Καλορίζικη !!!! Μόνο Ρεμ !!!!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Καλορίζικη !!!! Μόνο Ρεμ !!!!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Ο αντιπρόσωπος δεν δεχεταιΗ waterfowl pro θα έρθει αρχές καλοκαιριού μπορείς να κάνεις προ-παραγγελία...
Καλοντουφεκη και καλά κυνηγια να έχειςΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Δεν είναι όπλο γενικής χρήσης.Δε ξερω τι θελει αλλα αν δεν ειχε οσο ο sbe σηγουρα θα εκανε θραυση το συγκεκριμενο τουφεκι
Καλοριχτο Νικόλα!Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Γτ επηδη εχει 300 γρμ παραπανω ??? Τι σε κανει να το λες αυτο μηπως ο sbe ειναι οπλο γενικης χρησης πας για μπεκατσα η περπατιτο τσιχλα η ορτυκι ας πουμεΔεν είναι όπλο γενικής χρήσης.
Gobbler slayer???
Πως ορίζεται ενα όπλο γενικης χρήσης ? Βάση του βάρους 'η των διαφορετικών κατηγοριων θηραμάτων που μπορούμε να κυνηγήσουμε με αυτό ? Η sbe θα μπορούσε να κάνει για ολα τα κυνήγια σε περίπτωση που η νομοθεσία περί όπλων ηταν λιγο πιο ελεύθερη απο οτι είναι τώρα ?Γτ επηδη εχει 300 γρμ παραπανω ??? Τι σε κανει να το λες αυτο μηπως ο sbe ειναι οπλο γενικης χρησης πας για μπεκατσα η περπατιτο τσιχλα η ορτυκι ας πουμε
Κατα την γνώμη μου και η χρήση για την όποια το έχω είναι όπλο γενικής χρήσης για ολα σχεδόν τα κυνήγια .Gobbler slayer???
Η διοπτρα για γαλοπουλα ελαφι και τη βγαζεις και πας φτερο δηλαδη καπως ετσι?Κατα την γνώμη μου και η χρήση για την όποια το έχω είναι όπλο γενικής χρήσης για ολα σχεδόν τα κυνήγια .
Εχω και ειχα al 391 m2 crio browning a500 ολα 71 ποντους και τα κανανε ολα ορτυκι μπεκατσα καρτερι γουρουνι ε με το sbe δε μπωρεις να κανεις πχ μπεκατσα ορτυκι πολυ μακρυ και δυσκινειτο αλλα σε καρτερι για φτερο και γουρουνι ειναι στο περιβαλον τουΠως ορίζεται ενα όπλο γενικης χρήσης ? Βάση του βάρους 'η των διαφορετικών κατηγοριων θηραμάτων που μπορούμε να κυνηγήσουμε με αυτό ? Η sbe θα μπορούσε να κάνει για ολα τα κυνήγια σε περίπτωση που η νομοθεσία περί όπλων ηταν λιγο πιο ελεύθερη απο οτι είναι τώρα ?
https://www.stoegercanada.ca/shop/super-black-eagle-i-ii-12ga-24-rifled-slug-barrel-apg-camo/
το πρόβλημα εχει να κάνει με την νομοθεσία που ειναι σχεδόν απαγορευτική στο θεμα της κάννης .Εχω και ειχα al 391 m2 crio browning a500 ολα 71 ποντους και τα κανανε ολα ορτυκι μπεκατσα καρτερι γουρουνι ε με το sbe δε μπωρεις να κανεις πχ μπεκατσα ορτυκι πολυ μακρυ και δυσκινειτο αλλα σε καρτερι για φτερο και γουρουνι ειναι στο περιβαλον του
διόπτρα για μακρινές βολές με ραβδωτη κάννη ( εως 130 με 150 μετρα) , και αλλαγη με λεια κάννη και αναλογο τσοκ για γαλοπουλες , λυκομορφα με χρηση ρεντ ντοτ ...Η διοπτρα για γαλοπουλα ελαφι και τη βγαζεις και πας φτερο δηλαδη καπως ετσι?
Δηλαδη στη πολιτεια που εισαι δεν επιτρεπουν ραβδωτητο πρόβλημα εχει να κάνει με την νομοθεσία που ειναι σχεδόν απαγορευτική στο θεμα της κάννης .
https://www.stoegercanada.ca/product-category/shotgun-accessories/barrels/Εχω και ειχα al 391 m2 crio browning a500 ολα 71 ποντους και τα κανανε ολα ορτυκι μπεκατσα καρτερι γουρουνι ε με το sbe δε μπωρεις να κανεις πχ μπεκατσα ορτυκι πολυ μακρυ και δυσκινειτο αλλα σε καρτερι για φτερο και γουρουνι ειναι στο περιβαλον του
επιτρεπουν τα παντα και για την αγορά δεν χρειαζεται καν επίδειξη άδειας κατοχης όπλου , πως πας και αγοράζεις ενα γιλεκο , το ιδιο πραγμα .Δηλαδη στη πολιτεια που εισαι δεν επιτρεπουν ραβδωτη
Αν εχει ενα χιλιαρικο η ραβδωτη κανη για sbe φιλε περνω ενα οπλο ακομα κει ενα γιλεκο ασορτιεπιτρεπουν τα παντα και για την αγορά δεν χρειαζεται καν επίδειξη άδειας κατοχης όπλου , πως πας και αγοράζεις ενα γιλεκο , το ιδιο πραγμα .