Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιός είναι ο ορισμός του Cal 12;
Ο ορισμός προέρχεται απ' τη διαίρεση μιας λίβρας (=454γρ) καθαρού μολύβδου σε 12 ισοβαρείς σφαίρες. Για να επιτευχθεί αυτό κάθε σφαίρα θα έχει διάμετρο 0,729 της ίντσας (=18,52χιλ). Έτσι για το διαμέτρημα 12 θεωρητικά ο ορισμός του αυλού είναι 18,5χιλ.

Ο ορισμός προέρχεται απ' τη διαίρεση μιας λίβρας (=454γρ) καθαρού μολύβδου σε 12 ισοβαρείς σφαίρες. Για να επιτευχθεί αυτό κάθε σφαίρα θα έχει διάμετρο 0,729 της ίντσας (=18,52χιλ). Έτσι για το διαμέτρημα 12 θεωρητικά ο ορισμός του αυλού είναι 18,5χιλ.
Ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση - αλλά πού είναι το ειδικό βάρος του μολύβδου;

- δεν χρειάζομαι απάντηση, απλά η προηγούμενη ερώτησή μου ήταν ολίγον τι προβοκατόρικη γιατί βλέπω τον "πόλεμο" ανάμεσα σε θιασώτες της τάδε και δείνα εταιρείας και είπα να συνεισφερω και εγώ στην γενική κατάσταση....cofee.

Last edited:
Πο ρε φιλε τωρα εξυγητε αυτο το κατι παραπανω στα αμερικανικα εκοινα ειναι 12.7 gauge γι αυτο σκωτονουν στο τριτο συνεφο αριστερα

Ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση - αλλά πού είναι το ειδικό βάρος του μολύβδου;

- δεν χρειάζομαι απάντηση, απλά η προηγούμενη ερώτησή μου ήταν ολίγον τι προβοκατόρικη γιατί βλέπω τον "πόλεμο" ανάμεσα σε θιασώτες της τάδε και δείνα εταιρείας και είπα να συνεισφερω και εγώ στην γενική κατάσταση....cofee.
Φίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικά

Φίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικά
Καταλαβα πηγε ο θειος απο κορωνοιο και σου αφησε τις ελιες αχαχαχαχαχαχαα

Last edited:

Καμία "μαχη" φίλε.
Ο καθένας όταν κάνει συνειδητά μια επιλογή, την υποστηρίζει.

Έναν she 3 ξύλινο από briley performance shop θα τον χτυπούσα.

@Dimitris benelli Μήπως ειμαι ματιαγμενος?

Καμία "μαχη" φίλε.
Ο καθένας όταν κάνει συνειδητά μια επιλογή, την υποστηρίζει.

Έναν she 3 ξύλινο από briley performance shop θα τον χτυπούσα.

@Dimitris benelli Μήπως ειμαι ματιαγμενος?
Να θυμασαι παντα ότι αν ψάχνεις μέγιστη δυναμη από ένα όπλο μόνο η 70 χιλ θαλαμη θα στην δώσει

Για να πω την αλήθεια, σκέφτομαι και εγώ να ολοκληρώσω την "συλλογή" μου ίσως με ένα 1100 και σίγουρα με ένα Finn Classic 512 SD, όταν μου περισσέψουν :rolleyes:

Ωραίο όπλο η 1100.
Πρέπει να ξέρεις να την συντηρήσεις όμως για να την έχεις πολλά πολλά χρόνια και να μην σπάσει.
Κάπου το είχα αναφέρει το link.
@Dimitris benelli συμφωνώ για το 81cm για πολύ συγκεκριμένα κυνήγια ... Εμάς μας φάγανε τα all in one όπλα.

Status
Not open for further replies.
Back