Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεσμευομαι Τακη για δοκιμη.
25μ 4* 29γρ νο 9 ομως μιας και τετοια τιχνω στα μικρα φτερωτα. 32γρ δεν εχω:)
Για περιμενε λιγο...

Εδω σε εχω.
25μ 3* 33γρ νο 9 διασπορας
Φίλε Kastoras πολύ συγκεντρωτική τουφεκιά για διασποράς. Το χαρτί τι διαστάσεις έχει;

Δεσμευομαι Τακη για δοκιμη.
25μ 4* 29γρ νο 9 ομως μιας και τετοια τιχνω στα μικρα φτερωτα. 32γρ δεν εχω:)
Για περιμενε λιγο...

Εδω σε εχω.
25μ 3* 33γρ νο 9 διασπορας
Σ' ευχαριστώ,με την πρώτη ευκαιρία όμως κάνε μια δοκιμή με 4* στα 25m και 32g no9

Ιδιογόμωση λίγα μέτρα με σφιχτό τσοκαρισμα πυκνότητα σκαγιων στα Νο9 33γρ,,δηλαδή περιμένατε κάτι διαφορετικό η λιγότερο ;

Αν μπορείς βάλε δοκιμές με εμπορικά Τόλη να δούμε

Last edited:
Ιδιογόμωση λίγα μέτρα με σφιχτό τσοκαρισμα πυκνότητα σκαγιων στα Νο9 33γρ,,δηλαδή περιμένατε κάτι διαφορετικό η λιγότερο ;

Αν μπορείς βάλε δοκιμές με εμπορικά Τόλη να δούμε
Από καθαρή απορία και μόνο, αν δηλαδή δεν ήταν διασποράς το φυσίγγι, πως θα ήταν η τουφεκιά; Τα 25 μέτρα για τουφεκιά με διασποράς δεν τα θεωρείς και λίγα. Ιδιογομωτής δεν είμαι και η εμπειρία μου αναλώνεται μόνο σε φυσίγγια εμπορίου, αλλά αν μου έδειχναν αυτή την τουφεκιά, δεν θα περνούσε ποτέ απο το μυαλό μου ότι είναι φυσίγγι διασποράς. Προσωπικές απόψεις πάντα και εντελώς φιλικά.

Η τουφεκιά θα ήταν μπάλα για τους παραπάνω λόγους που είπα,,, ούτε εμένα θα μου έκανε για φυσιγγι διασποράς είναι η αλήθεια αλλά επειδή έχω δει τουφεκιές που έχω ρίξει ο ίδιος με V3 και εμπορικά φυσίγγια δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε εδώ ( ιδιογόμωση ) οπότε δεν είναι το όπλο αλλά το φυσίγγι στην προκειμένη περίπτωση

Από την άλλη τώρα δεν ξέρω τι στήσιμο έχει κανει ο Τόλης στο φυσιγγι,,μπορεί να μην είναι τόσο διασποράς γι'αυτό λέω να δοκιμάσει εμπορικά που ρίχνουμε οι περισσότεροι είτε με διασπορεα είτε με συγκεντρωτηρα να έχουμε καλύτερη εικόνα

Last edited:
Το διασποράς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν έμπειροι ιδιογομωτες που δεν μπορούν να βγάλουν διασποράς φυσίγγι. Το "διασποράς" πλαστικό κυάθιο δεν αρκεί τις περισσότερες φορές.

Η τουφεκιά θα ήταν μπάλα για τους παραπάνω λόγους που είπα,,, ούτε εμένα δεν θα μου έκανε για φυσιγγι διασποράς είναι η αλήθεια αλλά επειδή έχω δει τουφεκιές που έχω ρίξει ο ίδιος με V3 και εμπορικά φυσίγγια δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε εδώ ( ιδιογόμωση ) οπότε δεν είναι το όπλο αλλά το φυσίγγι στην προκειμένη περίπτωση

Από την άλλη τώρα δεν ξέρω τι στήσιμο έχει κανει ο Τόλης στο φυσιγγι,,μπορεί να μην είναι μια τόσο διασποράς γι'αυτό λέω να δοκιμάσει εμπορικά που ρίχνουμε οι περισσότεροι είτε με διασπορεα είτε με συγκεντρωτηρα να έχουμε καλύτερη εικόνα
Οκ φίλε Pavlos. Κατανοώ απολύτως αυτά που έγραψες και συμφωνώ.

Δεν το λες διασποράς αυτό το φυσιγγι, μιας κ εχει τύχει να το δοκιμάσω κ εγώ... Όπως λέει κ ο Lusso δεν αρκεί ένα κυαθιο διασπορεα για να φτιαχτεί αυτόματα κ ένα φυσιγγι διασποράς... Θελει δοκιμή κ αντίληψη πόσο πρέπει να το φορτώσεις κ να το πατήσεις το φυσιγγι για να πάρεις ένα φυσιγγι διασποράς...

Παυλο ποια είναι η γνώμη σου εσένα για την τουφεκια της ν3 ?
Προσωπικά δυστυχώς δεν έχω άποψη, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία ακόμα να το ρίξω αυτό το όπλο αν κ το θέλω πολύ...

Κάποια λύση θα βρεθεί σε συνεργασία με κατάλληλο τσοκ. Το οπλο βγάζει αρκετά σφιχτή τουφεκιά και το mod πιστεύω δεν είναι κανόνας. Έναν απλό κύλινδρο σκιτ της εταιρία δες και αν νούμερο ψηλότερα σκάγια απ αυτά που θα νόμιζες ότι χρειαζοσουν

Δεν το λες διασποράς αυτό το φυσιγγι, μιας κ εχει τύχει να το δοκιμάσω κ εγώ... Όπως λέει κ ο Lusso δεν αρκεί ένα κυαθιο διασπορεα για να φτιαχτεί αυτόματα κ ένα φυσιγγι διασποράς... Θελει δοκιμή κ αντίληψη πόσο πρέπει να το φορτώσεις κ να το πατήσεις το φυσιγγι για να πάρεις ένα φυσιγγι διασποράς...

Παυλο ποια είναι η γνώμη σου εσένα για την τουφεκια της ν3 ?
Προσωπικά δυστυχώς δεν έχω άποψη, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία ακόμα να το ρίξω αυτό το όπλο αν κ το θέλω πολύ...
Σε ποιο φυσιγγι αναφερεσαι οταν λες οτι "δεν το λες διασπορας...."? Στο S&B? Γιατι το εχω στο πλανο να το αγορασω για δοκιμη!

Παυλο εαν εχεις δοκιμασει την αποδοση της V3 δωσει μια εικονα μια αποψη διοτι μετα την 1187 με ενδιαφερει μια RΕΜΙ για συγκεκριμενο κυνηγι.Η απαντηση σου θα ειναι και για τον Αρη αλλοιως να σε παρω τηλεφωνο.

Status
Not open for further replies.
Back