Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαλακια εκανες θα επρεπε να της βαλεις μια κανη απο ρεμι η μοσυ που περνει και πολυ φτιαξημο οπως εχουν κανει πολοι μεσα σε αυτους και εγω
τη 1100 την εχωαπο το 1987 και την 1187 απο 1993 φερμενες απο αμερικη δεν της πειραζωετσι και αλλιως στα τοσα χρονια 3εξωλκεις εχω αλλαξεικαι αν μουχει κανει 10εμπλοκες ζητημα ειναι για μενα δν αξιζι να χαλασω την κανη ολο και κατι θα γινει με το ζεσταμα κολημα του ποτηριου

Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke.sarcastic.
33gr no 7.5
find the closest gas station near mΚαλησπεα και παλι.Αυτα ειναι τα διαπιστευτηρια μιας Remi για οσους ενδιαφερομενους θελουν να εχουν χειροπιαστες αποδειξεις που σκεπτονται να επιλεξουν καποια στιγμη στην αγορα τους μια Remi.Mπραβο και σε ευχαριστουμε .Επιβεβαιωνεται και οσα και εγω προσωπικα ειχα αναφερθει για τη βλητικη αποδοση της 1187 .

Η ελαστικότητα της κάννης (σύνθεση μετάλλου), ο ιδιοσυντονισμός, η αρχιτεκτονική (κώνος/αυλός/τσοκ) και το βάρος (τοιχώματα κάννης/βάρος όπλου) είναι αυτά που κάνουν μια Remington να υπερέχει. Από κοντά και οι κάννες της Hastings όσο και της Verney Carron μετά την εξαγορά της πρώτης από τη δεύτερη. Λειτουργικά η Remington βελτιώθηκε. Ίσως η επιθυμητή λύση να είναι αυτή στη φωτογραφία:

Μασουρι Στολη το εργαλειο!!!κάνε αν θες μια δοκιμή στα 25μ. 4* no 9 32gr και ανέβασε τη να τη δουμε!!
Δεσμευομαι Τακη για δοκιμη.
25μ 4* 29γρ νο 9 ομως μιας και τετοια τιχνω στα μικρα φτερωτα. 32γρ δεν εχω:)
Για περιμενε λιγο...

Εδω σε εχω.
25μ 3* 33γρ νο 9 διασπορας

Η ελαστικότητα της κάννης (σύνθεση μετάλλου), ο ιδιοσυντονισμός, η αρχιτεκτονική (κώνος/αυλός/τσοκ) και το βάρος (τοιχώματα κάννης/βάρος όπλου) είναι αυτά που κάνουν μια Remington να υπερέχει. Από κοντά και οι κάννες της Hastings όσο και της Verney Carron μετά την εξαγορά της πρώτης από τη δεύτερη. Λειτουργικά η Remington βελτιώθηκε. Ίσως η επιθυμητή λύση να είναι αυτή στη φωτογραφία:

Χμ

Status
Not open for further replies.
Back