Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά από τον αντιπρόσωπο άκουσα την πιο ηλιθια δικαιολογία ever για τα νέα v3.
Είναι λέει στο conteiner μαζί με φυσιγγια.. Το οποίο θα ήταν εδώ 20/7 που μετά έγινε τέλος Αυγούστου... Και ΛΕΝΕ ότι κατά λάθος έστειλαν το conteiner σε άλλη διεύθυνση /κράτος.... Και κάνει γύρω γύρω την Ευρώπη στο πλοίο.... Και μάλλον θα παραλάβουν Οκτωβρίο... Μάλλον!!!! Μα καλά τόσο ψεύτες και ερασιτέχνες
Καπετάνιο δεν πας καλύτερα εσύ να φέρεις το καράβι, σκέτη Οδύσσεια αυτό το v3 .

Αρκετά παλιό μοντέλο Μύρο,Βγήκε στην παραγωγή το 1948 κ αν δεν κάνω λάθος σταμάτησε η παραγωγή γύρω στην δεκαετία 1960 όπου την θέση της πήρε η 1100..
Το τσοκ αυτό λεγεται "Πολυτσοκ" κ ειναι παλαιού τύπου το συγκεκριμένο..
Στην ουσία έχουμε 4-5 τσοκ σε ενα..Με μια κίνηση του χεριού αλλάζουμε τσοκ,Αρκετά παλιά πατέντα,Αλλά μάλλον αποτυχημένη..
Εβγαζε κ η truglo ενα σύγχρονο για όλα σχεδόν τα σπειρωματα..
Σίγουρα παρέχει ευκολία αλλά μάλλον όχι ακρίβεια..

Last edited:
Ξέχασα να πω ότι το truglo το είχε πάρει ένας φίλος αλλά το επέστρεψε γιατί ήταν πολύ σφιχτό όταν προσπαθούσε να αλλάξει σύσφιξη με το χέρι,σε βαθμό που τον δυσκόλευε τρομερά.
Ίσως γιατί ήταν καινούργιο δεν ξέρω..off topic.

Σημερα πήρα τον Διαμαντοπουλο (παλι ) τηλέφωνο , κι μου ειπε ο πωλητής οτι η V3 θα ερθει τελος Οκτωβρίου . Του ειπα οτι μου ειπε Μάρτιο - μετα Απρίλιο μετα Μάιο ....κι όταν τον ειχα παρει στης 20 Αυγούστου μου ειπε ειναι τελωνείο να παρω σε μια εβδομάδα . Μου απάντησε οτι ποτε δεν ειπε τετοια πράγματα κι οτι εχω λάθος εγω . Τον ευχαρίστησα κι του έκλεισα το τηλ . Ουτε το φιλότιμο να πουν οτι δεν έχουν ιδέα ποτε θα ερθει δεν λένε .τι να πω ..........

Οι διαβαθμισεις του τσοκ ασφαλιζουν στην καταληλη θεση σε εγκοπες, με μπιλια που την σπρωχνει ελλατηριακι.Ειναι ακριβες οταν παει στο καταληλο σημειο και ασφαλισει.Λειτουργει με το σφιξιμο της εξωτερικης μουφας η οποια στο εσωτερικο της ειναι κωνικη.Η καννη στο τελειωμα της ειναι χαραγμενη για να μπορει να "μαζευει"οσο σφιγκουμε τη μουφα.Ογκωδης κατασκευη.Περασε απο τα χερια μου μια AL48 μ'αυτο το συστημα σε καννη 61cm .Πολυ καλες αποδοσεις.Ομως....καπως μου στραβοκαθοταν....

Αυτό με το καράβι μου θυμίζει το "Καράβι απ' την Περσία που πιαστηκε στην Κορινθία".
Αφιερωμένο στην Αυθεντική του εκτέλεση!!!.guitar.
{Sorry αλλά από εδώ δεν έχω πρόσβαση στο ...Γιουτουμπέ που έλεγε και Έλληνας απατεών}
Ασε που μόλις το καράβι πλησιάσει σε Ελληνικά Χωρικά θα γίνει καταγγελία ότι είναι παράνομα όπλα για την ...Λιβύη και θα τα κατασχέσει για 10 χρόνια το Λιμενικό/ Τελωνείο (το προβλέπει το ... άσμα!!!!).hair.
Λοιπόν αφού το "πράμα" αργεί, ξεχαρμανιάστε, με αξιολόγηση εδώ..sarcastic.
Πολύ καλή η αξιολόγηση/ κριτική αλλά μερικά από τα σχόλια αποκάτω είναι φαρμακερά.
Βεβαίως πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι ...καλοθελητές. Διαβάζουμε και εκτιμάμε πριν αποφασίσουμε.
http://www.thetruthaboutguns.com/2016/07/daniel-zimmerman/gun-review-remington-v3-shotgun/

Α!!!! και επειδη πρέπει να ζήσουμε κιόλας (τι κλέφτες θα γίνουμε???) έχω κονέ με ΗΠΑ.
Λαμβάνω και ....παραγγελιές!! (αφου μιλάμε με όρους νύχτας, πράμα, ξεχαρμάνιασμα, άσματα, ουσίες, πνεύματα και οινοπνεύματα!!!).shoot.

Last edited:
Φίλε Venetate η sp10 είναι ένα πολύ ειδικό και δυσχρηστο όπλο για τα Ελληνικά δεδομένα.Θα το πρότεινα μόνο σε αυτούς που κυνηγούν παθιασμενα υδροβια στον Εβρο και κυρίως χηνες καθώς και σε αυτούς που αγαπούν τα διαφορετικά όπλα.Βλητικα υπερέχει από όλα τα 31/2" gauge 12 που εγώ έχω δοκιμάσει.Τα δε φυσιγγια πανάκριβα και μόνο Αμερικανικά.
θα ηθελα πολυ να κυνηγησω αλλα και να ψαξω τα φυσιγγια απο ενα 10αρη....εσυ το εχει κυνηγησει αρκετα;

Και που θα τα βρεις τωρα που κλεισανε οι αγορες απο το αμερικα....
Τι εννοείς ΦΙΛΕ;;
Υπαρχει πρόβλημα παραγγελίας και αποστολής στην Ελλαδα;
Τελευταία φορά που αγόρασα απο CABELA'S προ ~2 ετών δεν υπήρχε πρόβλημα για αγορές μεχρι 200-240 $.
Έχει αλλάξει κάτι;

Φημες λενε οτι ειδικοι δορυφοροι εντοπισαν το χαμμενο κοντεινερ με τα οπλα και το φορτιο με τις V3 παραδοθηκε στον αντιπροσωπο... .yel. Ισχυει?
κατι πηραν και μενα τα αυτια μου. Επιφυλασσομαι ως προς το αληθες της πληροφοριας. Αποτι εμαθα μονο λιγες μαυρες για αρχη. Εγω το θελω σε camo οποτε περιμενω ετσι κι αλλοιως

Παιδια το εργαλειο εφυασε!! Μολις παρελαβα, δοκιμες απο αυριο!!!
Τι απο αυριο....σημερα τι θα κανεις;.sex hard.παρε και τις δυο μαζι σου βρες και ενα βιβλιοπωλειο για χαρτι και φυγε για δοκιμες...ακου αυριο!!!!!! Παρε και κανα φυσιγγι τις προκοπης μαζι σου.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back