Τί είναι αυτό;Μονο η μπενελι φίλε
Τί είναι αυτό;Μονο η μπενελι φίλε
Αυτό στα δεξιά εννοείς η το άλλο ;Τί είναι αυτό;
Χα χα ωραίος!Αυτό στα δεξιά εννοείς η το άλλο ;
Ωραιο ντουφεκι για τραβιολες...αυτο η το φλομπερ μου θα βρησκομουν σε δηλημα
Ποιός είναι ο ορισμός του Cal 12;Ερώτηση:
Ποιες εταιρείες βγάζουν καννες πιο κοντά στον ορισμό του cal.12 ;
Ο ορισμός προέρχεται απ' τη διαίρεση μιας λίβρας (=454γρ) καθαρού μολύβδου σε 12 ισοβαρείς σφαίρες. Για να επιτευχθεί αυτό κάθε σφαίρα θα έχει διάμετρο 0,729 της ίντσας (=18,52χιλ). Έτσι για το διαμέτρημα 12 θεωρητικά ο ορισμός του αυλού είναι 18,5χιλ.Ποιός είναι ο ορισμός του Cal 12;
Ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση - αλλά πού είναι το ειδικό βάρος του μολύβδου;Ο ορισμός προέρχεται απ' τη διαίρεση μιας λίβρας (=454γρ) καθαρού μολύβδου σε 12 ισοβαρείς σφαίρες. Για να επιτευχθεί αυτό κάθε σφαίρα θα έχει διάμετρο 0,729 της ίντσας (=18,52χιλ). Έτσι για το διαμέτρημα 12 θεωρητικά ο ορισμός του αυλού είναι 18,5χιλ.
Κανονικα αμα τους βαστουσε να βαζανε τον Dweyne Johnson να τη διαφιμησει εκοινος ειναι the rock
Πο ρε φιλε τωρα εξυγητε αυτο το κατι παραπανω στα αμερικανικα εκοινα ειναι 12.7 gauge γι αυτο σκωτονουν στο τριτο συνεφο αριστεραΟ ορισμός προέρχεται απ' τη διαίρεση μιας λίβρας (=454γρ) καθαρού μολύβδου σε 12 ισοβαρείς σφαίρες. Για να επιτευχθεί αυτό κάθε σφαίρα θα έχει διάμετρο 0,729 της ίντσας (=18,52χιλ). Έτσι για το διαμέτρημα 12 θεωρητικά ο ορισμός του αυλού είναι 18,5χιλ.
Φίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικάΕυχαριστώ για την εκτενή απάντηση - αλλά πού είναι το ειδικό βάρος του μολύβδου;
- δεν χρειάζομαι απάντηση, απλά η προηγούμενη ερώτησή μου ήταν ολίγον τι προβοκατόρικη γιατί βλέπω τον "πόλεμο" ανάμεσα σε θιασώτες της τάδε και δείνα εταιρείας και είπα να συνεισφερω και εγώ στην γενική κατάσταση...
Αν με ήξερες θα εβλεπες ότι τέτοιο προβλημα δεν έχωΜιτσο ξεκηνα βαρακια
Καταλαβα πηγε ο θειος απο κορωνοιο και σου αφησε τις ελιες αχαχαχαχαχαχααΦίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικά
Ωραια τοτεμε το καλο να την αγωρασης....Αν με ήξερες θα εβλεπες ότι τέτοιο προβλημα δεν έχω
Παντως πρεπει να ειναι φοβερο κανονιΩραια τοτεμε το καλο να την αγωρασης....
Ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση - αλλά πού είναι το ειδικό βάρος του μολύβδου;
- δεν χρειάζομαι απάντηση, απλά η προηγούμενη ερώτησή μου ήταν ολίγον τι προβοκατόρικη γιατί βλέπω τον "πόλεμο" ανάμεσα σε θιασώτες της τάδε και δείνα εταιρείας και είπα να συνεισφερω και εγώ στην γενική κατάσταση...
Να θυμασαι παντα ότι αν ψάχνεις μέγιστη δυναμη από ένα όπλο μόνο η 70 χιλ θαλαμη θα στην δώσειΚαμία "μαχη" φίλε.
Ο καθένας όταν κάνει συνειδητά μια επιλογή, την υποστηρίζει.
Έναν she 3 ξύλινο από briley performance shop θα τον χτυπούσα.
@Dimitris benelli Μήπως ειμαι ματιαγμενος?
Για να πω την αλήθεια, σκέφτομαι και εγώ να ολοκληρώσω την "συλλογή" μου ίσως με ένα 1100 και σίγουρα με ένα Finn Classic 512 SD, όταν μου περισσέψουνΦίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικά