Δεν μιλας ωραια...Κοιτα, αν φτιαχναν και τα οπλα εκει, ισως να βγαιναν και καλυτερα.....
Δεν μιλας ωραια...Κοιτα, αν φτιαχναν και τα οπλα εκει, ισως να βγαιναν και καλυτερα.....
Πέρα από την πλάκα, οπλοπώλης μου είπε πως τους στείλανε καταλόγους με φυσίγγια Remington τα οποία ήταν στην μισή τιμή με προέλευση Τουρκία. Σε αναζήτηση για στοκ 10βολων μάγκνουμ. Όνομα μαγαζάτορα δεν αναφέρω δημόσια λόγω εχεμύθειας. Αν μου πουλούσε παπάδες τότε σας πουλάω και γω.Αν φτιαχναν και τα οπλα εκει, ισως να βγαιναν και καλυτερα.....
Δεν μου κανει εντυπωση, η cz εφτιαχνε δικανα στην Τουρκια.Πέρα από την πλάκα, οπλοπώλης μου είπε πως τους στείλανε καταλόγους με φυσίγγια Remington τα οποία ήταν στην μισή τιμή με προέλευση Τουρκία. Σε αναζήτηση για στοκ 10βολων μάγκνουμ. Όνομα μαγαζάτορα δεν αναφέρω δημόσια λόγω εχεμύθειας. Αν μου πουλούσε παπάδες τότε σας πουλάω και γω.
Και ο καλκ τα πλασαριζε ως Αμερικανικα...Δεν μου κανει εντυπωση, η cz εφτιαχνε δικανα στην Τουρκια.
Νομιζω οτι εγραφε για την Αμερικανικη αγορα, δεν θυμαμαι ακριβως.Και ο καλκ τα πλασαριζε ως Αμερικανικα...
Το ¨τουρκια΄ το απεφευγαν οπως ο διαολος το λιβανι.
Θα το δει ο giorgosk και θα μπλεξουμε παλι.....Δεν μιλας ωραια...
Designed in USA made (manifactured) in Turkey. Κάπως έτσι το έγραφαν στην κάνη.Νομιζω οτι εγραφε για την Αμερικανικη αγορα, δεν θυμαμαι ακριβως.
Στο περιοδικο με τα προιοντα που ειχε το εγραφε για την Αμερικανικη αγορα, το ενα λεγοταν malard ή καπως ετσι.Designed in USA made (manifactured) in Turkey. Κάπως έτσι το έγραφαν στην κάνη.
Δεν ξερω τι εγραφε, ξερω ομως πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι το εσπρωχνε ως δηθεν Αμερικανικο,Νομιζω οτι εγραφε για την Αμερικανικη αγορα, δεν θυμαμαι ακριβως.
Μη φοβασαι...και να προσπαθησει να μας ριξει , ολο και κανενα ελατηριακι η βιδα θα εχει φυγει απο τη θεση του.Θα το δει ο giorgosk και θα μπλεξουμε παλι.....
Εγω, ποτε.Πότε ρε παιδιά θα το χωνέψετε ότι η τουρκία έιναι η ...
Βρηκαμε λασκα και στην ''καναμε''!!!!
Εεεεππππ σεβασμός .Βρηκαμε λασκα και στην ''καναμε''!!!!
Τι εννοεις, να την αγορασει η benelli μεσω beretta????Βλεπω την rem να εχει την τυχη της franchi
Ένα γραφειάκι μέσα στο εργοστάσιο μίας μεγάλης εταιρείας δηλαδή. Παίζει.Βλεπω την rem να εχει την τυχη της franchi