για την βάρκα μας ?
Δυστυχώς είστε ήδη στον πάτο με τα φυσοκαλαμα που κρατάτε στα χέρια και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι .Αμα ειναι remi, να μας λειπει, στον πατο θα παμε.....
Μιλας εκ πειρας φανταζομαι.....Δυστυχώς είστε ήδη στον πάτο με τα φυσοκαλαμα που κρατάτε στα χέρια και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι .
Εσυ θα μας πεις τις άσχημες εμπειρίες σου , εμείς έχουμε στα χέρια μας όπλα της Remington τα οποία δουλεύουν τέλεια.Μιλας εκ πειρας φανταζομαι.....
Δε παιζεις κανα τζοκερ....Εσυ θα μας πεις τις άσχημες εμπειρίες σου , εμείς έχουμε στα χέρια μας όπλα της Remington τα οποία δουλεύουν τέλεια.
Νεροσωλήνες στο χέρι έχετε ... κάννες είναι αυτές ? Πάσσαλοι για περίφραξη είναι.Δε παιζεις κανα τζοκερ....