Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά πρώτες εντυπώσεις. Σκανδάλη πολύ πολύ καλή και άμεση, γρήγορη σε μία 3αρα που εριξα.
Από ανάκρουση εριξα με 34 F2 εναντιων του vinci...... Λιιιιιιιιιιιιγο πιο μαλακά ήταν το V3. Βέβαια δεν είχα κάτι 36++ να δοκιμασω...εκεί θα φαινόταν ή τυγχων διάφορα.
Καλό swing και ζύγισμα. Σε διάτρηση, εναντιων του κωναρισμενου μου vinci ....ίδια διάτρηση , τώρα το +-5 δεν το περνώ υπόψη. Από κατανομή εριξα με τα medium k long range anaconda με F2 8αρι στα 40μετρα. Πολύ καλές και οι 4 βολές (2εκαστη)...αλλά λόγο ήλιου και άσπρου χαρτιού δεν έβγαινε καλή φώτο....και κάποια παλικάρια θα γκρινιαζαν αχαχα. Μεσοβδόμαδα στο σκοπευτήριο θα δοκιμασω στο πίνακα...που θα έχω και τα Brain του Vinci.
Μου φεύγει λίγο δεξιά ...οπότε πάει επίσκεψη στο γνωστό φιλο οπλουργο

Επειδή δεν θα φαινόταν καλά...αυτά θα τα κάνω στο σκοπευτήριο για να έχω καλές φωτογραφίες να παραθεσω.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερες ....αλλά το vinci μου είναι πολυυυυυυυ σφιχτό λόγο κώνου. Δεν είναι μέτρο συγκρισης

Τολη με τα δικά της τσοκ έπρεπε να ριξεις..Να δούμε τις φημισμένες τουφεκιες της ρεμ..

Απο το american rifleman μεσος ορος δοκιμων μετα απο 10 τουφεκιες. Οi αριθμοι ειναι των σκαγιων στην αναλογη περιφερεια

5nklec.jpg

Last edited:
Κλωσταει σαν μουλαρι μου φαινεται.....η σου εφυγε κατω αριστερα
Όλα τα ατσάλινα κλωτσάνε πολύ, αυτό λίγο παραπάνω. Ήταν μέρα με θυελλώδεις πλάγιους ανέμους και δυσκολευόμουν να κρατήσω το όπλο σταθερό.

Status
Not open for further replies.
Back