Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η remington δεν είναι όπλο που διάλεγε ποτέ φυσίγγια
σε 8αρια 9αρια και σε 28-32 γραμμάρια θα σε ικανοποιήσουν :)
αυτο εχω και πρεπει να κυνηγ. σαν νεοσ κυνηγος με της καλητερες επιλογες αγαπητε κυρ. μακη
.shake hands.

O κοσμος πανω απο ολα θελει αξιοπιστια,οσο καλη βλητικη αποδωση και να εχει, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,αμα το τουφεκι μπλοκαρει πανε ολα περιπατο,η παλιες Ρεμι ειχαν κατασκευει που εκανε το οπλο να μη κλοτσαει,και με χαλαρες επωμισεις,οχι λες και ριχνεις στο βατηρα,απο αβολες θεσεις να ερχεται η επιτυχια και τα θηραματα να πεφτουν......Πανω απο ολα λοιπων ειναι το τουφεκι να κανει μπαμ,και αν αξιζει,απο κατασκευει,οπως ηταν η παλιες Ρεμι,να τη νταντευσεις παραπανω αμα χρειαζαστει,γιατι οχι? Το αξιζαν!
Συμφωνώ απόλυτα.
Έχω την 11-87 premium, light contour, αγορασμένη απο ΗΠΑ, απο το 2004. παρά το βάρος της 3.650, η απροβλημάτιστη έπωμιση και η χαλαρή αλλά αποτελεσματική . βολή, ιδίως μετά απο ώρες περπατητό και πολλές βολές σε τσίχλες σε αποζημιώνουν.
Σίγουρα και άλλοι φίλοι έχουν έρωτα με αλλά, τα δικα τους όπλα, αλλά και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Με την Rem.
Αν η v3 αποδειχθεί άριστη στα tests ξένων περιοδικών θα το σκεφτώ για κοντύτερη κάνη (66 cm) για πεπρατητο, καθώς ειναι περί τα 3.200 γρ.

http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartOne.htm
http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartTwo.htm

Kριτικες απο τα οπλα που μολις βγηκαν στην αγορα, οχι στα πρωτοτυπα. Σε σχεση με τα πρωτοτυπα δεν υπαρχει θεατη διαφορα. Το ευχαριστο ειναι τωρα θα δινει 3 τσοκακια αντι για 1 που ανακοινωσαν πριν ενα χρονο.

http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartOne.htm
http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartTwo.htm

Kριτικες απο τα οπλα που μολις βγηκαν στην αγορα, οχι στα πρωτοτυπα. Σε σχεση με τα πρωτοτυπα δεν υπαρχει θεατη διαφορα. Το ευχαριστο ειναι τωρα θα δινει 3 τσοκακια αντι για 1 που ανακοινωσαν πριν ενα χρονο.
Που ειναι το part3 βρε Παυλο? Παντως μαλλον ο Randy ...κανει κ λιγο διαφημιση εεεε ..... μαλλον του εταξαν .sarcastic. , το μονο που με χαλα λιγο ειναι οτι οπως γραφει το 66αρι ειναι πολυ καλυτερο σε ζυγισμα αποτι το 71 ...που θελουμε εμεις. οποτε αν βαλεις στο 71 κ το εξτρα βαρος απο τα τσοκακια που εχουμε (+ 4σφαιρη αποθυκη οπου επιτρεπεται) .... οποτε μας βλεπω καργαααααααα εμπροστοβαρες. Αν δεν του αρεσε το απλο 71 σε ζυγισμα κ το γραφει ετσι με τροπο...φαντασου την αληθεια!

Που ειναι το part3 βρε Παυλο? Παντως μαλλον ο Randy ...κανει κ λιγο διαφημιση εεεε ..... μαλλον του εταξαν .sarcastic. , το μονο που με χαλα λιγο ειναι οτι οπως γραφει το 66αρι ειναι πολυ καλυτερο σε ζυγισμα αποτι το 71 ...που θελουμε εμεις. οποτε αν βαλεις στο 71 κ το εξτρα βαρος απο τα τσοκακια που εχουμε (+ 4σφαιρη αποθυκη οπου επιτρεπεται) .... οποτε μας βλεπω καργαααααααα εμπροστοβαρες. Αν δεν του αρεσε το απλο 71 σε ζυγισμα κ το γραφει ετσι με τροπο...φαντασου την αληθεια!
ΜΕΡΟΣ 3ο - ΒΡΕΘΗΚΕ :
http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartThree.htm
Συγκρατουνται :
Μήκος θαλάμης 3'' (ιντσες) = 76 εκατοστα του μετρου (cm)
Κωνοι προσαρμογής προοδευτικοί με κλίση 5 μοίρες
Αυλος 0.725'' (ανοχη +0.005'') = 18.42 χιλιοστα (+ 0.13). ΤΥΠΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ 0.727" = 18, 47 χιλιοστα
Μηκος τσοκ (εσω) 3,40"" = 8,636 εκατ.
συνολικο μηκος (της συγκεκριμένης) κάννης 30" = 76,2 εκατ
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΚς (REM CHOCKS) ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ (π.χ. 1100, 11-87)
Με τυπικο αυλό 0.727'', Τα 3 τσοκς έχουν συσφιξη (constriction) :
α. **** ή IC (αυλος στην έξοδο :0.721") - συσφιξη (constriction) = .006" = 0.15 χιλιοστα
β. *** ή MOD (αυλός: 0.709 ") - συσφιξη = .018" = 0.45 χιλιοστα
γ. * ή FULL (0.694 inch) - σύσφιξη = .033" = 0.84 χιλιοστα

Θα ακολουθήσει και ΜΕΡΟΣ 4ο με Βιντεο με παραδείγματα και αποτελέσματα από βολές

Αυτο με το ζυγισμα με προβληματισε και μενα, αλλα να ξερεις ο Randy προτιμαει τη κοντη καννη σε ολα τα οπλα καθοτι κυνηγαει μονο φασιανο.

• Like
Reactions: jnp
αντε να το δου,ε κ στο Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες. Ηδη στην Αμερικη η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορει η Remi να αντεπεξελθει με τη παραγωγη της.
Και ακομα το οπλο δεν εφτασε στα ραφια. Με τη λογικη του marketing δεν τους βλεπω να το εξαγουν συντομα, πρεπει να ειναι ομως εδω το καλοκαιρι λογικα.

Αυτο θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες. Ηδη στην Αμερικη η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορει η Remi να αντεπεξελθει με τη παραγωγη της.
Και ακομα το οπλο δεν εφτασε στα ραφια. Με τη λογικη του marketing δεν τους βλεπω να το εξαγουν συντομα, πρεπει να ειναι ομως εδω το καλοκαιρι λογικα.
Από τιμή τι θα λέει; ;

Καλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος λίγη βοήθεια. Μου χάρισαν μια REM 1100 η οποία είχε φάει μια πλημμυρα... Και είχε μείνει έτσι... Την πήγα για σέρβις διεύρυνση αυλου και βάψιμο από την αρχή κάνω και βάσει.... Την παρέλαβα εχθές για να την δοκιμάσω μιας και κατέβηκα στο χωριό μετά από καιρό. Ο οπλουργος που την έφτιαξε μου είπε ότι επειδή είναι μαγνουνμ ρίχνει μόνο μαγνουνμ φυσιγγια.... Ισχύει αυτό....  .xm.

Καλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος λίγη βοήθεια. Μου χάρισαν μια REM 1100 η οποία είχε φάει μια πλημμυρα... Και είχε μείνει έτσι... Την πήγα για σέρβις διεύρυνση αυλου και βάψιμο από την αρχή κάνω και βάσει.... Την παρέλαβα εχθές για να την δοκιμάσω μιας και κατέβηκα στο χωριό μετά από καιρό. Ο οπλουργος που την έφτιαξε μου είπε ότι επειδή είναι μαγνουνμ ρίχνει μόνο μαγνουνμ φυσιγγια.... Ισχύει αυτό....  .xm.
Ριχνει απο 32 γρ και πανω και οχι μονο μαγκνουμ.Την εχω και εγω.

Status
Not open for further replies.
Back