Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τολι που βρισκεσαι τωρα ρε φιλε?
Ναι εχουν παρει φωτια ομως ο ποιος πολυς κοσμος που εχει παραγγειλει ακομη να το παρει στα χερια του. Με λιγη τυχη τωρα βρισκεις την μαυρη στις 28 ιν. Ολα τα αλλα τα μοντελλα αφαντα απο την αγορα. Αυτο που κυκλοφορησε ειναι οτι η Remington το τεσταρησε για την αξιοπιστια του στα 35000 φυσιγγια, ρεκορ για τεστ σε λειοκαννο. Τωρα αναμονη να το παρουμε στα χερια μας.
Παυλο καλημερα φιλε, Αυστραλια - Ασια κανω τωρα, απορω πως εμεινε τοσο πισω η Rem ... και οσο σε ταλαιπωρουν ....τοσο πιο πολυ το θες αχαχα

Παυλο καλημερα φιλε, Αυστραλια - Ασια κανω τωρα, απορω πως εμεινε τοσο πισω η Rem ... και οσο σε ταλαιπωρουν ....τοσο πιο πολυ το θες αχαχα

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις η συμπεριφορα μας (μου) ειναι αναλογη απο αυτη του μικρου παιδιου. Σου λενε περιμενε λιγο και θα το εχεις και συ λες οχι το θελω τωρα. Και οσο αργει τοσο το θελεις περισσοτερο...

Πρωτοφανής τέτοια καθυστέρηση σε μοντέλο οπλου. Δεν μου αρέσει αυτή η ιστορία.
Προφανώς δεν μπορούν να συντονησουν την παραγωγή για τα εξωεργοστασιακα εξαρτήματα.
ΣΥΜΦΩΝΩ με τον jnp και προσθέτω:
Κλασικό παράδειγμα που η διαφήμιση προηγείται πολύ της παραγωγής και οι υποκατασκευαστές (outsourcing) τον ....κόσμο τους.
Το πρόβλημα δείχνει κακές συμβάσεις ή/και κακή ποιότητα των εξαρτημάτων και όχι μόνο στις ...φλάντζες.
Η χαμηλή τιμή πάντως του όπλου(~750-800 $) παραπέμπει σε οπλο Made in Turkey ή Βραζιλία. Αλλά επειδή δεν μπορούν να εξαπατήσουν στην Αμερική, πιθανώς να συναρμολογείται στις ΗΠΑ, με το π.χ. 51% της αξίας του να αφορά made in USA εξαρτήματα και εργασία.
Τιμή και καθυστερήσεις μόνο αυτό δείχνουν.
Εχω παράδειγμα με το HONDA το HRV. Αναδείχθηκε το 2015 από το What's Car το πλέον προσδοκούμενο αυτοκίνητο, μετα από ψηφοφορία των αναγνωστών του. ήταν να κυκλοφορήσει από αρχές 2015 και τελικά στις εκθέσεις (σε Ολανδία-Βέλγιο που ζω) ήταν 25 Οκτωβρίου 2015 και παραδόσεις μετά 6 μήνες.
Αιτία : To Εργοστάσιο είναι στο Μεξικό και υπήρχαν πολλές κλοπές υλικών και σοβαρές δυσκολίες εύρεσης εξειδικευμένου προσωπικού.
Επομένως προσοχή, οι βιαστικοί.
Ενδεχομένως οι πρώτες παρτίδες όπλων (ειδικά όσες πάνε σε αγορές υποβαθμισμένες να παρουσιάσουν προβλήματα "νηπιακής ηλικίας".
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και θα μάθουμε από τα αμερικάνικα sites τα όποια θέματα με τα οπλα παραγωγής.

Η V3 δεν εχει τιποτα να κανει με Τουρκια/Βραζιλια. Φτειαχνεται στο Ilion της Νεας Υορκης και ειναι το μονο αυτογεμες που μπορει να χαρακτηριζεται αμερικανικο. Η αλλη καθαρα αμερικανικη εταιρεια ειναι η Mossberg που ομως φτειαχνει καποια μερη του οπλου στο Μεξικο. SX3, Maxus, A5 φτειαχνονται στην Πορτογαλια.
Η καθυστερηση στη παραγωγη ηταν κυριως θεμα νομικο παρα θεμα παραγωγης. Υπηρχε αλλη εταιρεια που διεκδικουσε τα πνευματικα δικαιωματα για το ονομα V3. Μια τετοια καθυστερηση θα δικαιολογιοταν αν θα επρεπε να γινουν σημαντικες αλλαγες στα πρωτοτυπα που ηταν στα χερια λιγων δοκιμαστων για ενα περιπου χρονο. Αλλαγες δεν υπηρξαν. Το λαθος που αναγνωριζω στη Remington ηταν οτι ανακοινωσαν το οπλο πολυ νωρις και οτι δεν συμπεριελαβαν φλατζες στα οπλα που πουλουν αυτη τη στιγμη. Το κοντακι της Remington για οσους δεν το ξερουν ταιριαζει οπως ειναι σε πανω απο 95% των σωματυπων. Η χαμηλη τιμη ειναι απλως θεμα marketing, η ιδια στατηγικη ακριβως οπως χρησιμοποιηθηκε στο παρελθον τοσο στην 870 οσο και στην 1100 τα οπλα που κατεχουν τα παγκοσμια ρεκορ πωλησεων στις κατηγοριες τους.
Η Remington ειχε πολλα ανεπιτυχη πλασσαρισματα προιοντων το παρελθον και αυτη τη φορα δεν αφησαν τιποτα στη τυχη. Δουλευαν εδω και 4 χρονια σε αυτο το μοντελο, ειχαν το μεγαλυτερο budget για R&D στην ιστορια του αυτογεμους και περασαν το οπλο απο τη πιο βασανιστικη δοκιμασια που εχει ποτε υποστει αυτογεμες. Τα οπλα δοκιμαστηκαν στις 35000 βολες τοσο στα κυνηγια της Αργεντινης οσο και στο πολικο ψυχος του Kαναδα χωρις το παραμικρο προβλημα. Το οπλο συγκριθηκε με ολα τα οπλα της κατηγοριας του 1 προς 1 σε ανακρουση, λειτουργικοτητα, ταχυτητα κλειστρου, συντηρηση, σκανδαλη κλπ και η διαφορα ηταν εμφανης. Μικροτερη ανακρουση με δημιοσιευμενα ολα τα ονοματα του ανταγωνισμου που χρειαζεσαι νομικα τουλαχιστον στην Αμερικη cojones για να το κανεις, ταχυτερη καραμπινα στο κοσμο που θα δημοσιευθει συντομα με συγκριτικα αποτελεσματα, καλυτερη σκανδαλη που σπαει στις 4.5 λιβρες. Μονο για αποδοση βολης δεν ειπαν τιποτα, αλλα μονο που ανακοινωσαν οτι η καννη ειναι η 1100 σε ολους τους φιλους της Remington φτανει και περισσευει;)
Με τετοιο εκτενη προγραμματισμο δεν περιμενω προσωπικα νηπιακα προβληματα και θα το επαιρνα ακομη και αν επρεπε να ειμαι εγω ο πρωτος που θα τουφεκουσε αυτο το οπλο.
Ειμαι μεγαλος φαν της συγκεκριμενης εταιρειας και το περιμενω πως και πως. Ποτε στο παρελθον δεν με συγκινησαν τα μοντελα της Remington μετα το 1187.H Versamax ειναι πολυ καλη, αλλα πολυ βαρεια για γενικο κυνηγι, με τη V3 η Remington ηλθε για να γραψει ιστορια και το οπλο ειναι για μενα προσωπικα ακριβως στα θελω μου. Το μονο κακο στην ολη υποθεση οτι δεν υπαρχει ακομη διαθεση για εξαγωγες καθως η διψα της αμερικανικης αγορας γιαυτο το μοντελο ειναι μεγαλη. Ισως αργησουμε να το δουμε Ευρωπη, παντως η Remington το ειχε στη εκθεση της στην ΙWA της Νυρεμβεργης αυτο το μηνα.

Μου αρέσει η ανάλυση του φίλου Milvus. Φαίνεται να ξέρει πληροφορίες εκ των έσω.
Μακάρι να είναι έτσι ακριβώς και είτε μέσω ΗΠΑ είτε από Δ. Ευρώπη είτε τελικά από Ελλάδα να το βάλουμε στο χέρι. Ειδικά αφού θα κάνουν και τα τσοκάκια από τα όπλα που έχουμε (1100, 11-87).
Πάντα όμως πάνω στην βάση : "Πίστευε και μη, ερεύνα!!!!" και όχι "ΠΙΣΤΕΥΕ, και μη ερεύνα"

Συγκριτικος πινακας ανακρουσης της V3 με οπλα της κατηγοριας της. Το φυσιγγι της δοκιμης ειναι 32 γρ με αρχικη 1200 FPS.

...Μονο για αποδοση βολης δεν ειπαν τιποτα, αλλα μονο που ανακοινωσαν οτι η καννη ειναι η 1100 σε ολους τους φιλους της Remington φτανει και περισσευει;)...

Παύλε δεν θα έπρεπε να μας παρουσιάσουν και τις βλητικές δοκιμές ώστε να πείσουν του παλιούς για την όμοια κάννη και να πληροφορήσουν τους νέους; .xm.

Χρηστο, γενικα οι Αμερικανοι δεν πολυγραφουν στις κριτικες τους για βλητικες αποδοσεις. Για καποιο λογο ολες οι αλλες λεπτομερειες τους ειναι πιο χρησιμες. Σου ξαναβαζω εδω το βιντεακι του Randy Wakeman που εχει τουφεκιες σε δισκακια και πινακες.

Μου αρέσει η ανάλυση του φίλου Milvus. Φαίνεται να ξέρει πληροφορίες εκ των έσω.
Μακάρι να είναι έτσι ακριβώς και είτε μέσω ΗΠΑ είτε από Δ. Ευρώπη είτε τελικά από Ελλάδα να το βάλουμε στο χέρι. Ειδικά αφού θα κάνουν και τα τσοκάκια από τα όπλα που έχουμε (1100, 11-87).
Πάντα όμως πάνω στην βάση : "Πίστευε και μη, ερεύνα!!!!" και όχι "ΠΙΣΤΕΥΕ, και μη ερεύνα"

Φιλε μου στο πιστευε και μη, ερευνα εχεις απολυτο δικιο. Οποιος επενδυει τα χρηματα του για την αγορα ενος οπλου ειναι υποχρεωμενος να το κανει.
Στη Remington V3 υπηρχε μια τελειως διαφορετικη προσεγγιση. Αντι η εταιρεια να πει οτι βγαζει αυτο το μοντελο στην αγορα και πειτε μου αν σας αρεσει, η εταιρεια ρωτησε κριτικους οπλων, πωλητες, κυνηγους, οπλουργους τι οπλο θα ηθελε να δει η αγορα. Η απαντηση ηταν στιβαρο οπλο, απεριττο απο πλευρας διακοσμησης, απροβληματιστο στη λειτουργια, με χαμηλη ανακρουση και ελαχιστη συντηρηση, τιμη λιγοτερο απο 1000 δολλαρια. Καννη ειχε παντα απιαστη η Remington γιαυτο την αφησε οπως ηταν. Στα αλλα υστερουσε πολυ των ιταλικων. Σε ολη τη διαρκεια του project εδιναν feedback στην Remington και ειχαν προσβαση στα πρωτοκολλα δοκιμων με συμβολαια εμπιστευτικοτητας.
Γιαυτο εγραψα οτι παρομοιο δεν εχει ξαναγινει στην ιστορια του αυτογεμους. Τωρα αν καποιου του αρεσει η Remington η προτιμαει Beretta η Benelli ειναι εντελως προσωπικο. Εγω που εχω ζησει αποδοση απο 1100 και 870 και εχω τις δικες μου συγκριτικες δοκιμες με αλλα οπλα το περιμενω σαν τρελλος.

Να δούμε θα είναι άραγε το όπλο που θα κάνει τους εδώ αγοραστές και φίλους των Ιταλικών αυτογεμων να δουν την remington με άλλο μάτι..Αν είναι έτσι όπως τα λένε πιστεύω πως ναι..

Πρεπει να εισαι συγκεκριμενος τυπος Τασο για να σου κανει μπαμ στο ματι η να κυνηγησεις διπλα απο καποιον που κυνηγαει Ρεμινγκτον;)
Τα οπλα κακα τα ψεμματα δεν ειναι φινετσατα σαν τα ιταλικα και ο ευρωπαιος αγοραζει πολυ και με το ματι. Θα εξαρτηθουν πολλα και απο την τιμη του εισαγωγεα.

Σε αυτό που λες έχεις μεγάλο δίκιο Παύλο.Οντως δεν είναι φινετσατα σαν τα Ιταλικά.
Όμως έχοντας μιλήσει με όλους τους εδώ πωλητές οπλων σχετικά με τα όπλα ρεμινγκτον,Μου λένε ότι πολύ σπάνια πουλάμε σε σχέση με τα Ιταλικά γιατί από ανέκαθεν στα ρεμινγκτον υπήρχε η φήμη της εμπλοκής,λαστιχακια κλπ..
Νομιζω αυτός είναι και ένας από τους άλλους λόγους..
Μπορεί να είναι όντως τα καλύτερα όπλα δεν λέω όχι.
Όμως με αυτό το μοντελο ίσως η ρεμ να αλλάξει τα μυαλά πολλών από αυτών..

Σε αυτό που λες έχεις μεγάλο δίκιο Παύλο.Οντως δεν είναι φινετσατα σαν τα Ιταλικά.
Όμως έχοντας μιλήσει με όλους τους εδώ πωλητές οπλων σχετικά με τα όπλα ρεμινγκτον,Μου λένε ότι πολύ σπάνια πουλάμε σε σχέση με τα Ιταλικά γιατί από ανέκαθεν στα ρεμινγκτον υπήρχε η φήμη της εμπλοκής,λαστιχακια κλπ..
Νομιζω αυτός είναι και ένας από τους άλλους λόγους..
Μπορεί να είναι όντως τα καλύτερα όπλα δεν λέω όχι.
Όμως με αυτό το μοντελο ίσως η ρεμ να αλλάξει τα μυαλά πολλών από αυτών..

Τασο στα παλια μοντελα τα προβληματα υπηρχαν. Το εχω γραψει στα προηγουμενα ποστ. Ο μηχανισμος λειτουργειας ηταν περιπλοκος, ηθελε πολυ συντηρηση, ηταν σχετικα αργος. Ακριβως σε αυτους τους τομεις δουλεψε η Ρεμινγκτον για αυτο το προιον. Στη 1100 τη δικια μου ειχα αλλαξει περιπου 5 με 8 εξολκεις, 2 επικρουστηρες και 1 σιδηροδρομο (λαθος δικο μου) στα περιπου 20 χρονια που τη κυνηγησα. Η καννες της ομως ηταν παντα απαιχτες κοντα στην αποδοση ακριβων σκοπευτικων, γιαυτο και δεν το αλλαζα με τιποτα. Με το συστημα Versaport ηλθε η μεγαλη αλλαγη.
Προσωπικα δεν νομιζω η Remington να κοψει μεγαλο μεριδιο αγορας απο τους Ιταλους στην Ευρωπη, στην Αμερικη ομως θα κανει παταγο.

Ούτε εδώ πιστεύω να τους κόψει τόσο πολύ αυτοί που θα πάρουν benelli, beretta, browning θα το κάνουν. Απαυτους που θα πάρει μεγάλο κομμάτι θα είναι οι Τούρκοι και τα τουρκοαμερικανικα τύπου cz usa, και όλα αυτά που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγορας εδώ, με καλή τιμή, αμερικάνικο όπλο 100% .

Ρε παιδιά είχα πολλά χρόνια Beretta.απο 391 390 και πρόσφατα 302 .ε την κάννη της 1100 και της 11-87 οι ιταλοί δεν την έχουν.και αυτό που λέει ο Παύλος για το κοντάκι της rem έχει απόλυτο δίκιο.εφαρμόζει σε κάθε μέσο κυνηγό.απλα όλα είναι θέμα marketing.η rem έχει διευρυμένο .αυλό απο τα τέλη του 60 και χωρίς διαφήμιση.απο επιλογή και μονο κυνηγάω με δικανο πλεον.αλλιως μονο rem

Status
Not open for further replies.
Back