Μα δεν εχω benelli εγω......Νεροσωλήνες στο χέρι έχετε ... κάννες είναι αυτές ? Πάσσαλοι για περίφραξη είναι.
Μα δεν εχω benelli εγω......Νεροσωλήνες στο χέρι έχετε ... κάννες είναι αυτές ? Πάσσαλοι για περίφραξη είναι.
Άπαξ και δεν έχεις ρεμ , δεν έχεις τίποτα...Μα δεν εχω benelli εγω......
Ρε 'συ, δεν εχω τζακι....Άπαξ και δεν έχεις ρεμ , δεν έχεις τίποτα...
Αν η ρεμ είναι για να στολίζεις τον τοίχο πάνω απο το τζάκι , οι υπόλοιπες είναι για προσάναμμα μόνοΡε 'συ, δεν εχω τζακι....
Δεν κανουν για προσαναμμα ολες, π.χ. οι πλαστικες benelli ειναι ρυπογονες....Αν η ρεμ είναι για να στολίζεις τον τοίχο πάνω απο το τζάκι , οι υπόλοιπες είναι για προσάναμμα μόνο
Αρχοντια η Rem πανω απο το τζακι !Ρε 'συ, δεν εχω τζακι....
Φιλαρακι δεν εχουμε ολοι benelli...μη μας τσουβαλιαζεις ολους...Νεροσωλήνες στο χέρι έχετε ... κάννες είναι αυτές ? Πάσσαλοι για περίφραξη είναι.
Φιλαρακι εγω που εχω ΑΤΑ το γλυτωνω το χαστουκι ή και εγω με τους πολλους...?
Αυτό δεν είναι που είχαν μπερδέψει την σκανδάλη με την ασφάλεια ;
Γιωργο ευκαιρια να φτιαξεις εναΡε 'συ, δεν εχω τζακι....
Πολλα εξοδα, μετα πρεπει να αγορασω remi......Γιωργο ευκαιρια να φτιαξεις ενα
Η ρεμ «κερνάει» τις υπόλοιπες …
Καλό σου βράδυ .Zzzz…
Το όπλο το σωστό γράφει επάνω ρεμ , τα υπόλοιπα είναι πάσσαλοι για φράχτη με διαφορετικό όνομα .Φιλαρακι δεν εχουμε ολοι benelli...μη μας τσουβαλιαζεις ολους...
Εσένα σου έτυχε κάτι τέτοιο ή το διάβασες στο google ?Αυτό δεν είναι που είχαν μπερδέψει την σκανδάλη με την ασφάλεια ;
Πολλα εξοδα, μετα πρεπει να αγορασω remi......
Καποια ειναι καταλληλα για ποτισμα....Το όπλο το σωστό γράφει επάνω ρεμ , τα υπόλοιπα είναι πάσσαλοι για φράχτη με διαφορετικό όνομα .