Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τολη εχω φθασει σε μια ηληκια που δεν μου επιτρεπεται να αρπαζομαι οπως εσυ βγαζεις το νοημα αυτο απο τα γραφομενα οπου και εαν συμμετεχω.Ε
οκ φιλέ μου γραπτος λόγος δύσκολα να βγάλει το ύφος σου ζητω συγνώμη σεβωμε τον απέναντι μου παντα ανεξαρτήτου ηλικίας

Tolis καποια θεματα δεν τα καταθετουμε κατα την γνωμη μας και εξηγουμε για να μην παρεξηγηθω.Θεματα που εχουν σαφη και συγκεκριμενη αναφορα θεωρητικα πρεπει να ασχολουμεθα μεν την ενημερωση τους πρωτα μεσα απο τα σαιτ που βγαζουν οι εταιρειες και να εχουμε σωστη αποψη για το προιον .Η Remi V3 ειναι ενα αμιγως αμερικανικο προιον εξ ολοκληρου με τα ιδιαιτερα και μοναδικα χαρακτηριστικα παραγωγης του και αυτο ακριβως ειναι που το κανει ξεχωριστο.Δεν μας αφηνει περιθωριο να κανουμε συγκρισεις η εταιρεια αυτη με την παραγωγη αυτου του προιον .Οποιος επιλεξει την V3 να γνωριζει οτι εχει κανει μια σπουδαια επιλογη απο την στιγμη που θα αποφασισει να παρει μια Remi.Οποιος θελει να το αναλυσουμε το συζηταμε.
Εχεις στην κατοχή σου τετιο οπλο η το έχεις χρήσημοποιησει ?

Συνεχιζω διοτι περσα κατα λαθος μιση απαντηση απλα προθεση μου ειναι να παρουσιαζω συγκεκριμενα τα πραγματα οπως εχουν για να μπορουμε να εχουμε ενα καλιτερο τροπο σκεψης για κατι το οποιο μας αφορα πως ωφελεια μας .Εαν περασα μια τετοια εντυπωση ζητω συγνωμη και στο μελλον θα ειμαι ποιο προσεκτικος οσο με αφορα.Τωρα σε ενημερωνω οτι και εγω απο την επαρχια ειμαι οπως εσυ αλλα στο μετρο του δυνατου στην ευκαιρεια που μου δινεται να περνω γνωση για θεματα που με ενδιαφερουν απο επισκεψεις στους χωρους που εχουν τα προιοντα το βαζω μεσα στην ατζεντα μου και ετσι εχω την ευκαιρια να το μοιραζομαι οποτε χρειαστει και οχι να πουλησω γνωσεις οπως μου καταλογιζεις. Τελος σε βεβαιωνω οτι το θεμα οσο αφορα την V3 το παρουσιασες πολυ απλοικα δεν ειναι ετσι και εαν θελεις μελετησε λιγο και θα εχεις αλλη αποψη και στην συνεχεια μπορουμε να το συζητησουμε εαν θελεις .Το γεγονος οτι ειναι ενα ξεχωριστο οπλο που προσφερει ιδανικα χαρακτηριστικα που αλλες εταιρειες τωρα στα προσφατα χρονια υοθετησαν . Μελετησετο και συγκρινε .Σε οτι αναφερθηκα με καλοσυνη παντα.

Τολη εχω φθασει σε μια ηληκια που δεν μου επιτρεπεται να αρπαζομαι οπως εσυ βγαζεις το νοημα αυτο απο τα γραφομενα οπου και εαν συμμετεχω.Ε
Α και κάτι άλλο οποια κι αν είναι η ηλικία σου δε μπορούμε ολοι να βλεπουμε τον κόσμο μέσα απο το δικο σου παραθυρο

οκ φιλέ μου γραπτος λόγος δύσκολα να βγάλει το ύφος σου ζητω συγνώμη σεβωμε τον απέναντι μου παντα ανεξαρτήτου ηλικίας
Μου απευθυνες σεβασμο και συγνωμη Τολη και το σεβομαι αυτο δειχνει το χαρακτηρα σου και χαιρομαι.Σιγουρα ενας γραπτος λογος οταν τον αποδιδεις περιεκτικα δεν μπορει να βγαλει μερικες φορες με ακριβεια τα οσα θελεις να μεταδοσεις. Νασαι καλα .

Συνεχιζω διοτι περσα κατα λαθος μιση απαντηση απλα προθεση μου ειναι να παρουσιαζω συγκεκριμενα τα πραγματα οπως εχουν για να μπορουμε να εχουμε ενα καλιτερο τροπο σκεψης για κατι το οποιο μας αφορα πως ωφελεια μας .Εαν περασα μια τετοια εντυπωση ζητω συγνωμη και στο μελλον θα ειμαι ποιο προσεκτικος οσο με αφορα.Τωρα σε ενημερωνω οτι και εγω απο την επαρχια ειμαι οπως εσυ αλλα στο μετρο του δυνατου στην ευκαιρεια που μου δινεται να περνω γνωση για θεματα που με ενδιαφερουν απο επισκεψεις στους χωρους που εχουν τα προιοντα το βαζω μεσα στην ατζεντα μου και ετσι εχω την ευκαιρια να το μοιραζομαι οποτε χρειαστει και οχι να πουλησω γνωσεις οπως μου καταλογιζεις. Τελος σε βεβαιωνω οτι το θεμα οσο αφορα την V3 το παρουσιασες πολυ απλοικα δεν ειναι ετσι και εαν θελεις μελετησε λιγο και θα εχεις αλλη αποψη και στην συνεχεια μπορουμε να το συζητησουμε εαν θελεις .Το γεγονος οτι ειναι ενα ξεχωριστο οπλο που προσφερει ιδανικα χαρακτηριστικα που αλλες εταιρειες τωρα στα προσφατα χρονια υοθετησαν . Μελετησετο και συγκρινε .Σε οτι αναφερθηκα με καλοσυνη παντα.
Και επήδη το κρατησες για λίγο στα χέρια σου λες όλα αυτά εγώ ούτε καν το εχω δει απο κοντα και για αυτο ξεκιναω την προταση μου με τη φράση( κατά τη γνώμη μου ) αρκουμε σε γνώμες αξιόλογων χρηστών οπως ο milvus κ καστορας που παρουσιάζουν έργα

Δεν βρισκομαι στο φορουμ για να αποδειξω κατι ουτε για να συγκριθω με συναδελφους και οταν καταθετω μια αποψη δεν την επιβαλλω απλα αναφερομαι συμφωνα με τα οσα εχω και εγω να δωσω.Τι καθεσε και μου γραφεις τωραΘα σου σου δωσω ενα ιστορικο που με αφορα οσο αφορα την εμπλοκη μου με τις Remi ως απαντηση εαν εχω η οχι στην κατοχη μου ενα .Το 1975 ξεκινησα με μια 1100 Skeet στην συνεχεια μετα απο χρονια αγορασα την 1187 και μια περιοδο οχι δικο μου αλλα φιλου στην παρεα ειχα και την ευκαιρεια να παρω εμπειρεια απο την Versa max.H εμπειρια μου και τα χρονια που εζησα με αυτα τα οπλα με κρατησαν με ενδιαφερον κοντα στην εταιρεια ακομα και με τα αποτυχημενα μοντελα της και ετσι χωρις να εχω ριξει με την V3 αλλα τα οσα κριτηρια εχω αποκομισει ολα αυτα χρονια και μελετωντας την εχω μια ολοκληρομενη αποψη προσωπικα παντα στο μετρο του δυνατου για το τι σημερα εχει κατασκευασει αυτη η εταιρεια ως προιον κρινοντας την σε ολα τα σημεια της.Δεχομαι ευχαριστως απο συναδελφους που εχουν στην κατοχη το οπλο αυτο την αποψη τους με μεγαλο ενδιαφερον και θα με βοηθουσε να εχω μια τελικη αποψη και για το μοντελο αυτο.

@Tolis SBE1 και @PIT θέλετε να τα πειτε μέσω πμ παλικάρια; Καλή συνέχεια.
Οκ όλα και απο μένα λόγο οτι ειμαι και μικρότερος το κοβω εδώ δεν έχω καπιό πρόβλημα με τον κύριο απλα κουβεντιασαμε ελπιζω να μη μου θύμωσε έχω να μαθω πολλα ακόμα απο τον ίδιο απλα τα λέει με τν τοπο του αν ειμασταν όλοι ίδιοι δε θα υπηρχε νόιμα επικοινονιας και απ τη στιγμή που δεν τον ξέρω πρωσοπικα μαλων πευτω έξω και παλί συγνωμη

Last edited:
Tolis καποια θεματα δεν τα καταθετουμε κατα την γνωμη μας και εξηγουμε για να μην παρεξηγηθω.Θεματα που εχουν σαφη και συγκεκριμενη αναφορα θεωρητικα πρεπει να ασχολουμεθα μεν την ενημερωση τους πρωτα μεσα απο τα σαιτ που βγαζουν οι εταιρειες και να εχουμε σωστη αποψη για το προιον .Η Remi V3 ειναι ενα αμιγως αμερικανικο προιον εξ ολοκληρου με τα ιδιαιτερα και μοναδικα χαρακτηριστικα παραγωγης του και αυτο ακριβως ειναι που το κανει ξεχωριστο.Δεν μας αφηνει περιθωριο να κανουμε συγκρισεις η εταιρεια αυτη με την παραγωγη αυτου του προιον .Οποιος επιλεξει την V3 να γνωριζει οτι εχει κανει μια σπουδαια επιλογη απο την στιγμη που θα αποφασισει να παρει μια Remi.Οποιος θελει να το αναλυσουμε το συζηταμε.

Καλησπερα Pit,
Ποια θεωρεις ως ιδιαιτερα χαρακτηριστικα σε αυτο το μοντελο;
Προσωπικα με κερδισε η οψη της, η στιβαρη αισθηση που αφηνει σε συγκριση με αλλα αυτογεμη και το brand name που εχει καθιερωθει ως οροσημο για την βλητικη της. Καταλυτικο ρολο επαιξε η επιθετικη πωλητικη τακτικη της εταιρειας καθως κοινοποιησε συγκρητικα με αλλα οπλα σε οτι αφορα την ανακρουση της.

20190702-205828.jpg

Επισης οι φαντασμαγορικες τουφεκιες του @milvus και η αξιοπιστια του οπλου με 24γρ σε τρυγονια της αφρικης εως απιστευτες βολες σε χηνες στην εσθονια. Το οπλο λειτουργουσε αψογα ριχνοντας 4000 περιπου φυσιγγια σε διαστημα λιγων ημερων με καυσωνα,ενω σκοτωνε ελεινα σε απιστευτες αποστασεις τις χηνες.
Οι αμερικανοι θελουν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο και περα απο τα διαφημιστικα πατριοτικα τους τρικ, εφτιαξαν κατι σοβαρο για να μπορουν να εκτοπισουν τους υπολοιπους.
Ιδια καννη απο το 1960 οταν πολλοι αλλοι ψαχνονταν και εναν εξαιρετικα λειτουργικο μηχανισμο. Σκεφτειτε οτι τα 24γρ στο σκοπευτηριο τα πεταει στα 3μ κατα την εξολκευση κατ επαναληψη.
Η αποψη μου ειναι υποκριμενικη, αλλα και πως να μην ειναι οταν παιρνεις ενα οπλο απο το κουτι του και εχεις επιτυχιες σε φτερωτα και καθε δοκιμη που κανεις με χοντρα στα 50 75 και 100 μετρα δειχνει ενα οπλο που ανταποκρινεται πληρως?

Last edited by a moderator:
Καλησπερα Pit,
Προσωπικα με κερδισε η οψη της, η στιβαρη αισθηση που αφηνει σε συγκριση με αλλα αυτογεμη και το brand name που εχει καθιερωθει ως οροσημο για την βλητικη της. Καταλυτικο ρολο επαιξε η επιθετικη πωλητικη τακτικη της εταιρειας καθως κοινοποιησε συγκρητικα με αλλα οπλα σε οτι αφορα την ανακρουση της.

Επισης οι φαντασμαγορικες τουφεκιες του @milvus και η αξιοπιστια του οπλου με 24γρ σε τρυγονια της αφρικης εως απιστευτες βολες σε χηνες στην εσθονια. Το οπλο λειτουργουσε αψογα ριχνοντας 4000 περιπου φυσιγγια σε διαστημα λιγων ημερων με καυσωνα,ενω σκοτωνε ελεινα σε απιστευτες αποστασεις τις χηνες.
Οι αμερικανοι θελουν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο και περα απο τα διαφημιστικα πατριοτικα τους τρικ, εφτιαξαν κατι σοβαρο για να μπορουν να εκτοπισουν τους υπολοιπους.
Ιδια καννη απο το 1960 οταν πολλοι αλλοι ψαχνονταν και εναν εξαιρετικα λειτουργικο μηχανισμο. Σκεφτειτε οτι τα 24γρ στο σκοπευτηριο τα πεταει στα 3μ κατα την εξολκευση κατ επαναληψη.
Η αποψη μου ειναι υποκριμενικη, αλλα και πως να μην ειναι οταν παιρνεις ενα οπλο απο το κουτι του και εχεις επιτυχιες σε φτερωτα και καθε δοκιμη που κανεις με χοντρα στα 50 75 και 100 μετρα δειχνει ενα οπλο που ανταποκρινεται πληρως?
Kastora εκανες μια μικρη παρουσιαση στο συνολο σχεδον των στοιχειων που αφορουν την V3 και τον χαρακτηρισες ως υποκριμενεικη αλλα καθε αλλο σε πληροφορω ηταν μια αντικειμενικη παρουσιαση οπως αναλογει στο οπλο αυτο συμφωνα με τα πραγματικα χαρακτηριστικα που το συνοδευουν.Επιπλεον εδωσες και μια πρακτικη επιδοση και συμπεριφορα του οπλου με τα οσα με τον milvus εχεις ενημερωθει και ηταν και ενα στοιχειο που επιθυμουσα να μαθω και εγω για να εχω μια συνολικη αποψη για το οπλο αυτο και σε πληροφορω οτι με ευχαριστησε ιδιαιτερα..Τωρα να δηλωσω προσωπικα τι ειναι τα χαρακτηριστικα που αναφερομαι.1ον η καννη που κατασκευαζει απο το 1960 και το μονο που βελτιωσε ειναι ο κωνος διατηρει την ποιοτητα του μεταλλου το ιδιο καθως και τον τροπο κατασκευης .Εμεις τι ψαχνουμε και που εχουμε φθασει να κανουμε επανειλημμενες μετατροπες;Μακραινουμε κωνους αποχρωμειωνουμε καννες αναζηταμε το ιδανικο αυλο 18.5-18.6 και αναζηταμε εαν ειναι τα μεταλλα τα παλαια που κατασκευαζαν τις καννες οι εταιρειες και στο τελος ρωταει ο ενας τον αλλο σε ποιο εργοστασιο της μαμμας η το θυγατρικο.Ε λοιπον εδω ξερεις δεδηλωμενα και σιγουρα απο τον αμερικανο και ξερεις τι σημαινει ο αμερικανος να δηλωνει οτι κυριε αυτα που αναζητας ως ιδανικα στοιχεια σε μια καννη εγω σου τα εγγυουμαι 100% αμιγως απο το εργοστασιο μου.Η συνεχεια για την αξιοποιστια που μου περιγραφεις απο τον milvus επελεξε το αξιοποιστο επιχειρησιακο μηχανισμο απο το Μ4 μικρη διαφοροποιηση πετυχε το αποτελεσμα της αξιοποιστιας που ολοι ξερουμε βαραινε τα παλαια μοντελα της.Ολοι ενδιαφερομεθα για την εργονομια του οπλου και εδω περα απο την τυποποιημενη ευκολη επωμιση που ειχαν τα 1187-1100 εδωσε και κινηση στο οπλο με χαμηλοτερο βαρος και μικροτερη παπια.Τελικα βλεπουμε οτι χωρις να κανει ολοκληρωτικες επεμβασεις πετυχε να μας δωσει αυτο το οπλο θρεμα και γεννημα απο τα σπλαχνα της εταιρειας οπως απο παλαια και χωρις να κανει εκπτωση στα υλικα κατασκευης.Συγνωμη σε ολους τους συναδελφους για το μακροσκελες ειχα την αναγκη να το κανω γιατι πιστευω πολυ στο οπλο αυτο και προτεινωοτι αξιζει τον κοπο να το προσεξουμε ολοι.Σημειωστε το οτι η εταιρεια στην Αμερικη δινει εφ ορου εγγυηση κατι σιγουρα σημαινει και αυτο.

Παιδια ολοι οσοι γουσταρετε τα ρεμι οπως και εγω ειμαι ενας απο αυτους το v3 δεν πρεπει να λιπει απο τη συλογη παρτε το με κληστα ματια ειναι οτι καλητερο εχει παρουσιασει η ετερια εγω το εχω αποφασησει και θα το παρω συντωμα

Καλησπερα Pit,

20190702-205828.jpg

Ξεχασες να αναφερεις τα μηδενικα υπολλειματα μηχανικης κατεργασιας, και κατι για το οτι ειναι πολεμικη μηχανη .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back