βλεπω του χρονου να παιζω με bennemigton 76αρα με πορτινγκ κωνο κ οποιος αντεξει......
Weapon of mass destruction!,
βλεπω του χρονου να παιζω με bennemigton 76αρα με πορτινγκ κωνο κ οποιος αντεξει......
respect.Weapon of mass destruction!,
Ήρεμα τίγρη... που θα το κάνεις το project?βλεπω του χρονου να παιζω με bennemigton 76αρα με πορτινγκ κωνο κ οποιος αντεξει......
respect.
αυτο εχω και πρεπει να κυνηγ. σαν νεοσ κυνηγος με της καλητερες επιλογες αγαπητε κυρ. μακηη remington δεν είναι όπλο που διάλεγε ποτέ φυσίγγια
σε 8αρια 9αρια και σε 28-32 γραμμάρια θα σε ικανοποιήσουν
Ενας ειναι ο μαστορας Γιωργη!Ήρεμα τίγρη... που θα το κάνεις το project?
ποιον λες?Ενας ειναι ο μαστορας Γιωργη!
Συμφωνώ απόλυτα.O κοσμος πανω απο ολα θελει αξιοπιστια,οσο καλη βλητικη αποδωση και να εχει, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,αμα το τουφεκι μπλοκαρει πανε ολα περιπατο,η παλιες Ρεμι ειχαν κατασκευει που εκανε το οπλο να μη κλοτσαει,και με χαλαρες επωμισεις,οχι λες και ριχνεις στο βατηρα,απο αβολες θεσεις να ερχεται η επιτυχια και τα θηραματα να πεφτουν......Πανω απο ολα λοιπων ειναι το τουφεκι να κανει μπαμ,και αν αξιζει,απο κατασκευει,οπως ηταν η παλιες Ρεμι,να τη νταντευσεις παραπανω αμα χρειαζαστει,γιατι οχι? Το αξιζαν!
Που ειναι το part3 βρε Παυλο? Παντως μαλλον ο Randy ...κανει κ λιγο διαφημιση εεεε ..... μαλλον του εταξαν , το μονο που με χαλα λιγο ειναι οτι οπως γραφει το 66αρι ειναι πολυ καλυτερο σε ζυγισμα αποτι το 71 ...που θελουμε εμεις. οποτε αν βαλεις στο 71 κ το εξτρα βαρος απο τα τσοκακια που εχουμε (+ 4σφαιρη αποθυκη οπου επιτρεπεται) .... οποτε μας βλεπω καργαααααααα εμπροστοβαρες. Αν δεν του αρεσε το απλο 71 σε ζυγισμα κ το γραφει ετσι με τροπο...φαντασου την αληθεια!http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartOne.htm
http://randywakeman.com/REVIEW2016RemingtonV312GaugeAutoloaderPartTwo.htm
Kριτικες απο τα οπλα που μολις βγηκαν στην αγορα, οχι στα πρωτοτυπα. Σε σχεση με τα πρωτοτυπα δεν υπαρχει θεατη διαφορα. Το ευχαριστο ειναι τωρα θα δινει 3 τσοκακια αντι για 1 που ανακοινωσαν πριν ενα χρονο.
ΜΕΡΟΣ 3ο - ΒΡΕΘΗΚΕ :Που ειναι το part3 βρε Παυλο? Παντως μαλλον ο Randy ...κανει κ λιγο διαφημιση εεεε ..... μαλλον του εταξαν , το μονο που με χαλα λιγο ειναι οτι οπως γραφει το 66αρι ειναι πολυ καλυτερο σε ζυγισμα αποτι το 71 ...που θελουμε εμεις. οποτε αν βαλεις στο 71 κ το εξτρα βαρος απο τα τσοκακια που εχουμε (+ 4σφαιρη αποθυκη οπου επιτρεπεται) .... οποτε μας βλεπω καργαααααααα εμπροστοβαρες. Αν δεν του αρεσε το απλο 71 σε ζυγισμα κ το γραφει ετσι με τροπο...φαντασου την αληθεια!
Που ειναι το part3 βρε Παυλο? Παντως μαλλον ο Randy ...κανει κ λιγο διαφημιση εεεε ..... μαλλον του εταξαν , το μονο που με χαλα λιγο ειναι οτι οπως γραφει το 66αρι ειναι πολυ καλυτερο σε ζυγισμα αποτι το 71 ...που θελουμε εμεις. οποτε αν βαλεις στο 71 κ το εξτρα βαρος απο τα τσοκακια που εχουμε (+ 4σφαιρη αποθυκη οπου επιτρεπεται) .... οποτε μας βλεπω καργαααααααα εμπροστοβαρες. Αν δεν του αρεσε το απλο 71 σε ζυγισμα κ το γραφει ετσι με τροπο...φαντασου την αληθεια!
αντε να το δου,ε κ στο Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τιμή τι θα λέει; ;Αυτο θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες. Ηδη στην Αμερικη η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορει η Remi να αντεπεξελθει με τη παραγωγη της.
Και ακομα το οπλο δεν εφτασε στα ραφια. Με τη λογικη του marketing δεν τους βλεπω να το εξαγουν συντομα, πρεπει να ειναι ομως εδω το καλοκαιρι λογικα.
στην Αμερικη 800/900 δολλαριαΑπό τιμή τι θα λέει; ;
Ριχνει απο 32 γρ και πανω και οχι μονο μαγκνουμ.Την εχω και εγω.Καλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος λίγη βοήθεια. Μου χάρισαν μια REM 1100 η οποία είχε φάει μια πλημμυρα... Και είχε μείνει έτσι... Την πήγα για σέρβις διεύρυνση αυλου και βάψιμο από την αρχή κάνω και βάσει.... Την παρέλαβα εχθές για να την δοκιμάσω μιας και κατέβηκα στο χωριό μετά από καιρό. Ο οπλουργος που την έφτιαξε μου είπε ότι επειδή είναι μαγνουνμ ρίχνει μόνο μαγνουνμ φυσιγγια.... Ισχύει αυτό....  .xm.