A
AltairLusso
Δείχνει να την περιμένει πολύς κόσμος, η καμπάνια ωστόσο για αυτό το όπλο δεν μου κάνει το ...κλικ. Οι Αμερικάνοι έχουν επικεντρώσει το βάρος της καμπάνιας τους στο κατέβασμα της Ιταλικής σημαίας και στο ανέβασμα της Αμερικάνικης. Τα βασικά επιχειρήματα που ακούω είναι ότι το όπλο έχει cut off και ότι πρόκειται για ένα Αμερικάνικο προϊόν φτιαγμένο για Αμερικάνους πατριώτες. Επίσης ότι θα είναι το φθηνότερο του ανταγωνισμού. Τι να πω ρε παιδιά, μακάρι η Remigton να είναι αυτή που θα "φρενάρει" τον αχόρταγο καπιταλισμό ... προσφέροντας περισσότερο ποιοτικό προϊόν και τεχνογνωσία, από αυτή των Ιταλών, σε χαμηλότερη τιμή. Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως, κάτι τέτοιο δεν νομίζω να ισχύει. Δεν μου αρέσει πάντως η καμπάνια αυτού του όπλου καθόλου, δεν γίνεται λόγος για βλητική, δεν γίνεται λόγος για μέτρα και λαβή, δεν γίνεται λόγος για ποιότητα και αντιοξειδωτικό φινίρισμα. Δεν είμαι απόλυτος βέβαια, θα δούμε τι θα μας πούνε όσοι την πάρουν και ίσως στο μέλλον αν έρθει Ελλάδα η camo, να το σκεφτώ ...
Ένα βιντεάκι που δεν θυμάμαι αν έχει μπει από κάποιον
Ένα βιντεάκι που δεν θυμάμαι αν έχει μπει από κάποιον